Billede af Nyhavn i København ved tusmørke med farverige bygninger og både langs kanalen.

Billige flybilletter fra Prag til København

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Prag til København

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
12. sep 15. sep
PRG
CPH
CPH
PRG
Eurowings Direkte
Eurowings Direkte
Fra kr. 567,- Vælg

Fra Prag til København

Travelmarket.dk har specialiseret sig i at tjekke udvalget af attraktive flybilletter, så du ikke behøver at gøre det. Det kan af og til være en vanskelig sag at gennemskue hvilke flybilletter til København, der er de billigste, på grund af mængden af rejseselskaber der tilbyder prisbillige rejser til rejsemålet. Brug vores søgemaskine, og få øjeblikkeligt en fyldestgørende oversigt over de bedste priser på billetter til København ved at oplyse nogle enkelte kriterier. Ganske enkelt.

Danmark har mange alternative lufthavne at tilbyde.
I Danmark kan du også rejse til disse følgende lufthavne:

  • København
  • Billund
  • Aalborg,

De 5.580.516 indbyggere i Danmark er yderst imødekommende og venlige, og der er et væld af muligheder for oplevelser i landet. Hvis du tager til København, er der gode muligheder for at gå på museum, tage på shopping, besøge indbydende restauranter og lignende. Fra København er der videre forbindelse til andre af Danmarks byer og interessante steder.

Sammenlign let og enkelt flypriser til København fra hundredvis af rejsehjemmesider, og find den billigste billet til din flyrejse. Vi søger efter billetter til København hos både traditionelle flyselskaber, rejsebureauer og lavprisselskaber for at finde det rejseselskab, som har den mest fordelagtige billet til CPH. På Travelmarket.dk finder vi flybilletter til både indenrigsfly til København, samt til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder de billigste lokale flybilletter, billetter til andre lokaliteter i Nordeuropa, samt billetter til oversøiske lokaliteter. Såvel enkeltbilletter som returbilletter kan søges på Travelmarket.dk. Hvis du vælger linket til den avancerede flysøgning herover, kan du søge efter ture med stop undervejs, flere strækninger, eller få mulighed for at have afgang til en destination og hjemkomst fra en anden.

Populære lufthavne med fly til København