Billede af Nyhavn i København ved tusmørke med farverige bygninger og både langs kanalen.

Billige flybilletter fra Aarhus til København

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Aarhus til København

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
18. apr 19. apr
AAR
CPH
CPH
AAR
SAS Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1.262,- Vælg

Fra Aarhus til København

Det er nemt og bekvemt at sammenligne billetpriser til København fra flere hundrede rejsehjemmesider og hurtigt at finde de bedste flybilletter til København.
For at du kan bruge tiden på andre ting, kan vi her på Travelmarket.dk tjekke udvalget af de billigste billetter. Du får en fyldestgørende oversigt over de bedste priser på flybilletter til København ved at indtaste nogle enkelte kriterier på vores hjemmeside. Så enkelt er det.

I Danmark er der flere lufthavne, og du kan blandt andet rejse til følgende destinationer:

  • Aalborg
  • Billund
  • København

Ved at søge efter billige flybilletter til København hos både traditionelle flyselskaber, rejsebureauer og lavprisselskaber finder vi det rejseselskab, som har den mest fordelagtige flybillet til CPH. På Travelmarket.dk finder vi billetter til både indenrigsfly til København, samt billetter til og fra destinationer i andre lande. Vi finder de billigste lokale flybilletter, rejser til andre steder i Nordeuropa, samt flyrejser til oversøiske lufthavne. Se fx hvad de 100 billigste afbudsrejser fra København koster lige nu.

Klik på vores avancerede billetsøgning herover, såfremt du søger en rejse med stop undervejs, flere strækninger, eller hvis du vil have afgang til en destination og hjemkomst fra en anden. Såvel enkeltbilletter (one-way billetter) som returbilletter fx billige flybilletter fra Aarhus til København tur retur kan søges på Travelmarket.dk.

I Danmark bor der godt 5,5 millioner indbyggere. De er gæstfrie og venlige, og der er rig mulighed for at få masser af spændende oplevelser i landet. Du får fine muligheder for kunst og kultur, at gå på cafe, shoppe og at spise på udsøgte spisesteder, når du besøger København. Fra København kan du komme videre til andre danske byer og spændende steder.

Populære lufthavne med fly til København