Billede af Nyhavn i København ved tusmørke med farverige bygninger og både langs kanalen.

Billige flybilletter fra Firenze til København

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Firenze til København

Firenze er hovedstad i den italienske region Toscana. Italiens hovedstad – Rom – ligger en del mod syd i forhold til Firenze, men selvom der er langt til den italienske hovedstad fra Firenze af, er der stadig masser af spændende ting at rejse til Firenze for.

Firenze bliver ofte omtalt, som en romantisk og blomstrende by, hvor alt kan ske. Derfor er det også helt oplagt at rejse hertil med ens udkårende. Byen med de knap 400.000 indbyggere har et hav af spændende seværdigheder og ikke mindst en ufattelig smuk natur. Her på siden kan du finde billige flybilletter fra Firenze til København.

Find flybilletter fra Firenze til København
Du kan frit vælge om hvorvidt flyrejsen skal være en enkeltbillet eller tur-retur. Det er muligt, at den prædefinerede søgning her på siden står på one-way (enkeltbillet) som standard, men hvis den ikke gør det, skal du klikke/tappe på rejsetype og så vælge “Enkelt”.

Andre ting, du skal tage stilling til, er afrejsedato, evt. hjemrejsedato, antal rejsende (separate tal for voksne og børn), billettype og om søgeresultaterne kun skal vise direkte fly. Hvis du sætter flueben i dette felt, må du forvente, at frapriserne bliver højere. Hvis du er på ferie og bare gerne vil hjem hurtigst muligt, kan det dog være en god idé at krydse feltet af.

Luft under vingerne og oplevelser for livet
“At rejse er at leve.” Sådan skrev H.C. Andersen i ‘Mit Livs Eventyr’ fra 1855. Danskere har fået mere og mere smag for at rejse udenlands, og i takt med at den danske økonomi er vækstet, er der ikke nogen grund til at blive hjemme i Danmark, hvis man gerne vil se og opleve nye ting. Derfor kan du både finde flybilletter fra Firenze til København og fra København til Firenze.

Populære lufthavne med fly til København