Billede af Nyhavn i København ved tusmørke med farverige bygninger og både langs kanalen.

Billige flybilletter fra Porto til København

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Porto til København

Hos Travelmarket.dk har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde rejser og flybilletter. Du kan se lister med eksempelvis flybilletter fra Porto til København, men du kan også finde mange andre kombinationsmuligheder.

En flybillet fra Porto til København er oplagt for dig, der gerne vil hjem til Danmark via det nordlige Portugal. Men en flybillet fra Porto i Portugal er også oplagt, hvis du allerede er på ferie, og gerne vil vide, hvordan du kan komme hjem, og hvad det koster.

Find flybilletter fra Porto til København
Porto er beliggende i det nordlige Portugal, og er med deres 2,1 millioner indbyggere Portugals anden største by. Byen gemmer på en interessant historie, og endte faktisk med at give navn til portvin, da de i det 18. århundrede eksporterede utrolig meget vin til England. Derfor er det også helt oplagt at drage afsted på en autentisk vintur, hvor du kan smage på alverdens lækre vine fra området.

Porto er desuden en ufattelig smuk havneby, som både byder på natur og kultur. Klimaet er en lille smule køligere end i hovedstaden, Lissabon. Derfor er det også oplagt at drage afsted på nogle lange turer i det behagelige klima, hvor du kan få set store dele af den fantastiske by.

Masser af kombinationsmuligheder for at sammensætte en rejse
Vi er en online-tjeneste, der har fokus på at gøre det nemt for dig og andre rejselystne at finde en billig flybillet eller en billig rejse. Hos os kan du frit sammensætte en rejse og kombinere flybilletter, som du vil.
Vores prisovervågningssystem vil give dig en daglig oversigt med priser og muligheder for eksempelvis flybilletter fra Porto til København. Bestil dine billetter allerede i dag, og drag afsted på en skøn tur til Portugal.

Populære lufthavne med fly til København