Billede af Nyhavn i København ved tusmørke med farverige bygninger og både langs kanalen.

Billige flybilletter fra Faro til København

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Faro til København

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
24. apr 15. maj
FAO
CPH
CPH
FAO
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 783,- Vælg

Fra Faro til København

Oftest kan det være en besværlig sag at gennemskue hvilke billetter til København, der er billigst, på grund af det store antal selskaber der sælger rejser til denne destination. Travelmarket.dk tjekker udvalget af billige billetter, således at du kan bruge tiden på at lave noget andet. Brug denne hjemmeside, og få et dybdegående indblik i de bedste priser på flybilletter til København ved at indtaste nogle enkelte kriterier. Ganske enkelt.
Vi finder billetter til både indenrigsfly til København, samt billetter til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder billige lokale rejser, rejser til andre destinationer i Nordeuropa, samt flybilletter til oversøiske destinationer. For at finde det flyselskab, som har den mest fordelagtige flybillet til CPH, søger vi efter billetter til København hos både lavprisselskaber (low cost airlines), rejsebureauer og traditionelle flyselskaber. Tryk ganske enkelt på avanceret billetsøgning, såfremt du ønsker en rejsebillet med stop undervejs, flere strækninger, eller hvis du vil have afgang til en destination og hjemkomst fra en anden. Både enkeltbilletter og returbilletter kan søges på Travelmarket.dk.
De 5.580.516 indbyggere i Danmark er meget imødekommende og venlige, og der er mange muligheder for oplevelser i landet. Der er stor mulighed for at spise på gode spisesteder, gå på museer, shoppe og lignende, hvis du tager til hovedstaden København. Der er forbindelse til andre af Danmarks byer og interessante steder fra København.
I Danmark er der flere andre lufthavne. I Danmark kan du blandt andet rejse til:

  • Aalborg,
  • Billund
  • KøbenhavnSammenlign let og bekvemt priser til København fra hundredvis af hjemmesider, og find hurtigt den billigste billet til din flyrejse.

Populære lufthavne med fly til København