Helsinki

Storbyferie til Helsinki

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Helsinki – Sightseeing, sauna og søde sager

Storbyen Helsinki

Bedøm rejsemål
4,5
(57 bedømmelser)

God shopping i verdens designhovedstad

I 2012 blev Helsinki kåret som verdens designhovedstad, og en ferie i Helsinki kan stille enhver shopping- narkomans lyst. Byen er specielt kendt for sine mange butikker med håndlavet glas og porcelæn, men du kan også gøre gode kup inden for møbler og tøj.

Tag del i den sociale sauna på en ferie i Helsinki

Rejser til Helsinki bør indeholde et obligatorisk besøg i en finsk sauna. Finland er nemlig kendt for sine lækre spa-afdelinger, hvor saunaen er den centrale del af en god wellness behandling. Besøg en af de utallige offentlige saunaer, der er et kærkomment mødested for lokale, når de skal være sociale.

På rundtur blandt historiske seværdigheder

Det er let at opleve Helsinkis historiske områder, da man kan gå imellem de fleste. Besøg for eksempel Senatstorvet og den berømte Storkirke, se den smukke havfruestatue Havis Amanda eller tag ud til den lille ø, hvor den imponerende Sveaborg Fæstning findes. Den smukke fæstning er listet på UNESCOs liste over verdensarv og på øen findes der også gallerier, caféer og et museum.

Nyd de fantastiske lækkerier på Fazers Konditori

Rejser til Helsinki bør også inkludere et besøg på Fazers Konditori. Her kan du smage på en af finnernes nationale stoltheder, nemlig lakrids. Smag de forskellige lækre varianter af frisklavet lakrids og mundløbende chokoladelækkerier her.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.