Storbyferie til Helsinki

Storbyferie til Helsinki

Udvalgte storbyferier til Helsinki

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Aalborg

  • Hamborg

Hotel Arthur
Hotel Arthur Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Helsinki, Øvrige Finland, Finland 25. okt fra København 2 nætter
2.025,- Vælg
Hotel Arthur
Hotel Arthur Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Helsinki, Øvrige Finland, Finland 4. nov fra Hamborg 2 nætter
2.705,- Vælg
Hotel Arthur
Hotel Arthur Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Helsinki, Øvrige Finland, Finland 22. okt fra Aalborg 3 nætter
4.575,- Vælg
Bedøm rejsemål (88 bedømmelser)
4.5

Storbyen Helsinki

Oplev en moderne storby hvor velbehag og afslapning er vægtet højt. Finland er kendt for sine lækre spa-oplevelser, og saunaen er en vigtig del af finnernes liv. Her findes også historiske seværdigheder og Helsinki har desuden vundet prisen for verdens designhovedstad, hvor du kan finde uanede shoppingmuligheder. Hvis det bliver for meget sightseeing og shopping kan du slappe af på en af de trendy caféer eller konditorier.

God shopping i verdens designhovedstad

I 2012 blev Helsinki kåret som verdens designhovedstad, og en ferie i Helsinki kan stille enhver shopping- narkomans lyst. Byen er specielt kendt for sine mange butikker med håndlavet glas og porcelæn, men du kan også gøre gode kup inden for møbler og tøj.

Tag del i den sociale sauna på en ferie i Helsinki

Rejser til Helsinki bør indeholde et obligatorisk besøg i en finsk sauna. Finland er nemlig kendt for sine lækre spa-afdelinger, hvor saunaen er den centrale del af en god wellness behandling. Besøg en af de utallige offentlige saunaer, der er et kærkomment mødested for lokale, når de skal være sociale.

På rundtur blandt historiske seværdigheder

Det er let at opleve Helsinkis historiske områder, da man kan gå imellem de fleste. Besøg for eksempel Senatstorvet og den berømte Storkirke, se den smukke havfruestatue Havis Amanda eller tag ud til den lille ø, hvor den imponerende Sveaborg Fæstning findes. Den smukke fæstning er listet på UNESCOs liste over verdensarv og på øen findes der også gallerier, caféer og et museum.

Nyd de fantastiske lækkerier på Fazers Konditori

Rejser til Helsinki bør også inkludere et besøg på Fazers Konditori. Her kan du smage på en af finnernes nationale stoltheder, nemlig lakrids. Smag de forskellige lækre varianter af frisklavet lakrids og mundløbende chokoladelækkerier her.

Rejsebureauer med storbyferier til Helsinki

  • Billige storbyferier med Spies
  • Billige storbyferier med TripX

Inspiration til rejsen

Populære storbyer i Nordeuropa

Find rejsen til Helsinki her

Læs mere om Helsinki på vores blog