Imponerende Finland

Billige flybilletter til Finland

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Imponerende Finland

På en rejse til den nordiske perle Finland kan man hente inspiration og fornøjelser med hjem fra dette særlige land.

Hele verden henter allerede inspiration fra Finland, idet Finland udmærker sig med et af verdens bedste uddannelsessystemer og udgør et af verdens bedste lande at bo i. Denne glæde kan mærkes i hele Finland. Her findes en afsondret naturskønhed som ikke findes andre steder i verden, sprudlende byer i rivende udvikling og gæstfri, traditionelle landsbyer. Finland er et stort land, og afhængigt af hvilke behov man har som rejsende, leverer Finland til stadighed oplevelser og syn i verdensklasse.

Finlands specielle natur og muligheder

Især i det nordlige Finland kan man leve og få oplevelser i naturens selskab. Man kan bade i naturlige søer under midnatssolens stråler, hvorefter man kan varme sig i de mange saunaer, man finder omkring søerne. I disse egne af Finland findes også overnatningsmuligheder, hvor man kan sove i ægte is-igloer eller i mere moderne igloer af træ, der er gravet ned i jorden. Her er garanti for usædvanlige oplevelser i naturens skønne omgivelser.

I de mange hytter, som man nemt kan leje i det finske land, har man rig mulighed for at udforske de mange oplevelser, som naturen byder på. Man kan se de særlige fænomener, der er forbeholdt de nordiske egne, såsom nordlys og midnatssol. Eller man kan tage på hundeslæde-safari og betragte naturens vilde dyreliv, hvor bjørne, elge og ræve ikke er et sjældent syn. Man kan også komme op i højderne, hvad enten det er med varmluftsballon eller skilifter i et af de mange skisportssteder.

Og i landets hovedstad, Helsinki, er der et hav af designmæssige og arkitektoniske vidundere, som er et must for den kulturelt interesserede rejsende.

Der er nok at blive imponeret af i perlen Finland.

De mest populære lufthavne i Finland

Find rejsen til Finland her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK