Et moderne bylandskab ved en flod i skumringen med spejlinger af bygningerne i vandet.

Rejser til Finland

Finland er knuselsket blandt naturmennesker blandt andet grundet landets mange bjerge, vandfald og bugter. Holder du af at være udenfor og udforske naturen, så er Finland med sit smukke landskab lige noget for dig.
Overvejer du at besøge Finland, så har vi her hos Travelmarket.dk samlet tilbud på fly og hotel til Finland, så du let kan stable den perfekte rejse på benene.

Billige rejser til Finland

Fra København

Bedøm rejsemål (26 bedømmelser)
4.5

Anbefalelsesværdige attraktioner

Mange vælger at drage på udendørsferie til Finland, da der netop er så mange spændende attraktioner for naturelskere. Destinationen byder blandt andet på følgende anbefalelsesværdige oplevelser:

  • Aulanko Nationalpark rummer alt, hvad du som vandrende kan ønske sig at opleve – store skove, skønne søer og ruiner fra gamle borge.
  • Helsinkis domkirke, der i dag fungerer som byens vartegn. Domkirken er en majestætisk og enestående bygning, der præger bybilledet.
  • Er du interesseret i kunst, er der Helsinkis museum for moderne kunst. Museet har vakt stor opmærksomhed, og bygningen i sig selv er også en attraktion.
  • Tempelpladsens Kirke, der er virkelig flot indvendig. Kirken er et besøg værd, selv hvis du ikke er interesseret i arkitektur.
  • Skulle du få lyst til at hilse på rensdyr, så er Salla Reindeer Park en god mulighed for netop dette.
  • Fæstningen Suomenlinna er en kulturel skat og er et must see, hvis du er interesseret i historie og natur.
  • Har du altid drømt om at se nordlys? Du har mulighed for at iagttage det magiske fænomen i Finland!

Finland byder naturligvis også på meget andet end blot natur. Besøger du Finlands hovedstad Helsinki vil du finde et hav af museer, masser af shoppingmuligheder, vidunderlige restauranter, diskoteker samt et rigt kulturliv.

Går turen til Finland? Find fly og hotel hos Travelmarket.dk

Finland er en naturskat, og der vil være et hav af oplevelser at tage hul på, hvis du overvejer at besøge denne destination. Hos Travelmarket.dk vil vi meget gerne hjælpe dig med at stable den perfekte tur på benene, hvis turen går til Finland. Gennem os kan du nemlig finde rejser med fly og hotel til Finland.

Er det sikkert at rejse til Finland?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Finland, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Finland.

Søg også rejser med afrejse fra Norge:
Charterreiser til Finland

Rejser til rejsemål i Finland

Charterbureauer med charterrejser til Finland

  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX