græske øer

Grækenlands bedste øer – saml inspiration til det græske øhav her

Vi har samlet det bedste fra de mest populære græske øer i en uddybende artikel, hvor du også kan finde priser på rejser til de forskellige græske øer.

Inspiration og gode råd


* Kreta – en rigtig dansk sommerfavorit
* Rhodos – Solens ø
* Kos – det bedste af Grækenland
* Korfu – øen der altid er et besøg værd
* Samos – den grønne græske perle
* Santorini – Romantik på en gudesmuk vulkanø
* Mykonos – Grækenlands lille Venedig
* Kefalonia – Smuk og autentisk

Læs også: Billige charterferier til det græske øhav – Lavprisoversigt

KretaKreta – en rigtig dansk sommerfavorit

Hvis du vil opleve fantastiske badestrande, krystalklart vand, bjerge, idylliske fiskerbyer og en gæstfri befolkning, skal du tage til Kreta. Kreta er den største af de græske øer og den græske gud Zeus fødested. Øen kan besøges af børnefamilier, unge som ældre og det bedste rejsetidspunkt er fra det tidlige forår til det sene efterår. Med sit store udbud af aktiviteter er Kreta et populært rejsemål, og nok den mest populære af de græske øer.

Læs også: De billigste charterrejser til Kreta – lavprisoversigt

Oplev Den Venetianske Havn i Chania, tag på trekkingtur igennem Samariá-kløften eller tag familien med til Sfendóni-grotten og se fascinerende drypsten. Tag på en afslappende sejltur eller prøv at bade fra Europas eneste naturlige palmestrand Vái.

Lej en bil eller scooter og tag på oplevelser rundt på øen i dit eget tempo. Besøg landsbyen Ano Voúves og se verdens ældste oliventræ. Tag til Preveli klostret smukt omgivet af de hvide bjerge eller se paladset i Knossos. Kretas fantastiske klima og mangeartet udbud for oplevelser, venter kun på dit besøg.

Strandene på Kreta

Palmestranden Vai – På det yderste Østkreta bliver du mødt af fin sandstrand, grønne palmer der smukt ligger i det rå landskab og du får følelsen af, at være i Caribien på denne Bounty-strand. Nyd det store udbud af vandaktiviteter, nyd en forfriskning på en taverna eller hop i det turkisblå hav.

Elafonísi – Oplev denne kridhvide sandstrand på Kretas sydvestligeste spids. Nyd det smukke vand i blå og grønne nuancer, på den bedste strand i Grækenland. Lad børnene lege ved denne lavvandet lagunestrand eller tag på en snorkletur til det nærliggende rev. Tag familien med på en soppetur til den lille ø Elafonísi for bagefter, at nyde en frokost på en af cafeerne.

Rethymnon – By og strand finder du ved nordkystens 12 km lange sandstrand med det badevenlige hav. Nyd strandlivet tæt ved denne badeby med strandpromenade, shopping, og svajende palmer. Nyd en forfriskning på en af de mange cafeer med udsigten til det krystalklare vand eller tag en svømmetur og bliv afkølet. Se solnedgangen for efterfølgende, at nyde nattelivet til solopgang.

Oplevelser på Kreta

Chania – Oplev Kretas hovedstad og spis middag på en af de mange fiskerestauranter i den romantiske venetianske havn. Mærk stemningen når de lokale handler i markedshallen ved Platia S. Venizelu eller shop igennem i de bagvedliggende hyggelige gader. Mærk historien i hjertet af den gamle by og lad kameraet komme på overarbejde, i de kringlede gader med smuk arkitektur.
Gå på et af de utallige museer eller tag børnene med til den lille Zoo. Nyd nattelivet og fest igennem med grækerne, imens solnedgangen nydes. Fra Chania kan du hoppe på en færge til Athen eller den hurtigere katamaran.

Samariá-kløften – Tag de gode vandresko på og tag på trekkingtur til denne nationalpark med Europas længste kløft. Oplev smuk natur, dyrelivet og fascinerende klipper på denne 16 km. lange vandretur. Afslut turen i landsbyen Agia Roumeli, nyd en forfriskning eller lad dig afkøle i det klare blå vand.

Knóssos – Lej en bil og kør til Kretas største turistattraktion. Oplev det mere end 3.500 år gamle palads med 1.500 værelser, fornemme kongelige gemakker og brolagte gader. Gå rundt imellem ruinerne og forstå en smule af fortidens storhed og hvordan livet blev levet dengang.

Sfendóni-hulen – Familien vil nyde at gå 500 meter ind i et bjerg og se denne grotte. Mærke at luften er kølig, klam og fugtig, for derefter af blive belønnet, ved synes af et enormt rum med drypsten. Drypstene som smukt changere i farveren rød, blå og grøn fra de opsatte spottede lys.

Ano Voúves – Vil du se verdens ældste oliventræ skal du leje en bil og køre til Ano Voúves. Oplev en landsby på en bjergside fyldt med oliventræer. Se det ældste træ, som er 4.000 år gammelt og gør denne tur til noget særlig. Træet er så særligt, at der er bygget et museum om oliventræer som du også kan besøge.

ChaniaLejligheder StratisGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed (3 pers.)
1.298,-Søg

Agia MarinaLejligheder ElmaGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
1.398,-Søg

Agii ApostoliGolden BeachGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med hav-/pooludsigt
1.398,-Søg

DaratsoKiwi LejlighederGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed (3 pers)
1.498,-Søg


Søg efter charterrejser til Kreta selv her

Tilbage til toppen af artiklen

RhodosRhodos – Solens ø

Rhodos er en af Grækenlands største øer og en populær ferieø med sine 300 solskinstimer om året. Øen kan besøges af familier, par og unge som gamle og det bedste tidspunkt er fra det tidlige forår til det sene efterår. Rhodos tilbyder masser af oplevelser og aktiviteter for alle.

Hop i bølgerne i det smukke vand, lad børnene lege på en af de utallige strande eller sejl en tur på havet. Besøg Rhodos by, hvor du kan fornemme middelalderen, se bymuren og voldgraven eller gå i de hyggelige gader som emmer af historie. Lej en bil eller scooter og tag på oplevelser i dit eget tempo. Besøg den hvide by Lindos, de uberørte landsbyer eller find din egen lille badebugt. Der er masser af tilbud på denne gæstfrie ø, som kun venter på dit besøg.

De vigtigste strande på Rhodos

De børnevenlige hvide sandstrande med det tørre klima og de bedste strande på Rhodos ligger på østkysten. På vestkysten er der masser af vind og sandstranden er blandet med småsten.

Tsambika – Nyd naturstranden som ligger mellem bjergene og er den smukkeste strand på Rhodos østkyst. Børnene kan lege i det lave vand, tæerne bliver varmet i det gyldne sand og du kan nyde din frokost på en af de mange restauranter.

Megali Paralia – Nyd livet, svøm en tur og lad dig betage af udsigten til den hvide by fra stranden ved Lindos by på østkysten. Lej en havkajak og nyd det klare vand eller byg et sandslot med børnene i det gylden sand.

Elli Beach – Nyd stranden tæt på Rhodos by. Nyd det klare rolige vand på Elli Beach, der også tilbyder et stort udvalg af vandsportsaktiviteter. Stranden er ikke så populær for børn, da den har en del grus og sten.

Faliraki – Denne populære strand på østkysten tilbyder masser af vandsportsaktiviteter. Børnene kan lege i det lave vand, spise is fra en af de utallige cafeer eller bygge sandslotte i det gyldne sand.

Agathi strand – Den bedste strand på Rhodos østkyst. En billedskøn strand med et smukt bjerglandskab i baggrunden, hvor du kan finde roen. Den bløde sand og det krystalklare lave vand er perfekt for en familie strandtur.

Ixia – Hvis du er vild med windsurfing eller kitesurfing er Ixia stranden på vestkysten stedet at besøge. Her er masser af vind, stranden er fyldt med småsten og vandet bliver hurtigt dybt. Så tag badeskoene på og mærk suset, imens du rider på bølgerne.

Oplevelser på Rhodos

Rhodos by – Træd ind i middelalderen, passere byporten eller gå en tur på bymuren og fornem historien. Med sin mangeartet velbevaret arkitektur i den gamle bydel, forstår du hvorfor den gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste. Nyd stedet, shop igennem i de smalle gader eller spis en god middag på en af de utallige restauranter.
Nyd solnedgangen ved Mandraki-havnen eller tag en bådtur til den nærliggende ø Symi. Fest igennem i den lange bargade eller slap af ved den nærliggende strand. Børene vil elske en tur til Rhodos akvarium i byen som tilbyder masser af oplevelser og hvor gammelt møder nyt.

Faliraki Water Park – Her kan hele familien fornøje sig i Europas største vandland. Rutsjebaner i alle afskygninger til alle aldre og størrelser. Prøv en tur i bølgepoolen eller nyd en tur på Lazy River eller hvad med bare at nyde solen ved en swimmingpool.

Lindos – Lej en bil eller scooter og tag til denne antikke by, som stadig består som bysamfund. Kravl op på toppen og se Lindos’ Akropolis det naturlige fort eller lad dig blive betaget af de smukke bygninger, i byen som kaldes for ”den hvide by”.

Sommerfugledalen – Tag de gode vandresko på og tag med familien til sommerfugledalen. Nyd den smukke natur, se et lille vandfald og kryds bækken ad de små broer. Fra juni til september kan du opleve tusindvis af sommerfugle i denne smukke dal.

RhodosBarbie ApartmentsGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.298,-Søg

IalyssosKassandra LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.346,-Søg

AfandouGeorgiaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.449,-Søg

FalirakiLejligheder Elpida BeachGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med udsigt mod bjergene
1.498,-Søg


Søg efter charterrejser til Rhodos selv her

Tilbage til toppen af artiklen

SantoriniSantorini – Romantik på en gudesmuk vulkanø

Denne smukke græske ø er kendt for at være et af verdens mest romantiske steder – og den mest romantiske af de græske øer. Her på øen kan du se idylliske græske byer, sorte sandstrande og en aktiv vulkan.

Santorini er en fantastisk ø, der har lidt af det hele. Her kan du slappe af og nyde det gode klima på en af de lækre strande. Er du til lidt mere eventyr, kan du tage på en udflugt ind i den aktive vulkans krater eller bade i naturlige varmekilder.

De idylliske græske byer Oia og Fira har en smuk udsigt over øen og det gamle krater, og disse flotte byer kan du måske genkende fra mange græske postkort, da de er iblandt de flotteste byer i hele landet.

Udforsk en aktiv vulkan på din ferie på Santorini
Santorini er en vulkanø, hvor et gigantisk vulkanudbrud for mange år siden skabte øen og det fascinerende ”Caldera”, der er det originale vulkankrater, som byerne Oia og Fira ligger ved.

Foruden at se det gamle krater kan du på rejser til Santorini også komme helt tæt på en aktiv vulkan. Vulkanen Santorini er nemlig stadig aktiv. Når du besøger den lille vulkanø Nea Kameni, hvor vulkanen befinder sig, vil du blive påmindet om, at der findes flydende magma under dig. Flere steder på denne fascinerende vulkanø kommer der nemlig røg og damp op ad de sorte klipper.

For at toppe oplevelsen kan du også besøge en naturlig varmekilde og bade i vand, der opvarmes fra den underjordiske aktivitet.

Græsk romantik på en ferie på Santorini
Når du rejser til Santorini, bør du ynde dig selv et besøg i den romantiske by Oia. Byen er smukt beliggende på ”Caldera” og har en fantastisk udsigt. Det Oia specielt er kendt for er dog dens billedskønne solnedgang. Mis ikke det smukke farvespil når aftensolen rammer de ikoniske hvide huse og skaber et syn ud over det sædvanlige i denne fortryllende by.

KamariDolphins ApartmentsGrækenland (9 dage)1-værelses lejlighed
4.583,-Søg

SantoriniPolydefkis ApartmentsGrækenland (9 dage)Premium Studio
6.024,-Søg

OiaNikos VillasGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed Superior inkl. morgenmad
11.967,-Søg

ThiraKalisti Hotel and Suites (ex Kallisti Thera Hotel)Grækenland (9 dage)Dobbeltværelse suite inkl. morgenmad
12.140,-Søg


Søg efter charterrejser til Santorini selv her

Tilbage til toppen af artiklen

KosKos – det bedste af Grækenland og de græske øer

Kos er en smuk græsk ø, der har lidt af det hele. Nyd de lækre sandstrande, besøg de hyggelige landsbyer eller lad dig inspirere af øens spændende historie.

Her finder du charterrejser til Kos

Kos kan tilbyde oplevelser for enhver. Det dejlige klima og de indbydende smukke strande inviterer til afslapning og badeferie. Vil du gerne ud at opleve noget på din ferie, er der også rig mulighed for det her. Du kan besøge en af de små bjergbyer, tage på sejlture til de nærliggende øer eller nyde god mad og gå på vinsmagning.

Græsk gastronomi i den lille bjergby Zia
Zia er den by på øen, der ligger længst over havets overflade med sine mere end 400 meter over havet. Når du er på ferie på Kos, bør du uden tvivl besøge denne smukke by, der er en skøn by at besøg på de græske øer.

Byen er idyllisk og opbygget i traditionel græsk stil. Her kan du nyde den fantastiske udsigt ud over øen. Zia er specielt kendt for sin smukke solnedgang. Nyd solnedgangen over en omgang lokale græske specialiteter. Rejser til Kos kan nemlig byde på det bedste fra det græske køkken. Prøv for eksempel lækkerier som souvlaki, tzatziki og græsk salat eller gør som de lokale og bestil ”Mezedakia”, der består af en masse forskellige småretter.

Vidunderlig vinsmagning på rejser til Kos
Når du er på ferie på Kos, har du også mulighed for at komme på en herlig vinsmagning. På Triantafyllopoulus Vingård kan du lære mere om de forskellige trin i den græske vinproduktion. Gården er omgivet af velduftende vinranker og smuk natur. Her oplever du for alvor, at du er kommet ud på landet. På vingården er der naturligvis også mulighed for at smage på nogle af de gode vine.

Foruden øens smukke natur og fine strande byder Kos altså på en lang række forskellige oplevelser. Du vil med garanti kunne finde noget, der passer til dine ønsker på denne græske ø.

KosAlexandra Beach AptsGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed med balkon/terrasse
1.498,-Søg

Kos byKoala HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.598,-Søg

LambiNefeliGrækenland (8 dage)All inclusiveDobbeltværelse med udsigt til haven (2-3 per)
2.498,-Søg

TigakiTropical SolGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med udsigt til landskabet (2 per)
2.698,-Søg


Søg efter charterrejser til Kos selv her

Tilbage til toppen af artiklen

KorfuKorfu – øen der altid er et besøg værd

Den grønne, græske ø Korfu ligger ud for vestkysten af Grækenland. Korfu har et mildt klima, som resten af Middelhavsområdet, og en ferie på Korfu er derfor ofte en badeferie, fordi øen har nogle fremragende strande.

Her finder du charterrejser til Korfu

Strandene er noget af det Korfu er mest kendt for, men det trækker bestemt også op, at øen er betydelig mere grøn end de fleste andre græske øer, som er mere tørre. Varme og tørre somre afløses nemlig af vinterregn, og den kombination giver frodig vegetation. Korfu har eksempelvis over to millioner oliventræer, og de var tidligere en vigtig indtægtskilde for øen. Rejser til Korfu er dog det, der i dag giver øen sin hovedindkomst. Turisterne kommer i tusindvis hvert eneste år.

Skønne Korfu
Korfu ligger mellem Italien og Albanien og Grækenland. Den er frodig, og de meget smukke og farverige blomster præger billedet. Husene er klassiske græske huse i pastelfarver – dette er klassiske Korfu og en fastastisk perle blandt de græske øer.

Korfu By har en skøn gammel bydel med meget små gader. Livet leves uden hensyn til turisterne, og konerne hænger vasketøjet ud, som de har gjort det i århundreder for ikke at sige årtusinder.

Mændene dvæler over et spil skak på den lokale taverne, og fluerne summer og klaskes væk. Sådan leves livet stadig, og derfor elsker turisterne Korfu. Rejser til Korfu giver mulighed for at opleve det oprindelige Grækenland, som mange steder ellers er gået tabt.

Korfu By har stilarter, der stammer fra de forskellige herskere over øen. Italienerne, franskmændene, englænderne alle har haft deres tid på øen og sat deres tydelige spor i arkitekturen.

Hovedpladsen i byen er Spianada, og her finder man en række gode restauranter og cafeer.

Spis godt på Korfu
Ferie på Korfu bør altid kombineres med rigelige mængder af den gode, græske mad, der er kendt verden over.

Det græske køkken, og dermed også det på Korfu, er domineret af lokale produkter, som fisk, kød, olivenolie, ost og grøntsager – og kvaliteten er meget høj. På Korfu kommer der lidt ekstra godt i gryden, når man bruger den lokale honning, ekstra jomfru olivenolie og fåreyoghurt.

En middag begynder typisk med en forret for eksempel Melitzanosalada, Taramosalda eller Tzatziki. Andre gange er det små kødboller tilberedt med kartofler, courgetter, fisk og krydderier, eller stegte blandede grøntsager. Numbulo er en særlig skinke, som er en Korfu-specialitet, der består af røget svinemørbrad. Burduni ligner en pølse, lavet med svinekød blod, lever, løg og krydderier, og man kan spise det stegt og skåret i små skiver.

Selvfølgelig er der gode, græske salater til det hele.

Hovedretterne er alsidige, og fælles for dem er, at de ofte indeholder godt med kød, som grækerne elsker. Souvlakia, Stifado (kalvekød tilberedt med løg og tomatsauce) og den lækre Giouvetsi (lam kogt i en stor gryde med ris) er gode bud.

Fiskeretter fås alle steder, og fiskene er friske og lækre. En lækkerbisken er Bourdeto, der er en slags fiskesuppe i en krydret sauce lavet med rød peber, løg, salt og ekstra jomfru olivenolie. Korfu skal smages.

Strandlivet på Korfu
En græsk ø med skønne sandstrande, azurblåt hav, krystalklart vand og mange solskinstimer om året må blive en turistmagnet, og det er Korfu da også blevet.

Strandene er rene og pæne og, der er masser af muligheder for vandsportsaktiviteter. Overalt kan man leje det nødvendige grej, så det er blot om at kaste sig ud i bølgen blå.

Børnefamilier rejser til Korfu for at lege ved vandet, og her er den nordlige strand Agios Georgius en god mulighed. Skal der være fest, så kan standen Ipsos leve op til de vildeste forventninger hos unge og turister, der er unge af sind.

Vil man have fred og ro så kan Almiros på den nordlige del af øen anbefales, her er der skruet ned for støjniveauet, og for mange er det en behagelig overraskelse at komme hertil og gå ned i tempo.

Korfu er en af de græske øer, hvor flest turister vender tilbage til, fordi kvaliteten er så høj, uanset om man kigger på strande, mad eller hoteller.

GouviaHotel Popi StarGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse alm.
1.499,-Søg

KorfuLejl. SunflowerGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed maisonette
1.529,-Søg

DanilliaLejl. Spiti NikosGrækenland (8 dage)studio alm.
1.549,-Søg

Agios GeorgiosHotel Saint George PalaceGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse alm. havesiden
2.729,-Søg

Søg efter charterrejser til Korfu selv her

Tilbage til toppen af artiklen

SamosSamos – den grønne græske perle

Samos er en af de grønneste og frodigste øer i Grækenland. Her kan du få store naturoplevelser og nyde fantastiske udsigter fra øens to store bjerge. Desuden byder denne charmerende ø på alt det bedste Grækenland har at tilbyde.

Her finder du charterrejser til Samos

Du kan spise souvlaki i den traditionelle græske by Kokkari eller nyde en græsk kop kaffe i den livlige havn i Pythagorion. Tyrkiet er den store nabo mod øst, så du har mulighed for at besøge to lande på din ferie.

Nyd den billedskønne natur på din ferie på Samos
På Samos kan du komme tæt på den frodige natur. Der findes utallige vandringsruter på øen, som kan tage dig højere op i bjergene eller forbi vandfald og grønne dale. Specielt området nord for Kokkari er kendt for sine gode vandringsmuligheder.

Græsk charme når det er bedst i Kokkari
Når du rejser til Samos, bliver du nødt til at besøge den idylliske lille by Kokkari. Denne by er en af de mest traditionelle byer i hele Grækenland. Her kan du nyde græske lækkerier og friskfanget fisk på en af de hyggelige taverner, der ligger ud til vandet. Gå en tur rundt imellem de små gader og nyd de traditionelle hvide og blå huse, hvor friskfangede blæksprutter hænger til tørre i haverne.

Besøg Tyrkiet og Efesos på rejser til Samos
Når du er på ferie på Samos, har du mulighed for at besøge nabolandet Tyrkiet. Hop på en af færgerne til Kusadasi og tag ud til den enestående romerske ruinby Efesos. Her kan du opleve en af de største og mest velbevarede byer fra romertiden. Inden færgen går tilbage, kan du gå rundt i basaren og gøre en god handel på de bedste ting, som Tyrkiet har at tilbyde.

SamosArion Hotel m/halvpension & drikkevarer til middagenGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
2.798,-Søg

PythagorionLabito Hotel m/morgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. ( 2 voksne + 1 barn )
3.498,-Søg

Samos byKerveli Village m/halvpensionGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
4.498,-Søg


Søg efter charterrejser til Samos selv her

Tilbage til toppen af artiklen

Mykonos - en af Grækenlands bedste øerMykonos – Grækenlands lille Venedig

På Mykonos kan du både slappe af, feste, shoppe og spise lækker græsk mad i de smukke omgivelser. Mykonos er den eksklusive ø blandt de mange græske øer.

Her finder du charterrejser til Mykonos

På Mykonos findes nogle af Grækenlands fineste strande, og her kan du slappe af eller prøve kræfter af med forskellige former for vandsport. Øen er også kendt blandt jetsettere, da de eksklusive hoteller og de indbydende restauranter byder op til luksus for livsnydere. På Mykonos mødes den eksklusive luksus af de traditionelle græske byer, hvor en herlig stemning byder op til gode oplevelser og lækker lokalt mad.

Græsk charme og hyggelig atmosfære på din ferie på Mykonos
Når du rejser til Mykonos, bør du besøge hovedbyen af samme navn. Her kan du gå rundt i en labyrint af hyggelige små gader, hvor de kridhvide bygninger danner rammerne for den helt rette græske atmosfære. Her findes der også et hav af forskellige traditionelle græske taverner. Smag på friskfangede blæksprutter eller nyd en lækker græsk salat med udsigt over den hyggelige havn.

Det er denne by, der har lagt ansigt til mange postkort, og det er også her at kvarteret ”Lille Venedig” findes. Smukke huse fra 1800-tallet hænger ud over vandet med sine idylliske farvede balkoner, hvor stemningen er perfekt under solnedgangen.

Badeferie og vandsport på rejser til Mykonos
Mange turister er her for varmen og strandene. På øens sydside findes nogle af de bedste strande som for eksempel Plati Yalos. Her findes der en række hyggelige hoteller, og stranden er også kendt for sin gode vandsport. Vindsurfing er specielt populært her, da vindforholdene og det ellers milde klima gør det til et suverænt sted for vindsurfing.

Vil man feste og tage del i det livlige natteliv her på øen, så findes der syd for Plati Yalos en strand ved navn Paradise Beach. Denne strand er berømt for sine fester og de massevis af hyggelige strandbarer.

Mykonos er altså en græsk ø, der har lidt af det hele for alle aldre.

MykonosKamari HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse (superior)
8.485,-Søg


Søg efter charterrejser til Mykonos selv her

Tilbage til toppen af artiklen

KefaloniaKefalonia – Smuk og autentisk

Denne smukke og frodige ø byder på det bedste af Grækenland. Nyd solen, svøm i underjordiske søer eller spis herlig mad på de hyggelige græske tavernaer.

Her finder du charterrejser til Kefalonia

Kefalonia er en smuk og autentisk græsk ø. Her kan du på en og samme ø opleve en masse af det bedste, som Grækenland har at tilbyde. Lej en bil og tag på opdagelse på denne idylliske ø. Kør rundt imellem den billedskønne græske natur og gør stop i de forskellige hyggelige byer. Spis frisk og lækkert mad på de lokale tavernaer og nyd det dejlige græske klima på de fine strande.

Lej en bil på din ferie på Kefalonia
Det er populært blandt turister at hyre en bil, når man rejser til Kefalonia. Forståeligt nok da denne skønne ø har massevis af perler gemt rundt omkring på øen. Med din egen bil kan du køre langs de fine kyststrækninger og gøre stop ved en af de mange smukke strande.

Kefalonia er også kendt for sine specielle drypstenshuler, som helt sikkert også er et besøg værd. Foruden den frodige natur og de herlige strande bør du gøre stop i nogle af de autentiske græske byer. Besøg for eksempel den lokale perle Asos, hvor du vil se de traditionelle græske huse malet i hvidt og blåt. Både Asos og mange af de andre fine byer er spækket med fantastiske tavernaer. Et must når man er på ferie på Kefalonia er at smage på de kulinariske herligheder, som det græske køkken har at tilbyde.

På sejltur i en underjordisk sø
En oplevelse som du bør ynde dig selv, når du rejser til Kefalonia er at sejle en tur i den underjordiske sø Mellisani. Dette er en unik oplevelse. Du vil sejle rundt under jorden og have mulighed for at svømme i den underjordiske sø. I en del af grotten er noget af loftet faldet ned og har derfor skabt et hul. Hullet lader sollyset komme ind til denne underjordiske sø, og lyset får det krystalblå vand til at lyse op i smukke nuancer.

Søg efter charterrejser til Kefalonia selv her

Tilbage til toppen af artiklen

Topfoto (c) istockphoto / mbbirdy
Kreta: (c) istockphoto / Almotional
Rhodos: (c) istockphoto / narvikk
Santorini: (c) istockphoto / MartinM303
Kos: (c) istockphoto / pidjoe
Korfu: (c) istockphoto / entrechat
Samos: (c) istockphoto / choongmin63
Mykonos: (c) istockphoto / francesgonzalez
Kefalonia: (c) istockphoto / BrettCharlton

 

De billigste charterrejser til de græske øer

ChaniaUspecificeret Hotel KretaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
998,-Søg

RhodosBarbie ApartmentsGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
998,-Søg

ZakynthosUspecificeret hotel ZakynthosGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
998,-Søg

MassouriMoussas StudioGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed, havudsigt, ekstra opredning muligt
999,-Søg

PothiaKaterinaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
999,-Søg

Kos byAmpavris ApartmentsGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.024,-Søg

IalyssosKassandra LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.296,-Søg

TelendosPorto PothaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse mod bjergene
1.299,-Søg

Agii ApostoliGolden BeachGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med hav-/pooludsigt
1.398,-Søg

Agia MarinaLejligheder ElmaGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
1.398,-Søg

KantouniKalydna Island HotelGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed, mulighed for en ekstra opredning
1.450,-Søg

FalirakiLejligheder Elpida BeachGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed i stueetagen (max. 3per)
1.498,-Søg

ArgassiLejligheder Porto IliessaGrækenland (8 dage)1-bedroom apartment with balcony/terrace side sea view
1.498,-Søg

DaratsoKiwi LejlighederGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed (3 pers)
1.498,-Søg

GouviaHotel Popi StarGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse alm.
1.499,-Søg

Karpathos byOceanisGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.499,-Søg

KorfuLejl. SunflowerGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed maisonette
1.529,-Søg

DanilliaLejl. Spiti NikosGrækenland (8 dage)studio alm.
1.549,-Søg

MolivosMarianthi ParadiseGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed mod bjergene
1.574,-Søg

SkiathosRoullaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.599,-Søg

SymiSevastiGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.699,-Søg

HersonissosVilla AsproGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.749,-Søg

PlataniasLejligheder ToxoGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.798,-Søg

PetraMichaeliaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.824,-Søg

ThessaloníkiMandrinoGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.825,-Søg

GeorgioupolisLejl. ZorbasGrækenland (8 dage)studio alm.
1.854,-Søg

RethymnonMathias ApartmentsGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.874,-Søg

PargaDellaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse - mulighed for en ekstra opredning
1.874,-Søg

Rhodos byHelenaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed af højere standard
1.899,-Søg

AfandouGeorgiaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.899,-Søg

KretaDreamland ApartmentsGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.917,-Søg

Skala KallonisKalloni Bay HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.949,-Søg

EftalouPanselinosGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.949,-Søg

TavronitisSan Antonio LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.996,-Søg

IthakaHotel Mentor inkl. MorgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. med balkon/terrasse og skrå havudsigt
1.999,-Søg

KalamakiSaint TropeGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
2.024,-Søg

KallitheaKalitheaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse - mulighed for en ekstra opredning
2.024,-Søg

PalerosKosta MariaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med terrasse og havudsigt
2.074,-Søg

GeraniAriana ApartmentsGrækenland (8 dage)2-vær. lejlighed, mulighed for to ekstra opredninger
2.124,-Søg

LefkasKonstantinosGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed, mulighed for en ekstra opredning
2.149,-Søg

KoskinouKresten Palace m/Mini All InclusiveGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
2.198,-Søg

TsiliviCallinicasGrækenland (8 dage)2-vær. lejl. (2-4 pers. + evt. 1 barn)
2.199,-Søg

PotosMakedoniaGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
2.224,-Søg

PlomariVickyGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
2.224,-Søg

IerapetraAstronGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
2.249,-Søg

Megali AmmosDafniBeachGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med terrasse
2.249,-Søg

TilosMarina StudiosGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
2.299,-Søg

MalemeOlga ApartmentsGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med balkon
2.324,-Søg

LakkiVotsalakia Beach HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med begrænset havudsigt
2.324,-Søg

SivotaPanorama Botsaris ApartmentsGrækenland (8 dage)Stor 2 vær. lejlighed med balkon/terrasse og havne-/havudsigt
2.399,-Søg

TigakiSmartline More Meni ResidenceGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med to rum
2.474,-Søg

LambiNefeliGrækenland (8 dage)All inclusiveDobbeltværelse med udsigt til haven (2-3 per)
2.498,-Søg

KremastiMatoula Beach m/morgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
2.499,-Søg

FrikesMentor m/morgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2 pers.) m. skrå havudsigt
2.499,-Søg

LimenariaSamarasGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. mod poolområdet - mulighed for opredning
2.574,-Søg

AnaxosAnaxos Hill VillageGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
2.599,-Søg

KolimbariAphea VillageGrækenland (8 dage)2-vær. lejlighed, mulighed for to ekstra opredninger
2.649,-Søg

AlonissosElena StudiosGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed, mulighed for en ekstra opredning
2.649,-Søg

KosContinental Palace HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse m/ halvpension
2.692,-Søg

AthenAqua Oliva (Morgenmad)Grækenland (8 dage)1-vær. lejl. (studio) - (2 pers.)
2.699,-Søg

Agios NikolaosDeltaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed uden balkon
2.699,-Søg

Agios GeorgiosHotel Saint George PalaceGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse alm. havesiden
2.729,-Søg

AnissarasPanorama Sea ViewGrækenland (8 dage)Studiolejlighed m. havudsigt
2.750,-Søg

MeganisiEsperides ResortGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.) - havudsigt
2.798,-Søg

SamosArion Hotel m/halvpension & drikkevarer til middagenGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
2.798,-Søg

Thassos byGarden Studios Thassos TownGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed mod havet
2.824,-Søg

KalivesLejligheder MistraliGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
2.889,-Søg

GouvesOurania ApartmentsGrækenland (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse
2.915,-Søg

SkopelosEvlaliaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed mod havet
2.924,-Søg

AnalipsiVenus MareGrækenland (8 dage)Studiolejlighed
2.945,-Søg

KiotariLindos ImperialGrækenland (8 dage)All inclusiveDobbeltværelse med haveudsigt
2.999,-Søg

LaganasVilla NostosGrækenland (8 dage)1-vær. lejl. (studio) - (2 pers.)
2.999,-Søg

MaliaKristalli HotelGrækenland (8 dage)Studiolejlighed
3.010,-Søg

Skiathos bySkiathos SomniaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med balkon
3.049,-Søg

LiapadesHotel Blue Princess Beach & SuitesGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse alm. havesiden
3.219,-Søg

LefkosSea MelodyGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
3.249,-Søg

Palaia KavalaEgnatiaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med havudsigt
3.299,-Søg

PythagorionLabito Hotel m/morgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. ( 2 voksne + 1 barn )
3.498,-Søg

Golden BeachOli TerraGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed i to etager mod poolområdet
3.524,-Søg

LoutrakiMantas CentralGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med udsigt til byen
3.584,-Søg

DassiaPrimaveraGrækenland (9 dage)Dobbeltværelse inkl. morgenmad
3.588,-Søg

NafplioFlisvos RoyalGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med balkon
3.748,-Søg

EloundaElounda Krini HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
3.790,-Søg

PefkosSummer Memories ApartmentsGrækenland (11 dage)1-værelses lejlighed
4.112,-Søg

Kato StalosCreta PalmGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med balkon og udsigt til poolen
4.154,-Søg

KardamenaHotel Evripides VillageGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse standard type
4.174,-Søg

MakrigialosOcean Beach Club - KretaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med balkon
4.199,-Søg

VassilikosHotel StamirisGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse standard type type A
4.239,-Søg

MessonghiSpileo HouseGrækenland (8 dage)studio
4.310,-Søg

Skala PrinosInspira BoutiqueGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
4.399,-Søg

Samos byKerveli Village m/halvpensionGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
4.498,-Søg

GastouriNiki ApartmentsGrækenland (8 dage)studio
4.515,-Søg

Zakynthos byLejl. KyprianosGrækenland (8 dage)studio alm. (Mainbuilding or annexe)
4.529,-Søg

KamariDolphins ApartmentsGrækenland (9 dage)1-værelses lejlighed
4.583,-Søg

Korfu byHotel Mayor Mon Repos Palace ArtGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse alm. havesiden
4.649,-Søg

AmmoudiaAktaia Boutique HotelGrækenland (8 dage)Større dobbeltværelse med balkon
4.649,-Søg

LardosLindian VillageGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
4.724,-Søg

MonolithosMonolithia Traditional HousesGrækenland (8 dage)studio alm. terrasse
4.791,-Søg

GaritsaFundana VillasGrækenland (8 dage)studio alm.
4.910,-Søg

PelekasLevant HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
5.155,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter billige charterrejser til de græske øer i vores chartersøgemaskine her.
Bemærk: Der er normalt ingen charterrejser til Grækenland fra det sene efterår til det tidlige forår. Vil du rejse i den periode, så kan du søge flybilletter her.

Relaterede artikler

Kommentarer til indlægget

  1. Det er aldrig for tidligt til en lille ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.