Billedet viser et panorama over et blåt hav med grønne skråninger i forgrunden og bjerge i baggrunden.

Rejser til Korfu

OLIVENØEN: På Grækenlands vestkyst finder turisterne øen Korfu. Det er en grøn ø, hvor især de mange oliventræer nyder godt af de varme somre og vinterregnen.

Billige rejser til Korfu

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Korfu

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Angelina
Angelina 1-Værelses Lejlighed
Korfu by 18. maj fra København 7 nætter
2.198,- Vælg
Kalypso Studios Apartments
Kalypso Studios Apartments Værelse - adskilte senge
Kavos 7. maj fra Hamborg 7 nætter
2.340,- Vælg
Amadeus Hawaii Studios & Apartments
Amadeus Hawaii Studios & Apartments Studio
Korfu 23. maj fra Hamborg 7 nætter
2.454,- Vælg
Nafsika
Nafsika Dobbeltværelse
Dassia 25. maj fra København 7 nætter
2.732,- Vælg
River Studios & Apartments
River Studios & Apartments Studio - adskilte senge
Messonghi 30. maj fra Hamborg 7 nætter
3.179,- Vælg
Helion Villas & Apartments
Helion Villas & Apartments Lejlighed (1 soveværelse)
Gouvia 7. maj fra Hamborg 7 nætter
3.355,- Vælg
San Georgio Hotel
San Georgio Hotel Dobbeltværelse
Agios Georgios 22. maj fra Hamborg 7 nætter
3.563,- Vælg
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel Comfort dobbeltværelse
Agios Ioannis Peristeron 29. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
3.867,- Vælg
The Lake Hotel
The Lake Hotel Deluxe-Værelse
Ioannina 10. jun fra Billund 7 nætter
5.900,- Vælg
Corfu Maris Hotel
Corfu Maris Hotel Beachfront-værelse (havudsigt)
Benitses 11. maj fra Billund 7 nætter
6.730,- Vælg
Sunshine Corfu Hotel & Spa
Sunshine Corfu Hotel & Spa Economy-værelse
Nissaki 23. jun fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
13.135,- Vælg
Bedøm rejsemål (100 bedømmelser)
4.5

En charterrejse til skønne, grønne Korfu

Øen Korfu på Grækenlands vestlige kyst er en dejlig ø med et mildt Middelhavsklima. Øen er mere grøn end mange andre græske øer, da vinterregnen sammen med de varme tørre somre giver gode livsbetingelser til de mange millioner oliventræer. Sammen med cypresserne og de meget farvestrålende blomster gør det Korfu til en underskøn og næsten paradisisk ø.

Tidligere var oliventræerne Korfus hovedindtægt, men i dag er det turisterne, der holder øens økonomi i gang. Og der er god grund til at en charterrejse til Korfu er højt placeret på ønskelisten blandt mange turister, for øen har også de skønneste strande.

Korfu By

Korfu har aldrig været under Det Osmanniske Rige som resten af Grækenland. Her var det derimod venetianere, franskmænd og englændere, der satte deres fingeraftryk på kulturen. Som følge heraf er lokalbefolkningen usædvanligt venlige og imødekommende. Afsmitningen fra de forskellige lande ses også i den gamle by i Korfu By, hvor bygningstræk afslører, hvem der har siddet på magten på byggetidspunktet.

Den helt specielle elegance og skønhed, Korfu By har, kan således tilskrives udefrakommende herskere. Byens meget gamle fæstning, Paleo Fourio, er lige ved den store plads, hvor man kan nyde sin raki eller et glas vin på en restaurant eller café. Turister ynder også at gå til Liston, der er en arkade bygget af franskmændene. Her er det også muligt at slappe af og nyde en kop kaffe eller lidt hvidvin.

Den ioniske ø Korfu ligger placeret mellem Italien, Albanien og Grækenland. Nærheden til Italien betyder, at de lokale kigger i den retning også, når det gælder om at være smart klædt. Udseende betyder meget – man skal helst være lidt chick.

De rå klipper og bjerge er en smuk kontrast til det velplejede og menneskeskabte.

Kerkira by er den chartergæsterne først møder, for her ligger Korfus Internationale Lufthavn.

Korfus strande

Ferieøen Korfu har mange strande, der appellerer til vidt forskellige typer turister. Det vanskelige er næsten at vælge. For de feriegæster, der søger afsondrethed, er der mange ensomt beliggende strande, hvor man kan være helt privat.

Der er også strande med masser af mennesker, barer og strandpubber, hvor man kan få en snack eller blot gå videre til de lækre restauranter. De feriegæster, der søger andres selskab, går til disse strande.

Korfu har de lange strande med det gyldne sand, men man kan også sagtens finde strand med klipper og sten. Fælles for strandene er det azurblå og krystalklare vand og solen, der bare skinner og skinner.

Da Korfu er noget køligere end de fleste andre græske øer om sommeren og har milde vintre, er det et perfekt feriested, hvis man ikke er så vild med stærk varme som på de sydligere græske øer.

En charterferie til Korfu handler dog ofte om sol, varme, strand og mennesker at dele oplevelserne med, og det finder gæsterne især i lækre resorts som Sidari, Ayia Napa og Kavos.

Korfu By har også gode strande. Man går bare til havnepromenaden til den gamle by i nærheden af fæstningen. En god familiestrand er eksempelvis Agios Georgius med den lækre strand, klart vand og restauranter lige ved hånden.

Korfus køkken

Enhver ferie i Grækenland bliver bedre, hvis man går på græske restauranter. Korfu har rigtig meget at byde på i den henseende, og man gør sig selv en tjeneste, hvis man ikke går efter de mest moderne restauranter, men søger derhen hvor de lokale selv spiser.

En typisk Korfu-familie søger derhen, hvor råvarerne er friske, og hvor mængderne er rigelige. De billige kan sagtens være de bedste restauranter, så det er vigtigt at spørge sig frem og søge lidt væk fra hovedgaderne.

På den gode taverne tager man sig god tid, for det gør grækerne. Men når vinen og tzatzikien er på plads, så har de fleste turister jo også alverdens tid til at nyde Korfu og hinanden.

Aktiviteter på Korfu

Badning er hovedaktivitet nummer et på Korfu. Mange badegæster supplerer med alle typer af strand- og vandsportskativiteter. Snorkling er populært hele øen rundt, for der er masser af farverige fisk at se på. Gå et skridt videre og prøv dykning. Andre turister ønsker fart over feltet på deres chartertur, og det giver Windsurfing eller jetski.

De historisk interesserede kan med fordel søge til de mange gamle fæstninger, der vidner om fortidens mere urolige forhold. Korfu By har to – Paleo Frourio og Neo Frourio.

Byen har også en rækker museer. Det ene ligger i den gamle kongelige sommerbolig, der benyttedes af kong Konstantin og dronning Anne Marie, før monarkiet blev afskaffet.

Fra Korfu er det også muligt at tage færger til Albanien, hvis man har tid og lyst til at bruge en dag eller to på det.

Turister, der søger fest og farver, bliver bestemt heller ikke skuffede, når de tager en ferie på Korfu. Øen har masser af barer, diskoteker og natklubber for enhver. Hvis man vil kombinere strand og fest, kan man også søge til Ipsos, hvor der er gang i festen. Korfu er for alle.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Korfu

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Korfu?

Du kan rejse til Korfu fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Korfu | Charterresor till Korfu

Charterrejser til rejsemål i Grækenland

Charterbureauer med charterrejser til Korfu

 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX