Frodig kystlinje med klart blåt hav og grønne bakker under lys himmel.

Afbudsrejser til Korfu

Billige afbudsrejser til Korfu

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Korfu

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Kalypso Studios Apartments
Kalypso Studios Apartments Værelse - adskilte senge
Kavos 26. jun fra Hamborg 7 nætter
2.365,- Vælg
Blue Diamond Studios
Blue Diamond Studios Studio - adskilte senge
Agios Georgios 26. jun fra Hamborg 7 nætter
2.529,- Vælg
Apraos Bay Hotel In Kalamaki Beach
Apraos Bay Hotel In Kalamaki Beach Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Korfu 27. jun fra Aarhus 7 nætter
2.565,- Vælg
River Studios & Apartments
River Studios & Apartments Studio (udsigt til haven)
Messonghi 20. jun fra Hamborg 7 nætter
3.351,- Vælg
Popi Star Hotel
Popi Star Hotel Dobbeltværelse
Gouvia 18. jun fra Hamborg 7 nætter
3.626,- Vælg
Bella Vista Hotel and Studios
Bella Vista Hotel and Studios Comfort Studio med balkon
Benitses 19. jun fra Hamborg 7 nætter
3.958,- Vælg
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel Comfort-værelse - adskilte senge
Agios Ioannis Peristeron 4. jul fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
4.629,- Vælg
The Lake Hotel
The Lake Hotel Familie-Værelse Med 2 Ord. Senge
Ioannina 24. jun fra Aalborg 7 nætter
5.235,- Vælg
Angelina
Angelina 1-Værelses Lejlighed
Korfu by 29. jun fra København 7 nætter
5.288,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Korfu

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Korfu?

Du kan rejse til Korfu med Apollo rejser, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, Sunweb og TripX.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Korfu?

Du kan rejse til Korfu fra følgende lufthavne: Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Korfu populære?

Ja, afbudsrejser til Korfu er populære. Vores brugere giver Korfu 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Korfu?

Prisen på afbudsrejser til Korfu skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.365,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (236 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Korfu

Find en afbudsrejse til Korfu og oplev den fantastiske, græske ø, der kan byde på en unik charme, skønhed og alverdens sjove og spændende ferieaktiviteter.

Korfu – en ø med personlighed

Den ioniske ø Korfu ligger i havet mellem det græske fastland, Italien og Albanien, hvilket giver øen sin helt egen personlige stil og stemning. Her er pastelfarvede huse med de farverige bougainvillea-blomster voksende op af væggene, umådeligt frodig natur med utallige cypresser og blomstrende skove, smukke bjerge og rå klipper, der står i skarp kontrast til øens lyse strande og det azurblå havvand. Befolkningen og øens arkitektur er meget inspireret af de smarte, italienske naboer, så mode og udseende betyder meget her – ligeledes er det ofte biler af italienske mærker, der kører rundt på øens veje.
Korfu er en meget moderne og chik ø, som altid er et fantastisk sted at besøge – hvilket alverdens kendte film og sportsstjerner er enige i.

Korfu By

Korfu By er en skøn, lille by med den mest fantastiske og afslappede stemning. I den gamle bydel går du rundt i små, nærmest labyrintiske gader, hvor du faktisk let kan fare vild; men det gør intet, for Korfu er en skøn by at blive væk i. Inde mellem de lyse, solforgyldte huse er der ro. Her kan du finde en lille plads for eksempel foran en kirke, hvor et par børn spiller fodbold, koner har hængt vasketøj til tørre udenfor deres vinduer, eller gamle mænd sidder og sludrer på en skyggefuld bænk. Find en lille café her og giv dig selv lov til at nyde scenariet, som giver en helt særlig indre ro. Korfus bygninger er inspireret af strømninger fra Frankrig, Italien og England, der gennem tiden har haft indflydelse og magt i området. Byens atmosfære emmer af fransk elegance, italiensk lethed og britisk soliditet, hvilken gør byen helt unik og utroligt behagelig. Tæt på byens gamle fæstning, Paleo Frourió, ligger den store plads, Spianáda, hvor der er mange restauranter og caféer; du kan blandt andet sidde i skyggen i arkaden Liston, der blev bygget af franskemændene, og nyde livet med en kop kaffe eller et glas kølig hvidvin, efter du har travet den gamle bydel tynd.

Korfus fantastiske strande

Smukke strande med lækkert, lyst sand, azurblåt, krystalklart havvand og dage med bragende solskin fra morgen til aften, er præcis det, der kendetegner strandene på Korfu. Her er fantastisk for solelskende feriegæster i alle aldre, og her er alverdens strand- og vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig over. Ved strandene på Korfu er der småfisk helt inde ved kysten, så du behøver ikke investere i større snorkle eller dykkergadgets for at se livet under havet. Men kan du godt lide at snorkle, er der glimrende muligheder for det rundt omkring hele øen. Her er også mange tilbud til dig, der godt kan lide at tage en rask vindsurfer-tur.
Selv i Korfu By er der fine steder at bade. Mange af byens lokale indbyggere tager udenbys for at gå i vandet, men er du i Korfu By, skal du bare gå på havnepromenaden fra byens fæstning og over mod den gamle by, så vil du finde flere små men fine badesteder. Rejser du med din familie, er en strand som den nordlige Agios Georgius et fint bud. Her er dejligt sand og rent havvand, og så er det flere restauranter ved stranden. Ipsos er en strand, der er meget populær blandt unge festglade feriegæster. Så er du til fest og farver, er det måske Ipsos, du skal opsøge. Og endelig er stranden Almiros ved Acharavi, på den nordlige del af Korfu, et skønt sted, hvis du trænger til ro og fred.

Den helt unikke natur

De Ioniske øer er verdenskendte for deres meget grønne og frodige natur, hvilket er meget unikt i Grækenland. Korfus natur er et miks af klipper og bjerge, grønne skove, olivenlunde, cypresser og så de paradisiske strande. Her er skøn natur at vandre lange ture i. For eksempel er området ved bjerget Pantokrator, der ligger på Korfus nordlige del, skønt. Bjerget er øens højeste med sine 906 m, og du vil finde en helt enestående udsigt herfra.

Aktiviteter

Korfu By har to spændende fæstninger, der får den indre ridder frem i enhver, når du besøger dem. Den gamle fæstning, Paleo Frourió, ligger på en lille klippehalvø mod øst, mens den nyere fæstning, Neo Frourió, er bygget inde i byen vest for den gamle bydel.
Der er mange glimrende museer i byen, blandt andet er det historiske museum et besøg værd. Du finder også et museum for asiatisk kunst. Museet ligger i den gamle royale sommerbolig, hvor kong Konstantin og dronning Anne Marie ferierede før det græske monarki blev afskaffet.
Er du til lidt mere udfordrende aktiviteter, kan du leje cykler mange steder på øen. Her er glimrende veje, så du kan hurtigt komme rundt. Du kan også leje en bil, scootere eller de små firhjulede ATV’ere, så er det ingen sag at være på tur. Endelig kan du også tage en tur på hesteryg og se Korfus natur på den måde.
For de rigtig eventyrlystne går der færger til nabolandet Albanien, hvor du kan tage en overnatning eller to, før du igen vender næsen mod ferielivet på Korfu.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Korfu | Sista Minuten till Korfu

Rejseselskaber med afbudsrejser til Korfu

 • Billige afbudsrejser med Apollo
 • Billige afbudsrejser med Escapeaway
 • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
 • Billige afbudsrejser med Spies
 • Billige afbudsrejser med Sunweb
 • Billige afbudsrejser med TripX

Rejsemål med afbudsrejser til Grækenland

Afrejselufthavne til Korfu