Rejser til Samos

Rejser til Samos

Samos er en klassisk, smuk, græsk ø, der befinder sig under de tropiske himmelstrøg i det Ægæiske Hav. Samos har en vigtig historisk arv som værende de inspirerende omgivelser for de verdensberømte filosoffer Pyhtagoras og Epikur.

Billige rejser til Samos

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Samos

Agrilionas
Agrilionas 1-Værelses Lejlighed
Samos by, Samos, Grækenland 7. okt fra København 7 nætter
4.650,- Vælg
Doryssa Theorem
Doryssa Theorem Dobbeltværelse
Samos, Samos, Grækenland 7. okt fra København 7 nætter
5.839,- Vælg
Bedøm rejsemål (75 bedømmelser)
4.4

Inspirerende Samos

Samos er en klassisk, smuk, græsk ø, der befinder sig under de tropiske himmelstrøg i det Ægæiske Hav. Samos har en vigtig historisk arv som værende de inspirerende omgivelser for de verdensberømte filosoffer Pyhtagoras og Epikur.

Denne inspiration er stadig til at mærke. På Samos finder man naturskønne omgivelser i en sjælden grad, hvor de lange, snoede sandstrande omgives af frodige, grønne bjerge. Samos er en forholdsvis stor ø, som man kan bruger uger på at opdage. Hovedstaden Vathy, som er festlig og livlig, huser flere hyggelige, uformelle ressorts, hvorimod man mange andre steder på Samos nemt kan finde traditionelle landsbyer med uberørt natur og strande.

Samos’ historie og liv

Samos er en perfekt blanding af historie, kultur, liv, afslapning, turisme, afsondrethed, familier, par og unge; enhver har sin plads på Samos. Øen er en oplagt mulighed for at tage på en charterrejse, hvor man kan få lidt af det hele med hjem i bagagen. Øens historiske og kulturelle steder er forbløffende. Især bør Ireon, templet for gudinden Hera, Evpalinos Tunnel og Det Arkæologiske Museum besøges.

Selvom Samos går meget op i at værne om deres kulturelle og historiske arv, er det samtidigt en ø, der bevæger sig fremad og forvandler sig.

Vathy er en livlig by, der ligger i gåafstand fra de mange, hyggelige, omkringliggende ressorts, hvor man kan trække sig tilbage. Om aftenen, når solens falmende lys bliver afløst af de runde gadelamper, åbner barer og tavernaer op for musik, dans og masser af Samos egen, søde vin. I Vathy findes også hostels for ungdommelige rejsende.

Samos har en natur der ikke findes på andre græske øer. Denne kan opleves på en af de mange smukke vandreruter omkring på øen.

Find en tur til Samos og oplev en ø, der rummer alt med billetter fra denne hjemmeside til græske charterrejser.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Samos | Charterresor till Samos

Charterrejser til rejsemål i Grækenland

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Samos

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Samos?

Du kan rejse til Samos fra Billund og København (Kastrup)

Charterbureauer med charterrejser til Samos

  • Billige charterrejser med Apollo
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TUI

Find rejsen til Samos her

Læs mere om Samos på vores blog