Et hvidkalket klokketårn med en blå kuppel foran majestætiske bjerge og en klar blå himmel.

Rejser til Patmos

Patmos er en lille næsten uberørt ø, med en charmerende havn, romantiske byer, grønne skove, lyseblå badestrande og uvurderlige helligdomme. Patmos har alt det smukkeste, som man forbinder med en græsk ø, samt en enestående kulturel arv som tiltrækker rejsende fra hele verden.
Bedøm rejsemål (92 bedømmelser)
4.3

Rejs til enestående Patmos

David Bowie kalder det verdens bedste ø og Apostlen Johannes fik sine verdensændrende åbenbaringer her. Med charterrejser til Patmos får man mulighed for at opleve en meget særlig, vigtig, smuk og varm græsk ø. Øens lave prisniveau og hoteller i alle prisklasser gør, at Patmos er velbesøgt af familier, par og unge, der vil opleve en græsk ø der er lidt ud over det sædvanlige.

Patmos’ mangfoldighed

Patmos er en lille ø hvor alle strækninger i til det varme Middelhav udgøres af smukke strande, hvorfra man kan dykke, bade, lege, windsurfe og slappe af i de varme temperaturer. Øen bugner af lokale tavernaer, hyggelige caféer, museer og gallerier. Mange af byerne liggerne oppe i de grønne bjerge, hvorfra man kan tage på smukke vandreture.

Apostlen Johannes åbenbaringer på øen mindes på Patmos’ mange museer og historiske monumenter. Som noget meget sjældent har Patmos også et utroligt velbaret kloster fra det 10. århundrede, som er en speciel og vild oplevelse.

Hovedbyen på Patmos hedder Skala, og denne by har gennemgået en heldig og utrolig udvikling over de seneste år. Fra hele verden er der strømmet mennesker til denne by og bosat sig, hvilket har givet Skala et internationalt, mangfoldigt præg. Som et eksempel kan nævnes den efterhånden meget kendte sushi-cruise, hvor man på en traditionel, græsk fiskerbåd kan nyde velsmagende sushi og se den græske sol stige ned.

Om aftenen lever øens byer op, og både lokale og tilrejsende unge fester på de trendy strandbarer.

Patmos er en ø ud over det sædvanlige.

Charterrejser til rejsemål i Grækenland