Afbudsrejser til Samos

Afbudsrejser til Samos

Leder du efter en billig afbudsrejse til Samos, kan du finde den her på Travelmarket. Samos er fyldt med dejlige strande og skønne byer med den dejligste feriestemning. Tag på tur ud i Samos’ bjergrige natur, se de mange, smukke seværdigheder og nyd ferielivet dagen lang. Hav en god rejse til Samos.

Billige afbudsrejser til Samos

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Samos

Bedøm rejsemål
4,6
(138 bedømmelser)
Er du på udkig efter afbudsrejser til Samos, så har du udset dig en skøn græsk ø med en fantastisk historie, skønt klima med mere end 300 årlige solskinsdage, et dejligt landskab og meget venlige indbyggere.

Samos i oldtiden

Det var på Samos at den græske gudinde Hera blev født, og det var også her, at den berømte matematiker Pythagoras boede. Ydermere var det på Samos, at Kleopatra og Markus Antonius’ tog til på deres romantiske ferier – det var simpelthen deres favoritrejsemål.

Den fantastiske ø, Samos, ligger i Det Ægæiske Hav. Den er lidt mindre end Falster og lidt større end Mors, og fra Samos er der kun få kilometer til den tyrkiske kyst og det populære rejsemål Kusadasi. Samos’ kystlinje er 159 kilometer, og der bor cirka 35.000 på øen.

Dejlige strande

Gennem det meste af den danske feriesæson er det muligt at finde billige afbudsrejser til Samos, og mange danskere besøger Samos hvert eneste år. De kommer for at slappe af ved de dejlige strande, nyde det dejlige landskab og den afslappede græske livsstil.

I vores sene danske forår, om sommeren og i vores tidlige efterår skinner solen langt det meste af tiden på Samos, og temperaturen er dejlig – helt perfekt til at tilfredsstille os solhungrende danskere. Midt på sommeren ligger temperaturen på Samos på 30-35 grader, mens den ydersæsonen er lidt lavere.

Lej en bil

Når du besøger Samos, kan det være en god idé at leje en bil. Så kan du i ro og mag køre rundt på øen og opleve de forskellige seværdigheder samt stoppe i mindre landsbyer og opleve en anden side af øen, end den som du oplever i strandbyerne.

Seværdigheder

Af Samos’ mange seværdigheder kan nævnes spændende klippeformationer, huler, vandfald, klostre, forskellige oldtidsminder, flotte bjerge – og selvfølgelig skønne strande med krystalklart vand.

Ja, Samos har alt det, der skal til for at du kan få den perfekte sommerferie.

Afrejselufthavne til Samos

Afbudsrejser fra København (Kastrup)

Rejseselskaber med afbudsrejser til Samos

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med TUI

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Samos?

Du kan rejse til Samos med Apollo og TUI. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Samos?

Du kan rejse til Samos fra følgende lufthavne: København (Kastrup).

✔️ Er afbudsrejser til Samos populære?

Ja, afbudsrejser til Samos er populære. Vores brugere giver Samos 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Samos her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Samos?

Prisen på afbudsrejser til Samos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1707. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.