Billede af en idyllisk landsby, hvide huse med røde tage omgivet af grønne planter og en klar blå himmel.

All Inclusive rejser til Samos

Billige All Inclusive rejser til Samos

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Samos

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

Kampos Village
Kampos Village Dobbeltværelse
Samos 30. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
5.768,- Vælg
Samaina Inn
Samaina Inn Dobbeltværelse Med Direkte Havudsigt
Samos by 6. jul fra København 7 nætter
All Inclusive
8.948,- Vælg
Erato by Samian Mare
Erato by Samian Mare Dobbeltværelse
Samos 21. jul fra København 7 nætter
All Inclusive
9.867,- Vælg
Samaina Inn
Samaina Inn Dobbeltværelse Med Direkte Havudsigt
Samos by 6. jul fra Billund 7 nætter
All Inclusive
10.065,- Vælg
Bedøm rejsemål (26 bedømmelser)
4.5

Samos – alle græske øers moder

Den skønne, græske ø Samos er hjemsted for matematikkens far Pythagoras, filosoffen Epikur og astronomen Aristarkus. Herodot betragtede øen som den fineste af de græske øer, og sådan er det stadig. Så naturligvis blev gudinden Hera født her – hvor ellers?

Selvom man kommer til Samos for at opleve de smukke rester af den gamle kultur, så er det dog de færreste, der ligger og tænker på matematik eller filosofi på øens skønne strande.

Man tager til Samos for at slappe af og nyde livet på et af øens mange gode hoteller. Det er let at finde et godt all inclusive hotel på Samos, og øen er indbydende og smuk.

Øen er kendt for at være et forrygende sted for mountainbikere, for sin betagende natur og sine dejlige strande.

Frodige Samos
Samos har en overvældende vegetation, og hvert et skridt, man tager, er en åbenbaring. Øen har imponerende nogle bjerge Kerkis og Ambelos med alpine vintertemperaturer og masser af regn.

Andre steder kan turister finde huler og kløfter, der blot venter på at afsløre deres dybeste hemmeligheder.

Går man fra Kerkis til Vosalakia i Marathocompos vil man på vandreturen have mulighed for at se mere end 1.400 sjældne plantearter, rovfugle og en skøn natur.

Som enhver græsk ø med respekt for sig selv har Samos nogle smukke munkeklostre Zoodochos Pigi Aliotissa, Agia Zoni, med det fantastiske bibliotek og Timios Stavros med den imponerende trone.

For turister, der elsker aktiv ferie og gerne på mountainbike, har Samos en helt særlig plads. Øen er en udfordring på det vanskelige terræn, men det forhindrer ikke flokke af cyklister i at holde deres ferie her på cykel.

Strand og vand på Samos
Nogle af de allersmukkeste strande på Samos er kun tilgængelige til fods, og er således ideelle, hvis man ønsker at nyde en autentisk oplevelse.

En sådan strand er Megalo Seitani. Den er beliggende i den nordvestlige del af Samos. Der er ingen veje til denne del af øen, så den eneste måde at nå stranden er på gåben. Men gåturen er det hele værd, for det er en smuk tur, og stranden er malerisk og en af de bedste på Samos.

Andre af strandene er hektiske og fulde af liv, som mange også kan lide det. Her er det vandsportsaktiviteter og strandleg og -liv, der præger dagen ved vandet.

Kokkari er en strand, hvor der er gode muligheder for at nuppe sig en svalende drink. Windsurfere er glade for stranden på grund af de nordlige vinde, og der er gode aktiviteter. Stranden er småsten, og der kan komme ret store bølger, da Kokkari er ret ubeskyttet.

Samos har mange gode strande, omend de fleste er småstensstrande, men der er liggestole overalt.

Natteliv på Samos
Samos’ natteliv – barer, diskoteker og restauranter – er af høj kvalitet. Set i forhold til øens størrelse er det meget varieret, og man kan sagtens have en afslappende aften – eller gå amok på dansegulvet. Samos har noget på alle hylder.

Vathy er et rigtigt godt sted at gå i byen, men også Kalovassi og Pythagorion har rigtig gode muligheder for de livlige. Det er et overflødighedshorn af taverner, cafeer, restauranter, moderne barer og bouzoukia, der er klubber med græsk musik, kan man vælge iblandt.

Nyd nattens hede og smag på den berømte Samian vin, der er lavet på lokale muskat druer og lagret på egefade. Mange af vinene er søde, men hvis man hellere vil have dem tørre, så er den hvide Samaina en god mulighed.

Ferie for liv og sjæl – det er ferie på Samos – og du finder de bedste all inclusive rejser til Samos på Travelmarket. God ferie.

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie i Grækenland

Afrejselufthavne til Samos