Farverige huse langs en kyst med en fyr i baggrunden, klart blåt vand og skyfri himmel.

Billige flybilletter til Chania, (Kreta)

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Hos Travelmarket kan du finde en billig flybillet til Chania på Kreta. Med strandferie, solskin, azurblåt hav og hvide bjerge, byder Kreta og Chania dig varmt velkommen. Oplev områdets fine seværdigheder, nyd strandlivet og spis den lækre, græske mad. Hav en fantastisk rejse til Chania på Kreta.

Billige flybilletter til Chania, Souda

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
17. aug 24. aug
BLL
CHQ
CHQ
BLL
Eastland Air Direkte
Eastland Air Direkte
Fra kr. 995,- Vælg
24. aug 31. aug
BLL
CHQ
CHQ
BLL
Eastland Air Direkte
Eastland Air Direkte
Fra kr. 995,- Vælg
24. aug 31. aug
CPH
CHQ
CHQ
CPH
Eastland Air Direkte
Eastland Air Direkte
Fra kr. 995,- Vælg
11. aug 16. aug
CPH
CHQ
CHQ
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 1.015,- Vælg
18. aug 23. aug
CPH
CHQ
CHQ
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 1.021,- Vælg
4. aug 15. aug
CPH
CHQ
CHQ
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 1.058,- Vælg

Billige flybilletter til Chania (Kreta)

Hyggelige, smukke og afslappende Chania er den største by på det vestlige Kreta, og her er den mest behagelig feriestemning, du kan ønske dig. En rejse til Chania på Kreta byder på skønt byliv, lækre strande, samt utallige seværdigheder og aktiviteter.

Chanias nye bydel

Chania på Kreta er opdelt i to hovedbydele, og den nye bydel er dér, hvor du finder de offentlige bygninger og forskellige transportmuligheder. I den nye bydel finder du også et hav af fine butikker og spændende markeder, hvor du kan købe alt fra tøj, tasker og sko til muslingeskaller, notesbøger og krydderier. Her er virkelig alt hvad dit hjerte kan begære, og det er et glimrende sted at købe fine souvenirs med hjem.
Nyd livet et øjeblik i skyggen i en af byens fine parker, eller find en bænk på en af de mange, hyggelige pladser og få tiden til at gå med at se på de mange andre mennesker, der er her: lokale, ældre mænd der drikker kaffe eller et glas vin foran en café, børn der leger, løber efter duer eller spiller fodbold, piger i smart tøj og unge mænd, som kigger langt efter dem, og så de mange feriegæster, der indtager stolene, bænkene og de skyggefulde pladser side om side med de lokale.
Her er livet skønt, og det er bare med at købe en billig flybillet, så du selv kan komme ned og opleve Chania på Kreta – det er en dejlig ferieoplevelse for livet.

Den gamle bydel i Chania på Kreta

Der er et utal af gamle, flotte huse og bygninger i Chania på Kreta, hvor du virkelig kan opleve, hvordan byen så ud, før feriegæsterne begyndte at komme hertil – heldigvis har Chania formået at bevare sin unikke charme, som mange andre feriebyer med tiden mister, og Chania er i dag en af de smukkeste byer i hele Grækenland.
I området ved den gamle bydels venetianske havn er husene helt fantastiske, og de mange, gamle bygninger er med til at give byen sin utroligt hyggelige og afslappede atmosfære. Det er her, byens pulserende hjerte virkeligt kan mærkes.
Besøg nogle af de fine museer, der ligger her, og se også byens fæstning, Firkas Fort, som ligger helt ud til havet, og som kan lokke barndommens drømme om sømænd og sørøvere frem i enhver.
Efter en lang dag med strandbesøg, shopping eller sightseeing er det tid til at besøge nogle af Chanias mange, gode restauranter eller caféer. Spis en dejlig middag med lokale råvarer, og drik et godt glas vin eller kold øl til. Og afslut endelig en hyggelig aften på den gamle bydels mange barer, hvor der er fest og feriehygge til ud på de små timer.

Fantastiske strande og aktiviteter ved Chania

Hvis du er til lækre badestrande med skønt strandsand, solskin, varmt og helt rent havvand, så er strandende ved Chania på Kreta lige noget for dig.
Alene ved Chanias gamle bydel ligger der to glimrende badestrande, Nea Hora og Koum Kapi, og helt tæt på byen finder du utallige, lækre strande.
Det er også en rigtig fin idé at leje en bil og køre rundt på egen hånd på øen. Du kan besøge andre strande, for eksempel Elafonisi-stranden, hvor sandet og vandet får én til at tænke på de caribiske øer, eller stranden Preveli, hvorved der ligger et fint, lille kloster, du kan besøge.
Kør op i Kretas bjergrige indre og oplev de små landsbyer, hvor du vil mærke en helt unik stemning, og husk at gå nogle gode ture i den meget smukke og spektakulære natur.
Hvis du har lyst til forskellige aktiviteter på din rejse til Chania på Kreta, er her mange muligheder. Du kan blandt andet dykke og leje snorklingsudstyr mange steder, du kan prøve vandski, jet-ski eller surfe, og så kan du leje cykler, scootere og motorcykler, så du let kan komme rundt.
Det er simpelthen skønt at holde ferie i Chania på Kreta!

Populære lufthavne med fly til Chania, (Kreta)

Andre populære lufthavne for flyrejser til Grækenland

Populære rejsemål i Sydeuropa