Santorini - som en postkort fra Grækenland

Billige flybilletter til Santorini

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Santorini - som en postkort fra Grækenland

Hvis du har set et postkort fra Grækenland, der forestiller en hyggelig paradisagtig ø, så har du højst sandsynligt set et billede taget af Santorini – for den lille græske perle af en ø er nogen helt for sig og postkort-smuk.

Øen er fyldt med spændende arkæologiske fænomener og lækre strande med det klareste vand. Så hvad venter du på, skynd dig at anskaf dig en billet til Santorini og få en fantastisk ferie.

Geografisk placering

Øen ligger helt nede i de sydligste dele af Grækenland, nord for Kreta, i øgruppen Kykladerne. Den ligger på linje med bl.a. de sydlige Tyrkiske badebyer, så der er garant for godt vejr. Ydermere ligger der en lufthavn på øen, så den er hurtig og problemfri at komme til og uden unødvendig transporttid.

Hvorfor Santori er smukkere end de fleste øer?

Santori har lidt af det hele, så hvad end du er til bade-, kultur eller naturferie, så kan du med ro i sjælen tage til Santori!

Øen er skabt ved et kæmpe vulkanudbrud for flere tusinde år siden, og det har virkeligt sat sit præg på øen, der har en unik form, som en ufuldendt cirkel. Der er store, grønne bjerge op den vestlige del af øen, hvor du kan udforske den fantastiske natur på spændende vandreturer, mens du på østsiden kan ligge og dase på det sorte vulkansand, bade og snorkle i Ægæerhavet og nyde dets rige undervandsliv.

Du kan også besøge arkæologiske levn fra en svunden tid, f.eks. den gamle by Akrotiri, der for 3600 år siden gik til grunde pga. af et vulkanudbrud, men hvis ruiner der står endnu, klar til at blive udforsket.Byerne på øen er hyggelig og idealle til let shopping, et godt måltid mad og måske en drink eller to på en stille og rolig bar.
 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK