Billige flybilletter til Santorini

Billige flybilletter til Santorini

Billige flybilletter til Santorini

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
31. maj 8. jun
CPH
JTR
JTR
CPH
Ryanair Volotea 2 stop
Volotea Ryanair 2 stop
Fra kr. 1.601,- Vælg
10. jul 17. jul
BLL
JTR
JTR
BLL
Ryanair Jet2 1 stop
Ryanair 1 stop
Fra kr. 1.654,- Vælg
17. maj 24. maj
BLL
JTR
JTR
BLL
Ryanair EasyJet 1 stop
Volotea Wizz Air Ryanair 2 stop
Fra kr. 1.925,- Vælg
27. jul 7. aug
CPH
JTR
JTR
CPH
Jat Airways Big Sky Airlines 2 stop
Ryanair 1 stop
Fra kr. 1.933,- Vælg
31. aug 10. sep
CPH
JTR
JTR
CPH
Aegean Air 1 stop
Aegean Air 1 stop
Fra kr. 2.098,- Vælg
4. jun 10. jun
CPH
JTR
JTR
CPH
Jat Airways Ryanair 2 stop
EasyJet Ryanair 1 stop
Fra kr. 2.137,- Vælg

Santorini – som en postkort fra Grækenland

Hvis du har set et postkort fra Grækenland, der forestiller en hyggelig paradisagtig ø, så har du højst sandsynligt set et billede taget af Santorini – for den lille græske perle af en ø er nogen helt for sig og postkort-smuk.

Øen er fyldt med spændende arkæologiske fænomener og lækre strande med det klareste vand. Så hvad venter du på, skynd dig at anskaf dig en billet til Santorini og få en fantastisk ferie.

Geografisk placering

Øen ligger helt nede i de sydligste dele af Grækenland, nord for Kreta, i øgruppen Kykladerne. Den ligger på linje med bl.a. de sydlige Tyrkiske badebyer, så der er garant for godt vejr. Ydermere ligger der en lufthavn på øen, så den er hurtig og problemfri at komme til og uden unødvendig transporttid.

Hvorfor Santori er smukkere end de fleste øer?

Santori har lidt af det hele, så hvad end du er til bade-, kultur eller naturferie, så kan du med ro i sjælen tage til Santori!

Øen er skabt ved et kæmpe vulkanudbrud for flere tusinde år siden, og det har virkeligt sat sit præg på øen, der har en unik form, som en ufuldendt cirkel. Der er store, grønne bjerge op den vestlige del af øen, hvor du kan udforske den fantastiske natur på spændende vandreturer, mens du på østsiden kan ligge og dase på det sorte vulkansand, bade og snorkle i Ægæerhavet og nyde dets rige undervandsliv.

Du kan også besøge arkæologiske levn fra en svunden tid, f.eks. den gamle by Akrotiri, der for 3600 år siden gik til grunde pga. af et vulkanudbrud, men hvis ruiner der står endnu, klar til at blive udforsket.Byerne på øen er hyggelig og idealle til let shopping, et godt måltid mad og måske en drink eller to på en stille og rolig bar.

Populære lufthavne med fly til Santorini

Andre populære lufthavne for flyrejser til Grækenland

Populære rejsemål i Sydeuropa