Billedet viser de majestætiske ruiner af Parthenon på Akropolis i Athen, badet i solens skær.

Billige flybilletter til Athen

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Søger du en billig flybillet til Athen, er du kommet til rette sted. Athen, Grækenlands gamle, unikke og utroligt smukke hovedstad, byder på fine gågader, overdådige monumenter, fantastisk natteliv og store kulinariske oplevelser. Find din flybillet her på Travelmarket og hav en dejlig rejse til Athen.

Billige flybilletter til Athen

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
3. aug 12. aug
CPH
ATH
ATH
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 870,- Vælg
10. aug 14. aug
CPH
ATH
ATH
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 880,- Vælg
5. aug 14. aug
CPH
ATH
ATH
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 885,- Vælg
5. aug 12. aug
CPH
ATH
ATH
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 891,- Vælg
6. aug 12. aug
CPH
ATH
ATH
CPH
SAS Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 1.012,- Vælg
19. jun 25. jun
CPH
ATH
ATH
CPH
EasyJet LC Busre 1 stop
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 1.016,- Vælg

Find en billig flybillet til Athen

Smukke, lyse Athen er Grækenlands moderne og sofistikeret hovedstad med en historie, der går længere tilbage end i nogen anden europæisk storby. Det er en farverig metropol, der kan byde sine feriegæster på alt hvad hjertet kan begære af attraktioner, butikker, restauranter, kulturoplevelser, hoteller, museer, parker og alverdens andre tilbud – hvis du bare giver dig god tid og ikke blot skynder dig igennem byen, så vil du komme til at opleve utallige af Athens glitrende seværdighedsjuveler.

Venlige, seværdige og stemningsfulde Athen

Athen er en by i evig udvikling, men her er samtidig den mest afslappende og skønne stemning. Den livsnydende lokalbefolkning går gerne forrest og indtager caféborde for at få sig en god kop kaffe og en snak med sidemanden, når den varme eftermiddagssol står på sit højeste. Og om aftenen er det en fantastisk oplevelse at gå tur i byens gader, hvor børnefamilierne, de studerende og de ældre ægtepar hygger sig side om side med byens feriegæster. Alle er velkomne her, og du bliver taget imod med åbne arme og ægte venlighed.
Der er simpelthen oplevelser for alle aldre, interesser og pengepunge i Athen. Her er et levende kulturliv med både internationale og græske kunstnere, her er mange aktiviteter og sjove muligheder for børn, og så er der utallige gratis seværdigheder, parker og oplevelser rundt om i byen.
Byen er i sig selv en kæmpe attraktion, og du kan bruge mange timer på bare at gå rundt og kigge på byens flotte huse og bygninger, på alle de lokale indbyggere og på byens utroligt mange feriegæster.

Athens imponerende kulturliv

Når man har sagt Athen, har man også sagt Akropolis. På klippetoppen over Athen har det verdensberømte Parthenon-tempel tronet i næsten 2500 år, og det er stadig et gudesmukt syn. Parthenon blev bygget til ære for den græske visdoms- og krigsgudinde Athena, som byen Athen er opkaldt efter; ifølge legenden vandt den kloge gudinde byen i en strid med selveste Poseidon, havets mægtige gud. Desuden er flere af templerne på Akropolis bygget til ære for Athena, og du må ikke snyde dig selv for den oplevelse, det er, at se andre af de flotte ruiner efter de imponerende bygningsværker, når du besøger Akropolis, som ligger lige midt i Athen.
Udover det altid imponerende Akropolis, er der et hav af fine museer, gallerier og teaterscener i Athen. Oplev blandt andet den moderne kunst udstillet i flotte bygninger, og opsøg også de små gallerier, der ligger lidt udenfor de største turistområder – her vil du finde mange lokale kunstperler. Nyd en storslået opera- eller teaterforestilling, mens du er i Athen, eller høre den lokale folkemusik, som har dybe rødder i den græske folkesjæl.
Hvis du er til farverige barer og et kulørt natteliv, så er der også meget at komme efter i Athen; her foregår festen bogstavligt talt til den lyse morgen.
Så skynd dig at købe en billig flybillet til Athen og oplev byens fantastiske stemning og levende byliv på egen hånd. Du vil få en dejlig oplevelse for livet.

Smag den lækre, græske mad i Athen

Det svirer af glæde og lystighed på de græske taverner, når aftenmørket begynder at lægge sig over Athen. Varmen aftager, og det er tid til at gå ud og få noget at spise.
Her er en hav af lækre restauranter og caféer, og du kan finde lige en slags mad, du har lyst til.
Men når du er på ferie i Grækenland, bliver du simpelthen nødt til at nyde et måltid med lokale, græske retter – græsk mad er absolut for lækker til, at du må springer den over.
Start middagen med en let forret, som kan være en græsk salat med tomater, agurk, feta og løg. Det kan også være en dejlig suppe eller nogle stykker af de skønne, fyldte vinblade, dolmadakia.
Herefter venter en god hovedret. De fleste feriegæster kender den traditionelle musaka (som du muligvis bør spise på små, lokale restauranter, der ligger udenfor turistcentrum), de grillede souvlaki-retter med kødstykker og grøntsager, pitabrød med salat og gyros eller retter med skønne blæksprutter kaldet kalamari – for bare at nævne nogle ganske få af de retter der findes i det uimodståelige græske køkken.
Afslut middagen med en dejlig dessert og en god kop kaffe – så er ferielykken ganske enkelt gjort.

Populære lufthavne med fly til Athen

Andre populære lufthavne for flyrejser til Grækenland

Populære rejsemål i Sydeuropa