Afbudsrejser til Athen

Afbudsrejser til Athen

Er du på udkig efter en billig rejse til Athen, kan du være heldig at finde en charterrejse her. Du finder også afbudsrejser til mange andre dejlige rejsemål i Grækenland. Søg nedenfor - og få vist prisern.

Billige afbudsrejser til Athen

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (181 bedømmelser)
4.5

Rejs til Athen på afbudsrejse

Når rejsen går til Athen, venter mange oplevelser for livet. Uanset om man interesserer sig for kunst, historie eller blot en god, billig storbyferie med mange muligheder for shopping.

På Athens mange restauranter, tavernaer og cafeer findes et hav af kulinariske smagsoplevelser. Byen byder på overnatningstilbud for enhver smag og pengepung, så har man fundet en billig afbudsrejse, kan man få ekstra luksus og selvforkælelse på sit hotel.

Se de fede seværdigheder i Athen

Athen har været beboet i over 3000 år og er kendt som ”demokratiets vugge”. Sokrates og Platon spadserede ifølge Platons værker sammen på Agoraen, det antikke Athens torv, mens de diskuterede den idéelle måde at indrette et samfund på. Når man kommer til Athen i morgen – ved at booke en afbudsrejse i dag – kan man selv spadsere gennem den arkæologiske udgravning af Agoraen og besøge det nærliggende museum.

Booker man sin egen rejse til Athen, må man heller ikke gå glip af Akropolis. Her ligger Parthenon, Athens skytsgudinde Athenes tempel. Det er et imponerende bygningsværk, der blev gennemgribende restaureret i slutningen af 90’erne. Grækenland som udspring for den vestlige civilisation, antikkens håndværksmæssige kunnen, og den enorme mængde af arbejde og ressourcer der var til rådighed, kan tydeligst af alle steder i byen opleves netop her.

På afbudsrejse til Athen – kom rundt med metro

Det er nemt at komme rundt i Athen, der har et af Europas mest moderne og veludbyggede metrosystemer. For bare 20 Euro kan man få en 3-dages turistbillet til både bus og metro.

Der er ingen grund til at lade sig skræmme fra at booke en afbudsrejse af de anderledes græske bogstaver. Med lidt øvelse kan man sagtens selv finde rundt. Athens indbyggere er generelt også gode til engelsk/tysk og som regel meget hjælpsomme til at pege vej i bykernen.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Athen

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Athen?

Du kan rejse til Athen med Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Athen?

Du kan rejse til Athen fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Athen populære?

Ja, afbudsrejser til Athen er populære. Vores brugere giver Athen 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Athen her

Hvad koster afbudsrejser til Athen?

Prisen på afbudsrejser til Athen skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 3.735,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Athen her

Find inspiration til Athen her

Læs mere om Athen på vores blog