Rejser til Athen

Rejser til Athen

Athen er en festlig, hyggelig, sprudlende, pulserende, udfordrende, historisk, varm og venlig hovedstad i det fantastiske græske land.

Billige rejser til Athen

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Athen

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Philippos
Philippos Dobbeltværelse (2 senge)
Athen, Øvrige Grækenland, Grækenland 15. dec fra København 3 nætter
2.280,- Vælg
Achillion Hotel
Achillion Hotel Dobbeltværelse
Athen, Øvrige Grækenland, Grækenland 3. nov fra Billund 4 nætter
3.158,- Vælg
Achillion Hotel
Achillion Hotel Dobbeltværelse
Athen, Øvrige Grækenland, Grækenland 29. okt fra Hamborg 3 nætter
4.150,- Vælg
Bomo Club Palace Hotel
Bomo Club Palace Hotel Standard
Athen, Øvrige Grækenland, Grækenland 20. okt fra Aalborg 3 nætter
5.825,- Vælg
Bedøm rejsemål (83 bedømmelser)
4.4

Athen – udfordrende, historisk, varm og venlig

Athen er en festlig, hyggelig, sprudlende, pulserende, udfordrende, historisk, varm og venlig hovedstad i det fantastiske græske land.

Selvom det er Europas ældste by er der stadig liv og glæde i gaderne og byen udvikler sig konstant. Den unikke, verdensberømte kulturarv, som byen rummer, er vuggen til den vestlige civilisation, mens de nye, hippe kvarterer, der dukker op blandt det traditionelle, vidner om en by en der stadig går forrest.

Athens historiske arv

Athens kulturelle og historiske arv er uden tvivl den vigtigste i den europæiske historie. Athen er vuggen for demokratiet, for filosofi, for arkitektur og kunst. Sværvægteren Akropolis, der krones af templet Parthenon, og som ligger i midten og på toppen af resten af byen, er et vigtigt besøg. For nyligt er der lavet en arkitektonisk perle af et nyt, tilhørende museum. Derudover er det fantastisk at gå rundt i byen, tage med metroen og besøge parkerne, hvor oldgamle historiske genstande blander sig med de moderne omgivelser. Byen går meget op i, at der til stadighed skal være plads og rum for store tanker, nye idéer og uendelig livsglæde.

Athens mangfoldige kvarterer

I centrum af Athen, hvor man kan indlogere sig på hoteller i alle prisklasser, finder man brostensbelagte shoppegader, hvor biler ingen adgang har. Det er også i centrum, at størstedelen af de utallige museer, både historiske og kunstneriske, befinder sig. I det ungdommelige kvarter Exarhia finder man det moderne, kunstneriske Athen, hvor bogcaféer, vintage tøjbutikker, hyggelige spisesteder og avantgarde gallerier fylder ud i de små, befolkede gader. Som ung er det også her, hvor det er mest trygt og sikkert at begive sig ud i nattelivets gode stemning.

Med charterrejser til Athen kan hele familien opleve det bedste, ældste og mest inspirerende af den europæiske kultur.

Athen er en af Europas vigtigste byer.

Rejser til Athen

Hvis der er en by i verden, som er kendt for speciel arkitektur, så er det Athen. Den græske hovedstad er moderen for de Olympisk Lege, hvilket også er grunden til, at byen rummer så mange specielle gamle bygninger, som den gør. De olympiske bygninger har sat deres præg på hele byen og betegnes derfor som den græske stil. Hvis du gerne vil opleve ægte historisk arkitektur, så kan det være, at du skal undersøge rejser til Athen nærmere. På Travelmarket.dk kan du for eksempel finde pakkerejser til Athen, så du ikke skal finde fly og hotel separat. Du skal derfor kun koncentrere dig om byens mange attraktioner.

Rejser til unik tempelarkitektur

I Athen kan du finde mange oldgamle templer, som er flere årtusinder gamle. Disse templer er opbygget med en form for arkitektur, som du sjældent oplever hos nye bygninger i dag. Templerne er således også historiske græske landmærker, som emmer af ægte græsk stemning. Men templerne rummer også gamle historier og myter fra fortiden, så du kan derfor formentlig ikke komme udenom den græske mytologi, hvis du rejser til Athen for at kigge på græsk arkitektur.

Historiske landmærker du kan opleve i Athen

Athen er hjemstavnen for mange historiske landmærker, der konstant holder fortiden i live. En del af byens stolthed er således at holde den græske ånd i live ved ikke at følge den nymoderne bølge, som skyller over mange andre europæiske byer. Hvis du rejser til Athen, vil du derfor formentlig på ingen tid blive ramt af en stærk nationalfølelse, som blandt andet udspringer sig af disse attraktioner:

 • Acropolis – Et tempelmonument fra det 5. århundrede som er bygget på en bjergtop
 • Det nationale arkæologiske museum – Hjemmet for gammel græsk kunst og arkæologi
 • Monastiraki – En stor græsk agora (plads) som er fyldt med græske landmærker og tavernaer

Charterrejser til rejsemål i Grækenland

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Athen

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Athen?

Du kan rejse til Athen fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Athen

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Athen her

Find inspiration til Athen her

Læs mere om Athen på vores blog