Charterrejser til Athen

Charterrejser til Athen

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Athen - udfordrende, historisk, varm og venlig

Bedøm rejsemål
4,5
(51 bedømmelser)
Athen er en festlig, hyggelig, sprudlende, pulserende, udfordrende, historisk, varm og venlig hovedstad i det fantastiske græske land.

Selvom det er Europas ældste by er der stadig liv og glæde i gaderne og byen udvikler sig konstant. Den unikke, verdensberømte kulturarv, som byen rummer, er vuggen til den vestlige civilisation, mens de nye, hippe kvarterer, der dukker op blandt det traditionelle, vidner om en by en der stadig går forrest.

Athens historiske arv

Athens kulturelle og historiske arv er uden tvivl den vigtigste i den europæiske historie. Athen er vuggen for demokratiet, for filosofi, for arkitektur og kunst. Sværvægteren Akropolis, der krones af templet Parthenon, og som ligger i midten og på toppen af resten af byen, er et vigtigt besøg. For nyligt er der lavet en arkitektonisk perle af et nyt, tilhørende museum. Derudover er det fantastisk at gå rundt i byen, tage med metroen og besøge parkerne, hvor oldgamle historiske genstande blander sig med de moderne omgivelser. Byen går meget op i, at der til stadighed skal være plads og rum for store tanker, nye idéer og uendelig livsglæde.

Athens mangfoldige kvarterer

I centrum af Athen, hvor man kan indlogere sig på hoteller i alle prisklasser, finder man brostensbelagte shoppegader, hvor biler ingen adgang har. Det er også i centrum, at størstedelen af de utallige museer, både historiske og kunstneriske, befinder sig. I det ungdommelige kvarter Exarhia finder man det moderne, kunstneriske Athen, hvor bogcaféer, vintage tøjbutikker, hyggelige spisesteder og avantgarde gallerier fylder ud i de små, befolkede gader. Som ung er det også her, hvor det er mest trygt og sikkert at begive sig ud i nattelivets gode stemning.

Med charterrejser til Athen kan hele familien opleve det bedste, ældste og mest inspirerende af den europæiske kultur.

Athen er en af Europas vigtigste byer.

Charterbureauer med charterrejser til Athen

Billige charterrejser med TripX
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK