Athen

Storbyferie til Athen

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Storbyferie i Athen - en absolut perle

Athen – Klassisk kultur

Bedøm rejsemål
4,5
(33 bedømmelser)

Meget mere om storbyferie i Athen

Hvis du gerne vil på en rejse, der kan det hele. Så er en storbyferie i Athen med al sandsynlighed noget for dig. I Athen er der mulighed for at tage på stranden, dykke i det fine vand og nyde solens stråler.

Du kan udover dette få ekstraordinære naturoplevelser, opleve legendariske monumenter, bygninger, statuer osv., hvortil nogle af de største historier i verdenshistorien knytter sig. Derudover kan du opleve Athens Nationale Arkæologiske Museum, som gemmer på helt unikke og spændende fund og historier.

Kultur og historie for enhver

Den græske hovedstad går også under navnet ”civilisationens vugge”. Byen bygger på en af de ældste historier, og det er også her, at mange af de gamle filosoffer og historikere holdt til.

På en storbyferie i Athen kan du blandt andet opleve Temple of Olympian Zeus, der er af overordentlig skønhed. Den bygger på en ekstraordinær historie, som bør opleves for at kunne relatere til den. Den tog eksempelvis hele 700 år at bygge, og den bestod ved dens oprindelse med hele 104 søjler.

Klassiske turistattraktioner

Du kan eksempelvis også vælge at drage til Plaka. Her er der et væld af souvenirbutikker og taverner, hvor du kan finde noget, du kan tage med dig hjem som et evigt minde om dine store oplevelser på storbyferien i Athen. Der findes også en masse butikker, hvor du kan købe lokale produkter i form af eksempelvis madvarer. På den måde kan du få noget af den athenske kultur med dig hjem igen.

Natur er ikke en mangelvare i Athen

Athen er ikke kun flotte templer og turistattraktioner. Byen byder på særdeles flotte naturforhold, som du ikke burde snyde dig selv for, hvis du er draget dertil.

Det kan eksempelvis gøres ved at tage til National Gardens, hvor du kan opleve idyllisk natur, udforske dyr og koble helt og være dig selv.

Bestig Akropolis klippen for, at kunne opleve det fascinerende Parthenontempel for derefter at nyde et måltid mad i det gamle kvarter Pláka. Mærk historien på det første Olympiske stadion Panathinaikos Stadion eller se antik græsk kunst på National Archaeological Museum. Alt kan lade sig gøre på en storbyferie i Athen.

Prøv at leje en Segway og kør rundt i de kringlede gader eller tag den effektive metro til den livlige havneby Piræus. Hop på en sporvognen og tag børnene med til stranden Voula eller lad dem få et grin af det sjove vagtskifte ved Den Ukendte Soldats Grav.

Athen indbyder også til besøg på en eller flere af de mange nærliggende øer. Tag en af de mange færger fra Piræus og find din drømme ø. Du kan også leje en bil for, at køre rundt langs Peloponnes kyst eller en smuk tur sydpå til Kap Sounion for, at opleve Poseidon Tempel. 

Oplevelser i Athen

Akropolis

Håb på det ikke er for varmt og bestig Akropolis klippen. Nyd den smukke tur og se det historiske amfiteatre Dionysosteateret på vejen op, inden du når toppen af klippen. Bliv betaget af Parthenontemplet, som bør opleves af alle og nyd den storslået udsigt over byen her fra hjertet af Athen. Herefter kan du udforske Akropolis historie noget mere på Akropolis Museum.

Syntagma

– Athens midtpunkt og hjemstedet for både præsidenten og parlamentet. Ved Den Ukendtes Soldats Grav kan du hver time opleve det underholdende vagtskifte med høje benløft, udført af soldater i en meget anderledes uniform. Bagefter kan du nyde freden i den nærliggende park Nationalparken, som er Athens største park.

Plaka

– Gå på opdagelse i Athens historiske hjerte. Far vild i de smalle og snoede gader eller køb dig fattig i det store udbud af læderbutikker. Find din egen ynglings restaurant og oplev den græske mad i dette smukke historiske område med den gode stemning.

Anafiotika

– Tag væk fra turisterne til denne skjulte perle. Beliggende smuk på siden af Akropolis bjerget findes dette naturskønne sted. De 45 huse i de små gader giver dig en fornemmelse af græske øer i hjertet af byen og følelsen af, at Athens høje tempo er meget langt væk.

Museer

– Oplev fin antik græsk kunst på Nationalmuseet for Arkæologi eller det historiske Benaki museum. Tag børnene med til Hellenistisk børnemuseum og lad dem lege sig til lærdom. Tag til det underjordiske kunstgalleri på din storbyferie i Athen, som du finder i form af den athenske metro. Oplev de forskellige stationers smukke præg som f.eks. glaskunst, skulpturer og malerier.

Lykabettoshøjen

– Tag på en trekkingtur op til toppen af Lykabettoshøjen ellers tag kabelbanen fra Ploutarchou. Nyd udsigten fra Athens højeste punkt, imens du indtager din frokost på en af restauranterne eller cafeerne.

Oplevelser udenfor Athen

Athens Riveria –

Pak badetøjet og hop på en sporvogn. Kør langs med kysten og stop ved en af de mange smukke strande der ligger tæt på byen. Indenfor 20 km. findes de to populære strande Glyfada og Vouliagmeni som kun venter på dit besøg.

Aegina

– Tag til Piræus og find en færge, så kan sejlturen til Aegina derefter nydes. Denne frugtbare græske velhaver ø kan besøges på en dagstur fra Athen. Besøg det velbevarede Afaia-tempel på en lille bjergtop eller den imponerende kirke Agios Nektarios. Afslut besøget med en sen frokost på en af de hyggelige tavernaer ved havnen.

Sounio –

Lej en bil for at opleve det imponerende tempel Poseidon Tempel. Nyd det smukke køretur langs vandet og afslut med synet af dette flotte tempel, som er tilegnet havguden Poseidon.

Peloponnes

– Oplev fastlandet i Grækenland og lej en bil. Kør langs kysten, oplev Grækenlands smukke natur og se Korinth-kanalen. Tag på olivenmuseum ved Sparti, kør i de smukke bjerge og spis friskfanget blæksprutter i en af de små fiskebyer på vejen.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.