Athen

Storbyferie til Athen

Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner priser fra.... og mange, mange flere

Athen - rejs til en absolut storbyperle

Athen – Klassik kultur

Bestig Akropolis klippen for, at kunne opleve det fascinerende Parthenontempel for derefter at nyde et måltid mad i det gamle kvarter Pláka. Mærk historien på det første Olympiske stadion Panathinaikos Stadion eller se antik græsk kunst på National Archaeological Museum.

Prøv at leje en Segway og kør rundt i de kringlede gader eller tag den effektive metro til den livlige havneby Piræus. Hop på en sporvognen og tag børnene med til stranden Voula eller lad dem få et grin af det sjove vagtskifte ved Den Ukendte Soldats Grav.

Athen indbyder også til besøg på en eller flere af de mange nærliggende øer. Tag en af de mange færger fra Piræus og find din drømme ø. Du kan også leje en bil for, at køre rundt langs Peloponnes kyst eller en smuk tur sydpå til Kap Sounion for, at opleve Poseidon Tempel. 

Oplevelser i Athen

Akropolis Håb på det ikke er for varmt og bestig Akropolis klippen. Nyd den smukke tur og se det historiske amfiteatre Dionysosteateret på vejen op, inden du når toppen af klippen. Bliv betaget af Parthenontemplet, som bør opleves af alle og nyd den storslået udsigt over byen her fra hjertet af Athen. Herefter kan du udforske Akropolis historie noget mere på Akropolis Museum.

Syntagma – Athens midtpunkt og hjemstedet for både præsidenten og parlamentet. Ved Den Ukendtes Soldats Grav kan du hver time opleve det underholdende vagtskifte med høje benløft, udført af soldater i en meget anderledes uniform. Bagefter kan du nyde freden i den nærliggende park Nationalparken, som er Athens største park.

Plaka – Gå på opdagelse i Athens historiske hjerte. Far vild i de smalle og snoede gader eller køb dig fattig i det store udbud af læderbutikker. Find din egen ynglings restaurant og oplev den græske mad i dette smukke historiske område med den gode stemning.

Anafiotika – Tag væk fra turisterne til denne skjulte perle. Beliggende smuk på siden af Akropolis bjerget findes dette naturskønne sted. De 45 huse i de små gader giver dig en fornemmelse af græske øer i hjertet af byen og følelsen af, at Athens høje tempo er meget langt væk.

Museer – Oplev fin antik græsk kunst på Nationalmuseet for Arkæologi eller det historiske Benaki museum. Tag børnene med til Hellenistisk børnemuseum og lad dem lege sig til lærdom. Tag til det underjordiske kunstgalleri, som du finder i form af den athenske metro. Oplev de forskellige stationers smukke præg som f.eks. glaskunst, skulpturer og malerier.

Lykabettoshøjen – Tag på en trekkingtur op til toppen af Lykabettoshøjen ellers tag kabelbanen fra Ploutarchou. Nyd udsigten fra Athens højeste punkt, imens du indtager din frokost på en af restauranterne eller cafeerne.

Oplevelser udenfor Athen

Athens Riveria – Pak badetøjet og hop på en sporvogn. Kør langs med kysten og stop ved en af de mange smukke strande der ligger tæt på byen. Indenfor 20 km. findes de to populære strande Glyfada og Vouliagmeni som kun venter på dit besøg.

Aegina – Tag til Piræus og find en færge, så kan sejlturen til Aegina derefter nydes. Denne frugtbare græske velhaver ø kan besøges på en dagstur fra Athen. Besøg det velbevarede Afaia-tempel på en lille bjergtop eller den imponerende kirke Agios Nektarios. Afslut besøget med en sen frokost på en af de hyggelige tavernaer ved havnen.

Sounio – Lej en bil for at opleve det imponerende tempel Poseidon Tempel. Nyd det smukke køretur langs vandet og afslut med synet af dette flotte tempel, som er tilegnet havguden Poseidon.

Peloponnes – Oplev fastlandet i Grækenland og lej en bil. Kør langs kysten, oplev Grækenlands smukke natur og se Korinth-kanalen. Tag på olivenmuseum ved Sparti, kør i de smukke bjerge og spis friskfanget blæksprutter i en af de små fiskebyer på vejen.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK