Afbudsrejser til Santorini

Afbudsrejser til Santorini

Billige afbudsrejser til Santorini

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Santorini

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Hamborg

Porto Castello
Porto Castello Superior-værelse
Fira, Santorini, Kykladerne, Grækenland 11. okt fra Hamborg 7 nætter
4.993,- Vælg
Maistros Village
Maistros Village Economy-værelse
Santorini, Santorini, Kykladerne, Grækenland 11. okt fra Hamborg 7 nætter
5.008,- Vælg
Castro Hotel
Castro Hotel Dobbeltværelse (havudsigt)
Kamari, Santorini, Kykladerne, Grækenland 11. okt fra Hamborg 7 nætter
5.463,- Vælg
Caldera View Bungalows Resort
Caldera View Bungalows Resort Værelse (udsigt til poolen)
Megalochori, Santorini, Kykladerne, Grækenland 29. sep fra København 7 nætter
5.962,- Vælg
Gorgona Villas
Gorgona Villas Dobbeltværelse
Imerovigli, Santorini, Kykladerne, Grækenland 20. okt fra København 7 nætter
7.990,- Vælg
Andronis Boutique Hotel
Andronis Boutique Hotel Classic suite
Oia, Santorini, Kykladerne, Grækenland 21. okt fra København 7 nætter
17.414,- Vælg
Bedøm rejsemål (197 bedømmelser)
4.5

Find billige afbudsrejser til Santorini

En billig afbudsrejse til romantiske Santorini er lige noget for dig, som holder af eventyrlige strande, fine ruiner, smuk natur, og pragtfuldt byliv.

Enestående, romantiske Santorini

Santorini er en enestående ø i den græske øgruppe, der hedder Kykladerne. Santorini blev for 3600 år siden formet af et vulkanudbrud, der sprængte en stor del af øen væk, og i dag er krateret, med sin halvmåneformede bugt, et tilløbsstykke uden lige. Santorini bliver af mange regnet for at være den mest romantiske ø i hele det græske øhav. Så leder du efter en afbudsrejse, hvor får den bedste ferie sammen med dit hjertes udkårende, er Santorini måske lige et feriemål for dig.

Firas pragtfulde byliv og Athinios livlige havn

Fira er navnet på Santorinis hovedby. Byen ligger med udsigt udover havet, og de maleriske, hvide huse og blå kirkekupler, er forbundet af små, stejle gader. I Fira er der et bredt udvalg af fantastiske restauranter, barer og caféer, og der er fine forretninger med mange forskellige varer. Fira er en utrolig smuk og dejlig by for dig at besøge – når de lokale har slået sig ned på hovedgadens udendørscaféer, summer livet her af nydelse, tilbagelænet afslappethed og uovertruffen hygge.
Santorinis største havneby er Athinios, hvortil der dagligt kommer utallige lystbåde, færger og fragtskibe sejlende. Der er et liv uden lige her med alle de forskellige mennesker, som kommer hertil for at holde ferie, nyde livet på en endagstur, besøge venner og familie, losse varer af skibene, og du må bestemt gå en tur på haven og overvære det alt sammen. Der er glimrende fiskerestauranter i Athinios, så hvorfor ikke slå dig ned med en god flaske vin og et godt måltid mad og bare nyde ferielivet?!

Eventyr-strande på Santorini

Er du tosset med strande og bare elsker at være ved havet, så er Santorini lige noget for dig. Du finder nogle af Middelhavets bedste strande på Santorini, med paradisisk strandsand og det reneste, krystalklare havvand. Men du kan også besøge mere farverige strande her, for Santorinis strande er nemlig, som alt andet natur på øen, påvirket af det store vulkanudbrud. Så i dag kan du være på strande med sort strandsand, blandet andet ved strandene Perivolos og Perissa, rødt sand ved Red Beach, hvor havvandet også er varmere end andre steder, og endelig Monolithos-stranden, hvor sandet har den smukkeste, grå farve, og hvor du kan prøve mange forskellige vandsportsaktiviteter.

Storslåede solnedgange, sjove aktiviteter og fantastisk kultur

Kan du godt lide smukke solnedgange, får du de mest spektakulære oplevelser på Santorini. Se den helt unikke og skyggefrie solnedgang i byen Oia, eller måske på øerne Thirasia og Nea Kameni, hvor du vil du opleve, at solen går ned bag Santorinis halvmåneformede landskab – både ved Oia og på øerne er det et syn for guder!
Er ture på havet lige dig, er det en glimrende idé at tage på en af de organiserede bådture, der tager dig med rundt om øen eller ud til steder, hvor du blandt andet kan se Santorinis særprægede landskab fra havsiden. Der er også mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig over, ved strandene på Santorini, og flere af dem er ikke for sarte sjæle …
Santorini har mange, glimrende museer med især historiske udstillinger, der fortæller om øens særprægede historie, for eksempel har Fira et lille lokalt museum, Megaron Gyzi Museum, hvor der er udstillet ”før og efter”-billeder fra byens jordskælv i 1956.
På Santorini er også store områder med spændende ruiner efter de mest fantastiske oldtidsbyer; for eksempel er ruinerne ved Thera absolut et besøg værd!

Var Santorini hjemsted for Atlantis?

Santorini blev som sagt ramt af et gigantisk vulkanudbrud for godt 3600 år siden, som sprængte en meget stor del af øen væk – derfor har Santorini den besynderlige form, den har i dag. Den helt store legende om vulkanudbruddet går på, at den gamle sagnby Atlantis lå på Santorini, og at den simpelthen forsvandt sammen med det område af øen, der blev sprængt væk, da vulkanen eksploderede. Det er en utroligt fascinerende historie, som mange gerne vil tro på den dag i dag.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Santorini | Sista Minuten till Santorini

Rejseselskaber med afbudsrejser til Santorini

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med TripX

Rejsemål med afbudsrejser til Grækenland

Afrejselufthavne til Santorini

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Santorini

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Santorini?

Du kan rejse til Santorini med Apollo, Corendon, Eliza was here, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Santorini?

Du kan rejse til Santorini fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Santorini populære?

Ja, afbudsrejser til Santorini er populære. Vores brugere giver Santorini 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Santorini her

Hvad koster afbudsrejser til Santorini?

Prisen på afbudsrejser til Santorini skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4.325,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Santorini her

Læs mere om Santorini på vores blog