Afbudsrejser til Chania

Afbudsrejser til Chania

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige afbudsrejser til Chania

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Afbudsrejse til Chania, Grækenland

Bedøm rejsemål
4,6
(78 bedømmelser)
Chania er den næststørste by på øen Kreta og huser ca. 55.000 indbyggere. Byens historie går helt tilbage til den tidlige middelalder, hvor de første mennesker slog sig ned på øen. I dag består Chania af en gammel bydel med masser af historie, og en nyere bydel med forretninger, kontorer, banker osv.

Maden på afbudsrejsen

Det er generelt ikke særligt dyrt at gå ud og spise. En god middag bestående af en græsk salat, moussaka og en øl koster ca. 85 kr. Af lokale specialiteter kan nævnes: Saganaki (friteret ost), stifado (sammenkogt gryderet med kød), tzatziki (dip rørt af yoghurt, agurk og hvidløg), dolmades (ris svøbt i vinblade) og tirokriketter (ostekroketter).

Frokosten kan evt. nydes på den venetianske havnepromenade i den gamle bydel. Slut gerne den varme eftermiddag af med en frappé (iskaffe), som virker dejlig forfriskende.

Strand og vejr i Chania

Den bedst og mest børnevenlige sandstrand (Nea Chora) ligger ca. 2 km vest for Chania. Øst over er der flere stenstrande. Man kan tage offentlig transport begge veje.

Vejret er generelt altid godt, og om sommeren ligger temperaturen på omkring 30-35 grader. Dog det skønne solskinsvejr en sjælden gang imellem blive afbrudt af en lille tordenbyge.

Chanias græske aktiviteter

Der findes masser af udendørsaktiviteter såsom jetski, parasailing og beachvolleyball. Tage på shoppingtur i byens centrum eller en tur i torvehallen, Agora, hvor der bl.a. sælges friske oliven, krydderier, lokale madspecialiteter og drikkevarer.

Er du interesseret i historie, findes der en del museer rundt i byen. Desuden er der også mulighed for fx at besøge øens ældste moske og andre historiske bygninger.

Lej en bil og køre på opdagelse i bjergene og den skønne natur - pas dog på de fritgående geder.
Der er et sjovt og underholdende natteliv i Chania i starten af sæsonen, men hen mod højsæsonen rykker festen ud til Platanias.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Chania

Afbudsrejser med Bravo Tours
Afbudsrejser med Detur
Afbudsrejser med Eliza was here
Afbudsrejser med Hideaways
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med SunCharter
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI
Afbudsrejser med VERDN
Afbudsrejser med Aarhus Charter
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK