Afbudsrejser til Kreta

Afbudsrejser til Kreta

Find en billig afbudsrejse til Kreta her hos Travelmarket. Skønne Kreta, med den lange og spændende historie, bliver bare ved med at fascinere sine feriegæster. Her finder du pragtfulde badestrande, fantastiske seværdigheder, dejlige byer og en enestående feriestemning. Hav en god rejse til Kreta.

Billige afbudsrejser til Kreta

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Afbudsrejser til Kreta

Bedøm rejsemål
4,5
(146 bedømmelser)
Hvis du søger afbudsrejser til Kreta, så er du kommet til det rette sted.

Her på Travelmarket.dk har vi samlet tilbud fra alle de danske selskaber, så det eneste du behøver for at finde den helt rigtige afbudsrejse er, at bruge vores søgemaskine.

Hvis du i forvejen ved præcist hvilken dato I vil afsted på en af de fristende afbudsrejser til Kreta, så anbefales det at vælge fleksibel afrejse med +1 dag. På den måde får du kun resultater frem med afrejse på den dato du har angivet og 1 dag frem.

Hvis I derimod ved at I har mulighed for at være fleksible med rejsetidspunktet og evt. gerne vil have en afbudsrejse med afgang om en uge, så åbner I helt automatisk op for flere og i de fleste tilfælde endnu bedre tilbud.

Prøv derfor gerne at ændre lidt i kriterierne, så I på den måde får det absolut bedste og største overblik over hvilke rejser der er. Og som matcher lige præcis jeres ønsker for både tidspunkt, budget og evt. antal stjerner på hotellet.

Når I har fundet og valgt en af de mange afbudsrejser til Kreta, kan I godt begynde at glæde jer til at komme afsted.

Kreta er arealmæssigt den største ø i Grækenland og samtidig en af Middelhavets største øer. Øens natur er domineret af bjerge, flere over 2000 meter høje.

Til trods for de mange turister er hovederhvervet stadig landbrug. Klimaet er perfekt egnet til dyrkning af oliven, citrusfrugter og druer.

Afbudsrejser til Kreta er normalt rejser der frister, blandt andet pga. øens dejlige varme middelhavsklima. Derfor er der også en del der vil bruge ferien på at ligge og dase ved stranden. Det kan dog varmt anbefales at tage på tur til en af de charmerende byer på øen.

De største byer ligger ud til havet på Kretas nordside. Øens hovedstad er Iraklion, hvor der er ca. 115.000 indbyggere og her er der derfor godt med liv, masser af butikker, restauranter og barer.

Specielt i højsæsonerne er det reelle antal indbyggere inklusiv turister jo meget højere end 115.000, det virker derfor som en by af en noget større størrelse.

Det er bestemt også værd at bruge en dag i Chania, som med sine 50.000 indbyggere en noget mindre by, men bestemt ikke kedelig af den grund.

Chania er delt op i 2 bydele. Den ene bydel er den såkaldte nye bydel, hvor man finder det kendte indendørs marked, kontorer, banker og massevis af forretninger.

Det er for mange en uundværlig del af det at være på ferie, at man kan få tilfredsstillet sin shoppelyst, og det må man sige er muligt i Chania. Den gamle bydel ligger omkring den venetianske havn. Her er den græske charme på sit højeste. Gaderene er små og smalle, arkitekturen er helt unik og påvirket af mange fremmede kulturer.

Både Iraklion og Chania er altså byer der skal opleves når I besøger Kreta.

Søg derfor trygt afbudsrejser til Kreta i vores søgemaskine.

Vi håber I finder en rejser der matcher præcis det I leder efter.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!

Rejseselskaber med afbudsrejser til Kreta

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Detur
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med FolkeFerie.dk
Afbudsrejser med Mixx Travel
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med SunCharter
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI
Afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Kreta?

Du kan rejse til Kreta med Amisol Travel, Apollo, Detur, Escapeaway, FolkeFerie.dk, Mixx Travel, Primo Tours, Spies, SunCharter, TripX, TUI og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Kreta?

Du kan rejse til Kreta fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup), Hamborg og Bornholm (Rønne).

Er afbudsrejser til Kreta populære?

Ja, afbudsrejser til Kreta er populære. Vores brugere giver Kreta 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Kreta her

Hvad koster afbudsrejser til Kreta?

Prisen på afbudsrejser til Kreta skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2806. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.