Afbudsrejser til Agia Marina

Afbudsrejser til Agia Marina

Billige afbudsrejser til Agia Marina

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Afbudsrejse til Agia Marina i Grækenland

Bedøm rejsemål
4,5
(154 bedømmelser)
Tag på en hyggelig badeferie til byen Agia Marina på vestkysten af den græske ø Kreta. Byen ligger 10 km fra øens andenstørste by, Chania, med udsigt ud over havet, den lækreste sandstrand og de smukke Lefka Ori bjerge.

Maden

Der findes mange lækre lokale madspecialiteter til en rimelig pris. Bestil fx en græsk salat, moussaka og et glas øl for ca. 150 kr. Af andre lokale specialiteter kan anbefales saganaki (friteret ost), tzatziki (dip rørt af yoghurt, agurk og hvidløg), dolmades (ris svøbt i vinblade), tirokriketter (ostekroketter) og stifado (sammenkogt gryderet med kød). Desuden har de mange gode retter med lammekød.Nyd eftermiddagssolen med en kold frappé (iskaffe). Du vil ikke blive skuffet.

Vejret på afbudsrejsen

Temperaturen er generelt altid mild på Kreta, og i sommermånederne ligger den på omkring 30 grader ved kysten. Det er sjældent at der kommer nedbør.

Stranden

Agia Marina ligger i et fantastisk område med flere smukke og børnevenlige sandstrande. Der er generelt lavvandet og de fleste steder bliver der hejst badeflag.

Aktiviteter i Agia Marina

Den gamle bydel, som ligger et lille stykke væk fra marinaen, byder på hyggelige torve og restauranter med lækker mad fra det græske køkken.Tag en tur til Platanias, som ligger ca. 2 km fra Agia Marina. Her findes et størrer udbud af restauranter, barer og diskoteker, samt mulighed for shopping.

De lokale busser kører langs hele kyststrækningen og ind til Chania. Her er der rig mulighed for at tage på restaurantbesøg, shopping, besøge museer og historiske monumenter - bl.a. øens ældste moske.Er man til en aktiv ferie kan det anbefales at prøve parasailing, bananbåden, beachvolley eller tennis.

Lej en bil og kør på opdagelse rundt på øen. Kør en tur i bjergene eller til øens smukkeste strand, Elafonissi - også kendt som den lyserøde strand pga. de mange muslingers genspejling i vandet.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Agia Marina

Afbudsrejser med Amisol Travel
Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Detur
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med FolkeFerie.dk
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med Aarhus Charter

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Agia Marina?

Du kan rejse til Agia Marina med Apollo, Detur, Escapeaway, Hideaways, Loveholidays.dk, Primo Tours, Spies, SunCharter, Sunweb og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Agia Marina?

Du kan rejse til Agia Marina fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Århus (Tirstrup).

✔️ Er afbudsrejser til Agia Marina populære?

Ja, afbudsrejser til Agia Marina er populære. Vores brugere giver Agia Marina 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Agia Marina her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Agia Marina?

Prisen på afbudsrejser til Agia Marina skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1298. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.