Billede af en solrig poolterrasse med liggestole, et klart blåt poolvand, og en smuk udsigt over havet og bjerge i baggrunden.

All Inclusive rejser til Kos

Billige All Inclusive rejser til Kos

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Kos

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Hamborg

Porto Greco Village Beach Hotel
Porto Greco Village Beach Hotel Værelse
Limenas 26. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
3.772,- Vælg
Hotel Lambi Resort
Hotel Lambi Resort Familieværelse standard type (With glass seperation)
Kos by 26. maj fra Billund 7 nætter
All Inclusive
3.967,- Vælg
Hotel Corali Village
Hotel Corali Village Dobbeltværelse
Tigaki 30. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
4.458,- Vælg
Akti Palace Hotel
Akti Palace Hotel Dobbeltværelse
Kardamena 24. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
4.631,- Vælg
TUI Suneo Atlantica Thalassa
TUI Suneo Atlantica Thalassa Dobbeltværelse
Lambi 7. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
4.849,- Vælg
Kipriotis Hippocrates Hotel
Kipriotis Hippocrates Hotel Dobbeltværelse
Kos 30. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
5.368,- Vælg
Hotel Ikos Aria
Hotel Ikos Aria junior suite egen have haveudsigt
Kefalos 9. jun fra Billund 7 nætter
All Inclusive
23.451,- Vælg
Bedøm rejsemål (24 bedømmelser)
4.5

All inclusive på Kos

I det sydøstlige Ægæiske Hav sydlig for Kalymnos og nord for Nisyros ligger den græske ø Kos. Den moderne medicins fader, Hippokrates, blev født på denne dejlige ø omkring 460 f.Kr.

Kos er godt kendt af danske charterturister, men på ingen måde føler man, at øen er overrendt. Tværtimod, så kan man sagtens finde “uberørte” områder på øen, der ligger ganske tæt på Tyrkiet.

Kos er kendt for sin rige vegetation og det tempererede klima. Som følge af et vulkanudbrud for 160.000 år siden er halvdelen af Kos dækket af et lag af aske på omkring 30 meter. Frugtbarheden er et resultat af øens vulkanske oprindelse.

Kos har en veludviklet turistindustri, og det er derfor ingen sag at finde gode all inclusive rejser til Kos.

Strande på Kos
Strandene på Kos er forskellige afhængig af, om man er på den nordlige eller sydlige del. De nordlige får af og til lidt friskere luft, og surfere vil derfor med fordel kunne søge hertil.

De sydlige strande ligger mere i læ, og om sommeren er der ingen vind. Samtidig har de sydlige strande det fineste, bløde sand, hvor man på de nordlige finder mere smågrus.

Marmari-stranden er en strand for de aktive feriegæster. Her er der gode muligheder for at dyrke vandsportsaktiviteter af enhver tænkelig slags, uanset om man er til vandski, jetski, windsurfing eller en gang beachvolley.

Ikke så langt fra Kos by er der en skøn strand, hvor man kan slappe af. Børnefamilier elsker stranden med det søde navn Lambi, der af børn nogle gange forveksles med navnet Bambi.

Det tætteste, man kan komme på en spa-strand, er stranden Therma. Bare navnet vidner om varme kilder – og det er ganske vist – for stranden ligger i et område med termisk aktivitet. Vandet her er derfor meget mineralholdigt og varmt, hvilket tiltrækker mange feriegæster, der ønsker en lidt speciel strandoplevelse.

Kos har mange gode strande, og de er ret forskellige, hvilket betyder, at chartergæster let finder deres helt egen favorit. Paradise-stranden vil sikkert også falde i mange danskeres smag. Den har det fineste, gyldne sand, og vandet er kendt for at være utroligt klart. Samtidig bliver vandet kun langsomt dybere, hvilket gør den til en attraktiv strand – også for uøvede svømmere. Vandsportsaktiviteter finder man i alle afskygninger her, og sulten kan til enhver tid stilles på en af de talrige små taverner.

Ud at se på Kos
Kos er et godt sted at tage hen, hvis man elsker at gå ud, for selvom man har bestil en all inclusive rejse til Kos, så vil man naturligvis også ud at se på livet på øen.

Caféer finder man overalt på Kos, nogle har åben fra tidligt om morgenen, og andre åbner først lidt senere på dagen. De samme caféer bliver om aftenen og natten til café-barer, hvor man kan snuppe de første drinks sammen med kæresten eller vennerne, inden turen går videre ud i natten, hvor alt kan ske. Kos går nemlig i blodet på de fleste, og får genertheden til at fordufte hos mange.

Kys i natten på Kos
Kos er fuld af kys i natten, for øen har et helt unikt natteliv, der tiltrækker unge, ældre, par, enlige, kærester og dem, der gerne vil være kærester.

De samme strandbarer, som mange har stiftet bekendtskab om dagen, i denne skønne kombination af varmt hav og en kølig drink, sørger om aftenen for en romantisk stemning.

Selve Kos by har også et udsøgt og meget velbesøgt udpluk af barer og dansegulve for alle fødder. Her er der ingen, der skal sidde på bænken, for nattens romantiske dans er for alle. Kast hæmningerne over bord og føj en mindeværdig aften til din feriedagbog fra Kos.

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie til Rhodos og Kos

Afrejselufthavne til Kos