Swimmingpoolområde ved havet med solsenge og bjergudsigt under klar himmel.

Afbudsrejser til Kos

Billige afbudsrejser til Kos

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Kos

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Santa Marina (Kos)
Santa Marina (Kos) 1-Værelses Lejlighed
Kos by 9. aug fra København 7 nætter
3.398,- Vælg
Pantheon Hotel
Pantheon Hotel Dobbeltværelse
Kefalos 12. aug fra Hamborg 7 nætter
3.402,- Vælg
Oasis Tigaki
Oasis Tigaki Comfort Studio
Tigaki 12. aug fra Hamborg 7 nætter
4.411,- Vælg
Thalia Hotel
Thalia Hotel Værelse - adskilte senge
Limenas 12. aug fra København 7 nætter
4.554,- Vælg
Cosmopolitan Kos
Cosmopolitan Kos Dobbeltværelse
Lambi 9. aug fra København 7 nætter
4.878,- Vælg
Kouros Palace Hotel
Kouros Palace Hotel Værelse - adskilte senge
Kos 6. aug fra Hamborg 7 nætter
5.160,- Vælg
Lagas Aegean Village
Lagas Aegean Village Dobbeltværelse
Kardamena 9. aug fra København 7 nætter
5.964,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Kos

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Kos?

Du kan rejse til Kos med Apollo rejser, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, Sunweb, TripX og TUI.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Kos?

Du kan rejse til Kos fra følgende lufthavne: Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Kos populære?

Ja, afbudsrejser til Kos er populære. Vores brugere giver Kos 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Kos?

Prisen på afbudsrejser til Kos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4.411,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (245 bedømmelser)
4.6

Find billige afbudsrejser til Kos

På en afbudsrejse til Kos vil du opleve øens fantastiske strande, dens uovertrufne stemning, festlige natteliv, rige naturskønhed og øens ærefulde historie.

Det festlige Kos

Når du har sagt Kos, har du også sagt strandliv og feststemning i gaderne. Kos er fyldt med de mest fantastiske sandstrande, hvor det hvide sand indbydende lokker feriegæsterne til daglige, timelange besøg. Her er virkeligt noget at komme efter, og på Kos kan du finde en strand, der passer lige netop til dig. Er du til strande, hvor du kan prøve alverdens fede strandsportsaktiviteter, så vil stranden Marmari muligvis lige være noget for dig. Her er meget, du kan kaste dig over, og vil kæresten gerne ligge lidt i skyggen under en parasol, er her også glimrende muligheder for det. Jet-ski, vindsurfing og vandski er nogle af sjove og adrenalinsparkende aktiviteter, du kan prøve her, og du skal ikke holde dig tilbage.
Efter sådan en stranddag kan du fortsætte festlighederne i især Kos bys vilde natteliv. Her brøler musikken ud af højttalerne natten lang, og kølige drinks udskænkes i hobetal. Så er du til fest og farver, er dette lige stedet for dig.

Det afslappende Kos

Men Kos er så meget mere end blot fest og aktion-prægede strande. Tæt på Kos by finder du den lækre Lambi-strand, hvor der hersker en afslappende atmosfære. Lambi er en glimrende strand for dig, der rejser med småbørn, eller bare gerne vil være i et roligt område sammen med dit hjertes udkårende.
Vil du gerne opleve en strand, der er meget anderledes end alle andre strande du kender, burde du tage en tur til stranden Therma, der, som navnet antyder, ligger i et område med varme kilder. Det er nærmest som om naturen har lavet sin egen spa-strand, hvor badegæsterne kan bade i det opvarmede, mineralholdige kildevand året rundt – det er virkelig en oplevelse, du må prøve, hvis du er på afbudsrejse til Kos!
Der er glimrende veje på Kos, så der er rigtig gode muligheder for at leje cykler og komme lidt rundt på egen hånd på øen. Kos ligger i et område, hvor der for mange tusinde år siden var vulkanskaktivitet. Derfor er jorden på Kos meget frugtbar, og du vil opleve grønne bakker, storblomstrende buske og træer, og den smukkeste, grønne natur alle steder du kommer hen.

Den ukendte side af Kos

Den græske ø Kos er berømt, og måske berygtet, for sit festlige natteliv, men hvis du giver dig selv tid til det, vil du opleve en helt anden side af den skønne, græske ø. På Kos er der den mest fantastiske natur, uturistede bjergegne, afsidesliggende strande, og så kan du finde den oprindelige, hyggelige stemning i de små landsbyer rundt om på øen. Og så er der jo også øens dejlige hovedby, Kos, som du ikke må snyde dig selv for at besøge.
Byen Kos har sammen med resten af øen været en vigtig brik i handlen langs Grækenlands og Tyrkiets kyster siden oldtiden, og du kan se utallige ruiner efter oldtidens pragtbygninger rundt om på Kos.

Seværdigheder i Kos by

I Kos by ligger byens fascinerende fæstning ganske tæt på havnen, og herfra blev middelalderens Kos forsvaret af mægtige og modige riddere. Børn og barnlige sjæle vil elske at besøge fæstningen, hvorfra der er den skønneste udsigt.
Lige nedenfor fæstningen, finder du den gamle agora, der i oldtiden var byens handelscentrum. Dengang flokkedes befolkningen dagligt ved agoraen og gjorde deres handler, udvekslede nyheder og sladder, og så var agoraen stedet at være, hvis man ville ses. Der er mange andre spændende seværdigheder i Kos by, og du kan sagtens får nogle dejlige dage til at gå med sightseeing og shopping her. Endelig kan du også tage på ø-hop med de lokale færger til nogle af de omkringliggende øer, som Rhodos, Samon og Kalymnos.

Prøv den lækre, lokale mad

Når du har ligget på stranden hele eftermiddagen, du har travet Kos by tynd, eller du har været på udflugt, er der ikke noget skønnere end at sætte sig til et veldækket bord og få fantastiske kulinariske oplevelser. Kos er berømt for sin lækre mad, og på hele øen kan du kan finde de mest fantastiske restauranter og taverner. Husk nu at prøve den lokale mad, for det græske køkken er jo et af de mest højtskattede i hele verden.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge, Sverige og Finland:
Restplasser til Kos | Sista Minuten till Kos | Pakettimatkat Kos

Rejseselskaber med afbudsrejser til Kos

 • Billige afbudsrejser med Apollo
 • Billige afbudsrejser med Escapeaway
 • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
 • Billige afbudsrejser med Spies
 • Billige afbudsrejser med TripX
 • Billige afbudsrejser med TUI

Rejsemål med afbudsrejser til Rhodos og Kos

Afrejselufthavne til Kos