Aftenbillede af en malerisk havneby med hvidkalkede huse og bløde lys, der reflekteres i havet.

Rejser til Naxos

ZEUS: Naxos er den største ø i den græske øgruppe Kykladerne, og ifølge mytologien er charterdestinationen fødeø for gudernes konge, Zeus.

Billige rejser til Naxos

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Naxos

Evdokia
Evdokia 1-Værelses Lejlighed
Agia Anna 31. aug fra København 7 nætter
4.050,- Vælg
Harmony Naxos
Harmony Naxos 1-Værelses Lejlighed
Agia Anna 17. aug fra København 7 nætter
4.224,- Vælg
Katerina (Naxos)
Katerina (Naxos) 1-Værelses Lejlighed
Agia Anna 10. aug fra København 7 nætter
4.692,- Vælg
Naxos Beach
Naxos Beach Dobbeltværelse
Naxos by 14. sep fra København 7 nætter
4.818,- Vælg
Aegean Land
Aegean Land Dobbeltværelse
Agia Anna 31. aug fra København 7 nætter
5.052,- Vælg
Spiros
Spiros 1-Værelses Lejlighed I Nedsænket Stueplan
Naxos by 17. aug fra København 7 nætter
5.099,- Vælg
Naxos Resort
Naxos Resort Dobbeltværelse
Naxos by 31. aug fra København 7 nætter
5.455,- Vælg
Alkyoni Beach
Alkyoni Beach Standard-Værelse
Naxos by 24. aug fra København 7 nætter
5.996,- Vælg
Something Else
Something Else Economy lejlighed
Naxos 14. sep fra København 7 nætter
9.687,- Vælg
Pyrgaki Sun & Moon Luxury Suites
Pyrgaki Sun & Moon Luxury Suites Economy dobbeltværelse
Naxos 14. sep fra København 7 nætter
9.868,- Vælg
Kouros Art Hotel (Adults Only)
Kouros Art Hotel (Adults Only) Dobbeltværelse
Naxos 5. okt fra København 7 nætter
10.600,- Vælg
Bedøm rejsemål (98 bedømmelser)
4.4

Søg og find den dejligste charterferie til Naxos

Naxos, den største ø i Kykladerne, har en dejlig hovedby, smukke bjergområder og rolige maleriske kystbyer. Mange har gennem tiden valgt, at deres charterrejse skulle gå til Naxos, og det er der gode grunde til – ved at vælge Naxos får man meget for pengene.

Øen er kridhvid og ligger smukt i Det Ægæiske Havs azurblå vand. Naxos tilbyder både almindelig charter med alt, hvad de indebærer af lækre strande, skønne hoteller og god mad. Men der er også en rig kultur og historie, man kan dykke ned i som turist. Her er mange ruiner fra de forskellige historiske perioder, der er værd at besøge.

På Naxos’ vestlige side ligger de fleste byer, og det er også her, at feriegæsterne finder nogle af de mange, eksotiske strande.

Naxos har et veludviklet landbrug og frodige dale, der kunstvandes. Her dyrkes hvede, grøntsager, citrusfrugter, druer og naturligvis oliven.

Hovedbyen Naxos

Den største by Naxos ligger ved foden af en høj, hvor der på toppen er en malerisk venetiansk borg. Byens domkirke fra 1200-tallet er også et besøg værd.

I den gamle bydel finder chartergæster smukke, hvidkalkede huse, større venetianske adelshuse og snævre gyder, der benyttes af mange til en afstressende gåtur.

Tæt ved byen mod syd er der de berømte, vidunderlige, kilometerlange strande, der besøges af mange af Naxos’ turister.

Den moderne lufthavn ligger tæt ved, og charterfly fra hele Europa lander og letter i døgndrift.

Strand og sjov

Mange af strandene på Naxos er lavvandede, og øen er derfor et hit blandt børnefamilier, der vil slappe af, mens børnene leger i vandkanten med spand og skovl.

Vejret på Naxos er altid godt i feriesæsonen, og da strandene samtidig er blandt nogle af verdens bedste, så kommer turisterne ofte tilbage til øen.

Feriegæster og lokale har således en række forskellige strande at vælge imellem på Naxos. Langt hovedparten af strandene har tyndt, hvidt sand, men man kan dog også finde enkelte med småsten.

Tæt ved Naxos by finder man stranden Agios Georgios, der er dækket med tyndt sand. Den er elsket af børnefamilierne, der nyder sikkerheden, som det lave vand giver. Samtidig er det en bynær strand, der er let at komme til. Her er masser af taverner, så den hurtige sult kan også blive tilfredsstillet.

På nordsiden af Naxos ligger strandene Ammitis, Abram og Apollonas og mod øst er der strandene i Moutsouna, Psili Ammos og Lionas. For at komme dertil, skal badegæsterne køre i cirka en halv time, og de passerer gennem den maleriske landsby Apiranthos.

På den sydlige del af øen ligger stranden i Panormos, der er en af de mest rolige strande. Perfekt til at holde i hånd med kæresten eller ægtefællen.

De bedst kendte strande på Naxos er dog dem, der ligger på den vestlige side. Blandt andre Agios Prokopis, der ligger højst fem kilometer fra hovedbyen helt ud til Ayiassos strand, der ligger 25 kilometer væk.

Der findes ikke den strandaktivitet, man ikke kan udøve på Naxos. Øen er faktisk kendt for de mange muligheder for at stå på jetski, windsurfe, snorkle, dykke eller stå på vandski. Et charterophold til Naxos har derfor karakter af at være ferie på et sportsresort, men til langt billigere pris.

Se og oplev Naxos

En ferie på Naxos er på mange måder også en rejse tilbage i tiden. Øen har en række tempelruiner eksempelvis for guderne Demeter og Dionysos, gamle, smukke byzantinske kirker, arkæologiske museer og mange klostre.

Naxos er som den største af Kykladerne fødehjem for selveste Zeus, gudernes konge. Turister ynder at gå over dæmningen til Paltia, hvor man finder Portara, der er en stenport til et tempel fra oldtiden.

Grækenlands kultur og historie ligger og er synlig overalt på Naxos, og samtidig er øen og havet et skønt syn, når solen går ned i det blå hav. Naxos har alt, hvad en charterrejse skal have.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Naxos

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Naxos?

Du kan rejse til Naxos fra København (Kastrup)

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Naxos | Charterresor till Naxos

Andre rejsemål til Kykladerne

Charterbureauer med charterrejser til Naxos

  • Billige charterrejser med Apollo
  • Billige charterrejser med Escapeaway