Rejser til Paros

Rejser til Paros

Den græske Kyklade ø Paros byder dig velkommen med en utrolig, naturlig skønhed, charmerende, gamle bygninger, knitrende sandstrande, palmer, vin, olie, butikker, caféer, gallerier, museer, historiske mindesmærker, tavernaer, hvid marmor og meget andet.

Billige rejser til Paros

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Paros

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Hamborg

Mr & Mrs White Paros
Mr & Mrs White Paros Dobbeltværelse
Paros, Paros, Kykladerne, Grækenland 30. sep fra København 7 nætter
5.129,- Vælg
Parosland Hotel
Parosland Hotel Superior-værelse
Paros, Paros, Kykladerne, Grækenland 12. okt fra Hamborg 7 nætter
8.791,- Vælg
Bedøm rejsemål (83 bedømmelser)
4.3

Paros – naturlig skønhed og knitrende sandstrande

Den græske Kyklade ø Paros byder dig velkommen med en utrolig, naturlig skønhed, charmerende, gamle bygninger, knitrende sandstrande, palmer, vin, olie, butikker, caféer, gallerier, museer, historiske mindesmærker, tavernaer, hvid marmor og meget andet.

Ude foran de lange strandpromenader hviler fiskerbådene i det rolige vand, mens samtaler, musik og mad flyder på de hyggelige caféer. Paros er et yndet sted at besøge for kvalitetsbevidste rejsende og tiltrækker familier, par og unge fra hele verden. Det lave prisniveau og den venlige befolkning gør en ferie på Paros til en enestående oplevelse.

Paros fantastiske liv

Hovedstaden på Paros hedder Parikía og er en klassisk, smuk, græsk landsby med kun 2000 indbyggere. Byen bugner af kvadratiske, hvidmalede huse, caféer, restauranter og en lang havnepromenade. På toppen af byen våger et gammelt venetiansk slot fra det 13. århundrede. Hovedstaden er øens centrum og det er her man kan gå på opdagelse i de mange, gamle klostre, kirker, monumenter og museer. Fra hovedstaden kan man tage til den ligge, nærtliggende ø Antiparos, der er et fantastisk sted hvis man søger en stille, rolig afsondrethed.

Paros er i Grækenland kendt for sine smukke strande, hvor man kan sole sig mens børnene leger i vandet eller betragter windsurferne ude på havet. Hele øen er omgivet af strande, så man skal aldrig være bange for, at der ikke er plads. På strandende kan man også leje kajakker og komme helt tæt på de lyseblå laguner under klipperne.

Paros har en smuk, vild natur, som man kan opdage på de mange vandreruter på øen. Her kommer man også igennem gamle, traditionelle landsbyer med smukke ruiner og hyggelige torve.

Paros har hoteller i alle prisklasser hvilket gør det muligt for alle slags rejsende at besøge øen.

En charterrejse til Paros er en uforglemmelig oplevelse.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Paros | Charterresor till Paros

Charterrejser til rejsemål i Grækenland

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Paros

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Paros?

Du kan rejse til Paros fra København (Kastrup)

Find rejsen til Paros her

Læs mere om Paros på vores blog