COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Afbudsrejser til Paros

Afbudsrejser til Paros

Via et enkelt klik på søgeboksen herunder kan du sammenligne priser på rejser til Paros fra mange forskellige rejsebureuaer.

Tag en afstikker til det fantastiske Paros og bestil din rejse her

Bedøm rejsemål
4,5
(151 bedømmelser)
Vil du have sol og varme, og savner du fremmede himmelstrøg, så spring ud i det og køb din rejse til den græske ø Paros i dag. Øen er den 3. største af kykladerne og ligger således tæt på Tyrkiet. Her er masser af soltimer, som kan nydes på øens smukke og kilometerlange strande.Paros har det heleParos byder på et frodigt lavland, hvor der dyrkes hvede, oliven, druer, citrusfrugter og grøntsager. I højderne findes bjerge, bestående af kalksten, hvor der har været brudt marmor siden oldtiden. Øen byder desuden på små søde landsbyer og bølgende bakker med vinmarker, hvor bl.a. traditionel vin dyrkes.

Paros summer af liv og glade dage og kan bl.a. tilbyde et rigt udvalg af vandsportsaktiviteter til de mere aktive turister. Sommeren igennem inviterer Paros på de traditionelle vin- og fiskefestivaler – til stor glæde for de imponerede turister. Er du mere til bare at ligge og dase i en solstol, mens huden brunes og humøret plejes, er Paros et ideelt feriemål. Her er azurblåt hav, så langt øjet rækker og en fantastisk udsigt ud over Middelhavet.

Paros er en ø med historie

Paros er en smuk og skøn ø, der rummer en spændende og betagende historie. Øen var i det 3. og 2. årtusinde f.kr. således et meget vigtigt centrum for den kykladiske og græske øgruppes kultur. Paros var (og er!) meget berømt for sin fantastisk hvide og semitransparente parian-marmor, der blev brugt til bl.a. skulpturer, bygningsværker og sågar til Napoleons grav i Paris.

Store marmorbrud med små underjordiske gange er den dag i dag endnu bevaret, og øen huser rester af flere helligdomme i form af bl.a. templer. På øens nordside er der desuden udgravet en mykensk fæstning og på øens arkæologiske museum findes fragmenter af kendte marmorinskriptioner.

Afrejselufthavne til Paros

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.