Afbudsrejser til Naxos

Afbudsrejser til Naxos

På Travelmarket sammenligner vi priser fra mange forskellige rejsebureauer og her kan du også finde en billig afbudsrejse til Naxos. Klik søg nedenfor og tilbuddene kommer frem.

Oplev det frugtbare Naxos – køb din afbudsrejse i dag

Naxos er én af det smukke Grækenlands mange øer. Øen er den største af Kykladerne, som ligger i det Ægæiske hav. Naxos er desuden berømt for at være den mest frugtbare ø i Kykladerne, hvilket skyldes en del nedbør, men ikke desto mindre byder øen også på rig mulighed for sol og strand i smukke og betagende omgivelser.

Naxos er et sandt strandparadis

På Naxos finder du et sandt strandparadis, som byder på oplevelser for alle aldersgrupper. Pladsen er rummelig og luftig med udsigt over kilometerlange gyldne og smukke badestrade. Du kan med ro i sindet tage en ’morfar’ på en solstol, mens du lader den varme og kærkomne sol danse henover din krop.

Er du af den lidt mere aktive type, der godt kan lide kombinationen af solbadning og aktiviteter i sandet (og i luften!), er der rig mulighed for bl.a. at stå på vandski og windsurfe. Du kan også gå på opdagelse i de næsten uberørte og indbydende badebugter.

Antik marmor i Naxos

Mange vil nok forbinde marmor med Grækenland – og det er der også grund til – og ikke mindst med Naxos. Det er nemlig på Naxos, at bearbejdningen af marmor (til statuer) blev udviklet. Man kan derfor stadig finde store og endnu ufærdige marmorstatuer rundt omkring i øens antikke marmorbrud, som har ikke mindre end 2600 år på bagen.

Udover antik marmor kan man i Naxos’ fortid også finde historien om vinguden Dionyssos, som ifølge græsk mytologi lærte indbyggerne at dyrke vin. En kunst som befolkningen på øen den dag i dag stadig udfører med stor stolthed. Vinen er kendt for sin udsøgte kvalitet og gode smag. Skulle man få lyst til at nyde et glas, kan dette jo med fordel gøres på én af de mange taverne og barer rundt om på øen.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Naxos | Restplasser til Naxos

Rejseselskaber med afbudsrejser til Naxos

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Naxos?

Du kan rejse til Naxos med Apollo, Escapeaway og SOLFAKTOR. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Naxos?

Du kan rejse til Naxos fra følgende lufthavne: København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Naxos populære?

Ja, afbudsrejser til Naxos er populære. Vores brugere giver Naxos 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Naxos her

Hvad koster afbudsrejser til Naxos?

Prisen på afbudsrejser til Naxos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.393,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Naxos her

Læs mere om Naxos på vores blog