Afbudsrejser til Lanzarote

Afbudsrejser til Lanzarote

Er du på jagt efter en billig afbudsrejse til Lanzarote, kan du finde den her hos Travelmarket. Smukke Lanzarote har en enestående natur med vulkanlandskaber, flotte laguner og lækre badestrande. Oplev øens mange attraktioner, spis dejlige middage og nyd det skønne ferieliv. Hav en god tur til Lanzarote.

Billige afbudsrejser til Lanzarote

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Lanzarote

Afbudsrejser til Lanzarote er meget populært blandt os danskere, og det er naturligvis ikke uden grund. Som én af De Kanariske Øer lokker Lanzarote med et dejligt varmt klima hele året rundt – og derfor kan øen besøges både forår, sommer, efterår og vinter.

Specielt udenfor sæsonen kan du finde meget billige afbudsrejser til Lanzarote. Her på Travelmarket sammenligner vi priserne fra de store charterbureauer og giver dig det store overblik over billige rejser til Lanzarote – så det er bare med at lave en søgning og se de aktuelle priser.

Den smukke ø

Den smukke ø, Lanzarote, opstod som følge af et vulkanudbrud for mange millioner år siden, og den vulkanske fortid er stadigt meget synlig på øen. Lanzarote er på størrelse med Bornholm, og selv på en kort ferie kan du nå rundt og opleve mange af øen dejlige seværdigheder.
Først lidt om strandene. Lanzarote byder nemlig på mange, forskellige strande, så uanset om du er på udkig efter en børnevenlig strand, en strand med masser af aktiviteter eller en roligt romantisk strand, er der noget til dig.
Blandt de bedste strande er Playa Blanca, Playa Chica, Playa Pocillos, Playa Flamingo, Papagayo og Playa de las Chucharas.

Vulkanerne

Lanzarotes største kendetegn er dog dens vulkaner og vulkanske fortid, og en afbudsrejse på Lanzarote bør inkludere et besøg ved nogle af øens termiske seværdigheder. Ildbjergene med deres golde askelandskab er en stor oplevelse, og du kan også tage ned under jorden og opleve nogle af de grotter, som Lanzarotes vulkanske fortid har skabt.

Kør rundt på Lanzarote

Når du er på øen, kan det også være en god ide at leje en bil, så du kan køre rundt og opleve lidt af Lanzarotes hyggelige øliv. Kør gerne til Lanzarotes hovedstad, Arrecife, for at shoppe og for at besøg den gamle, spændende borg. Stop i forskellige landsbyer rundt om på øen, bad ved nogle af de mindre populære strande og nyd den dejlige udsigt fra udsigtspunktet Mirador del Rio.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Lanzarote | Restplasser til Lanzarote

Rejseselskaber med afbudsrejser til Lanzarote

  • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med TripX
  • Billige afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Lanzarote?

Du kan rejse til Lanzarote med Bravo Tours, Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Lanzarote?

Du kan rejse til Lanzarote fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Lanzarote populære?

Ja, afbudsrejser til Lanzarote er populære. Vores brugere giver Lanzarote 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Lanzarote her

Hvad koster afbudsrejser til Lanzarote?

Prisen på afbudsrejser til Lanzarote skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.199,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Lanzarote her

Læs mere om Lanzarote på vores blog