Billige flybilletter til Spanien

Billige flybilletter til Spanien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Vil du gerne flyve billigt til Spanien, er du kommet til det rigtige sted. Vores flysøgemaskine søger på tværs af mange rejsewebsider og finder billige flybilletter til Spanien. Udfyld felterne nedenfor – så får du de billige priser frem.

Billige flyrejser til Spanien

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Spanien?

Flybilletter til Spanien koster normalt mellem kr. 200 og kr. 500. Vores brugere har fundet flybilletter helt ned til kr. 100.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Spanien?

Typisk er det billigst at flyve til Madrid, når du skal besøge Spanien. Tjek også gerne priser til Barcelona, Alicante og Malaga, når du skal finde din flybillet til Spanien.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Spanien?

Det er ikke så vigtigt, hvilken by du flyver fra, når du skal til Spanien. Der er både billige flyrejser fra København, Billund, Aalborg og Hamborg. Sammenlign priser her på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Spanien?

På en flyrejse fra Danmark til Spanien vil du typisk skulle flyve med flere forskellige flyselskaber. Det kan blandt andet være Ryanair, Norwegian, Iberia, Vueling Airlines, SAS eller mange andre.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Spanien?

En direkte flyvning fra Danmark til Spanien tager cirka 4 timer. Skal du have et stop undervejs, kan rejsen tage fra 5 timer og opefter.

Bedøm rejsemål (226 bedømmelser)
4.5

Sammenlign priser på billige flybilletter til Spanien

Danskerne elsker Spanien! Om det er de pragtfulde sandstrande, den umådeligt lækre mad, de passionerede spaniere, der elsker livet, fodbolden, rødvinen, den smukke natur, kulturlivet eller de smukke storbyer, så er vi danskere helt forgabte i landet. Og det med god grund!

Madrid – livsnydelse, kunst og smukke bygninger

Kongebyen og hovedstaden Madrid er fantastisk at besøge. Du vil se store og utroligt smukke bygninger i gader med træer der står og pryder langs vejene. Små caféer, hvor du kan sidde og nyde en tallerkenfuld lækre tapas over et glas lokal vin, mens de lokale hygger sig ved bordene omkring dig. Flotte forretninger med tøj, bøger eller lokalt producerede produkter.
Men her er ikke de kolossale seværdigheder, som du kan finde i Barcelona, Rom eller Athen.

Madrid har til gengæld sin helt egen stemning af dynamisk storby – en by som hele tiden udvikler sig, følger med tiden, men hvor man også forstår at leve livet og nyde nuet.
Her er utallige små og store kunstgallerier, med Prado-museet som en verdenskendt kunstperle. Her er haute couture og modebevidsthed som intet andet sted i Spanien, og her er hippe natklubber, hvor du kan hygge dig til langt ud på de små timer.

Besøg Madrids flotte kongeslot, den store plads Plaza Mayor, eller et af de sjove markeder, hvor du kan købe alverdens souvenirs.Så skynd dig at købe en billig flybillet til Madrid og oplev Spaniens pragtfulde hovedstad.

Barcelona – strand, spændende arkitektur og fantastisk gæstfrihed

Cataloniens hovedstad, Barcelona, er en af danskernes absolutte favoritbyer i verden. Men her er også helt fantastisk dejligt!
Byen ligger lige ved Middelhavet, hvorfor du sagtens kan kombinere dejligt strandliv med fantastiske
kulturoplevelser, mens du er på ferie her.

Barcelona er en driftig og levende storby, hvor ”det gode liv”, skønhed, glæde og kvalitet er i højsædet.
Her er de mest fantastiske restauranter og caféer med den lækreste mad. Her er storslået arkitektur, der eksperimenterer og skaber nye idéer; ikke mindst er kirken Sagrada Familia, et af Gaudis arkitektoniske mesterværker, er besøg værd. Her er markeder med grøntsager og frugter, som du aldrig har set så prangende i Danmark. Og så er her fodbold i verdensklasse.
Barcelonas indbyggere er utroligt gæstfrie mennesker, og du bliver taget imod med åbne arme, som var du en af deres egne.

Du må absolut købe en billig flybillet til Barcelona – det kan kun gå for langsomt.

Skønt strandliv på Spaniens Costa’er

Er det en strandferie, du leder efter, er Spanien et glimrende feriemål. Langs hele landets kyst er der helt fantastiske strande, og det er uanset om kystområdet hedder Costa Brava, Costa Blanca eller Costa del Sol.

Calella på Costa Brava ligger i et område med mange små bugter med det skønneste strandsand og rene badevand. Her bliver fiskerbådene trukket op på stranden om aftenen, og der er en meget hyggelig stemning i den moderne by, med de mange forretninger, restauranter og barer. Der er utroligt naturskønt i bjergene, der omgiver byen, så det er en god idé at leje en bil og køre ud og opleve området udenfor Calella.

Alicante er en af Spaniens storbyer, og dens beliggenhed på Costa Blanca giver feriegæsterne gode muligheder for shopping, seværdighedsbesøg og storbyliv blandet med badeferie. Du må absolut besøge byens gamle bydel og den flotte borg, når du er på ferie her. Og hvorfor ikke nyde en lækker middag på én af Alicantes fine restauranter, for at afslutte en dejlig dag i byens farverige natteliv?

Malaga på Costa del Sol er en fantastisk feriedestination, hvis du er til badeferie. Her er både et dejligt byliv med museer, historiske bygninger, glimrende shoppemuligheder og gode spisesteder. Og så er stranden og havet lige noget for enhver strandelsker. Der er utallige strandaktiviteter for børn og barnlige sjæle, og er du til rigtig afslappende hygge med familien, er Malaga lige noget for dig.

Spanien er blandt de mest søgte lande i vores flysøgemaskine, og de mest populære lufthavne at søge flybilletter til er Barcelona og Madrid. Skal du også bruge hotel i Madrid eller Barcelona, så kan du finde det i vores hotelsøgemaskine.
Er det en hurtig solferie, at du er på udkig efter, så kan du finde afbudsrejser til Mallorca og De Kanariske Øer i vores søgemaskine med afbudsrejser.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Spanien:
Billund til Madrid
3. december til 7. december fra kr. 138,-

De mest populære lufthavne i Spanien

Populære rejsemål i Sydeuropa

Find rejsen til Spanien her

Find inspiration til Spanien her

Læs mere om Spanien på vores blog