Afbudsrejser til Mallorca

Afbudsrejser til Mallorca

Leder du efter en billig afbudsrejse til Mallorca, kan du finde den her hos Travelmarket. Naturskønne Mallorca byder på pragtfulde strande, skønne byer med utallige seværdigheder og shopping, en dejlig kultur, lækre restauranter og caféer, og de sødeste mennesker. Hav en rigtig dejlig ferie på Mallorca.

Afbudsrejser til Mallorca

Bedøm rejsemål
4,5
(177 bedømmelser)
Afbudsrejser til Mallorca er i toppen over de mest populære ferier blandt os danskere, og sådan har det været i mange år. Mallorcas popularitet er bestemt ikke uden grund.

Blandt mange andre fristelser, byder øen på en spændende kultur, mange og gode børnevenlige strande og mange dage med temperaturer over 30 grader i sommerhalvåret.

Øen ligger i Middelhavet og er en del af Spanien. Hvert eneste år tiltrækkes mere end 100.000 danskere. Men samlet set er turisttallet betydeligt højere, nemlig hele 10 mio. Så når man hører at deres vigtigste og største indtægtskilde er turismen, så er det de færreste, der bliver overraskede.

Vælger I en af de mange afbudsrejser til Mallorca i vores søgemaskine, så kan I godt begynde at glæde jer til at komme afsted.I kan nemlig forvente oplevelser på en ø, hvor der selvfølgelig er mulighed for nogle dejlige dage ved stranden, men hvor der også kan være mange andre oplevelser i vente. Man kan f.eks. køre rundt på øen og opleve den spanske kultur og natur på tæt hold. Der er nemlig både større og mindre byer, spændende mallorcinsk mad og betagende landskaber med bjerge og bakker.

Har man børnene med, kan det varmt anbefales at tage i vandland og prøve de mange sjove faciliteter. Det giver nogle helt andre muligheder for at have det sjovt, end at være på stranden.

Er man til fest og farver, så er Mallorca helt sikkert en ø, der også kan indfri de ønsker. Der er et rigt natteliv lige til den lyse morgen, hvor mange vælger at slentre hjem til hotellet langs stranden, mens man hører bølgerne roligt skylle ind på land.

Når man besøger Mallorca for anden eller tredje gang og synes, at man har fået lyst til at opleve endnu mere af omgivelserne, så kan det være en rigtig god idé at planlægge en udflugt til en af naboøerne, Ibiza, Menorca eller Formentera. Disse er sammen med Mallorca den øgruppe, der udgør de Baleariske Øer. Alle øerne har selvfølgelig en del til fælles, men der er bestemt nye oplevelser på hver ø.

I kan sagtens nøjes med at søge afbudsrejser til Mallorca, og derfra bliver der så arrangeret ture til naboøerne.

Menorca er mindre end Mallorca, og her er ikke nær så mange turister som på søster-øen. Selvom turistantallet ikke når Mallorcas, så er her stadig meget at komme efter. Her er både den hyggelige stemning i de små fiskerlandsbyer, men også barer og diskoteker til de festlige aftenener.

Ibiza har i mange år været en såkaldt party-ø, og det er den helt sikkert stadig. Her er nattelivet som mange unge strømmer til, sommer efter sommer. Her er også gode shoppingmuligheder og selvfølgelig en storslået natur og nogle fristende hvide badestrande.

Formentera er mindre end både Menorca og Ibiza, men øen byder på masser af eksotiske strande og en rolig, afslappende stemning præger øen. Her er heller ikke så mange turister og dem der er, er noget ældre end på de andre Baleariske Øer.

Der er altså utroligt mange grunde til at søge afbudsrejser til Mallorca i vores søgemaskine. På Mallorca får I sol, varme, fest, kultur og mulighed for at besøge naboøerne i én og samme ferie.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!

Rejseselskaber med afbudsrejser til Mallorca

Afbudsrejser med Eliza was here
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Nazar
Afbudsrejser med Primo Tours
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med Sunweb
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med TUI
Afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Mallorca?

Du kan rejse til Mallorca med Escapeaway, Mixx Travel, Nazar, Primo Tours, Spies, TripX, TUI og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Mallorca?

Du kan rejse til Mallorca fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup), Hamborg, Bornholm (Rønne) og Odense.

Er afbudsrejser til Mallorca populære?

Ja, afbudsrejser til Mallorca er populære. Vores brugere giver Mallorca 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Mallorca her

Hvad koster afbudsrejser til Mallorca?

Prisen på afbudsrejser til Mallorca skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1935. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.