Afbudsrejser til Alcudia

Afbudsrejser til Alcudia

Billige afbudsrejser til Alcudia

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Alcudia

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkon el. terrasse
Alcudia, Mallorca, De Baleariske Øer, Spanien 25. okt fra Billund 7 nætter
2.142,- Vælg
Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkon el. terrasse
Alcudia, Mallorca, De Baleariske Øer, Spanien 21. okt fra Aarhus 7 nætter
2.636,- Vælg
Ferrer Tamarindos Apartamentos
Ferrer Tamarindos Apartamentos Studio
Alcudia, Mallorca, De Baleariske Øer, Spanien 10. okt fra Hamborg 7 nætter
2.727,- Vælg
Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkon el. terrasse
Alcudia, Mallorca, De Baleariske Øer, Spanien 19. okt fra København 7 nætter
2.783,- Vælg
Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkon el. terrasse
Alcudia, Mallorca, De Baleariske Øer, Spanien 10. okt fra Aalborg 7 nætter
3.087,- Vælg
Bedøm rejsemål (219 bedømmelser)
4.5

Find en billig afbudsrejse til Alcudia

Søger du efter en afbudsrejse til sol, varme, børnevenligstrande, lækre restauranter og smuk natur, så er en ferie i Alcudia på Mallorca lige noget for dig.

Muligvis Mallorcas bedste strande

Alcudia ligger i et område, der i den grad er forbundet til havet, stranden og naturen. Byen Alcudia ligger på et stykke land mellem to store bugter, med nogle af Mallorcas bedste strande. Her finder du de brede, hvide sandstrande og det lave, azurblå hav, hvor børnene kan boltre sig i timevis, mens du slapper af og bare nyder livet. Strandene ved Alcudia er om noget et paradis for børnefamilier.
Er du til lidt mere privatliv ved stranden, er her også gode muligheder for det. Stranden Son Serra de Marina, der ligger øst for Alcudia, byder på mere rolig strandliv, fantastisk natur og ikke nær så mange andre feriegæster, som i Alcudia. Ligeledes er stranden ved Formentor, der ligger nord for Alcudia, et glimrende bud på. Ved Formentor er der utroligt naturskønt med grønne træer, smukke klipper og blomster, og så er her godt at snorkle.

Lækker mad, afslapning og spændende historie

Der er da ikke noget som at komme fra en hel dag ved stranden, sætte sig til bords og spise et dejligt måltid mad! Alcudia har en række glimrende restauranter, hvor du for eksempel kan spise tapas, nyfangede fisk og de lækreste skaldyrsretter, for bare at nævne lidt af mulighederne. Herefter kan du gå en hyggelig aftentur i byen og så få lidt koldt at drikke. Alcudia indbyder til afslapning og daseferie, og stemningen i byen er noget så hyggelig. Så køb en billig afbudsrejse til Alcudia og tag del i den skønne bys afstressende ferieliv.
Alcudia var for mange hundrede år siden en levende og moderne romersk by, med mange bygninger, badehuse og et fantastisk teater, hvor der blev spillet store komedier og tragedier, og hvor tilskuerne sad i en halvcirkel og overværede dramaerne. Du kan stadig se byens gamle teater, der stadig den dag i dag fascinerer og glæder de besøgende. Du kan også mange steder se den gamle bymur med de eventyrligt flotte byporte fra middelalderen, der stadig kaster sine beskyttede skygger udover byen på de lange, varme sommerdage.

Spændende kulturseværdigheder

Efter nogle dage med strandliv er det dejligt at der sker lidt andet. På en afbudsrejse til Alcudia er der mange forskellige aktiviteter, du kan kaste dig over. I selve Alcudia bliver der arrangeret forskellige guidede gåture, så du kan opleve alle byens seværdigheder og attraktioner. Her får du blandt andet mulighed for at se den smukke kirke Sant Jaume, med det flotte, gyldne alter, der absolut er et besøg værd. Lej cykler og kør ud til ruinerne fra den gamle, romerske by Pollentia, der ligger lige ved en af Alcudias gamle byporte.Hvis du godt kan lide museer og kunst, så må du ikke gå glip af byens fantastiske museum, Yannick and Ben Jakober Foundation, hvor der er forskellige kunstudstillinger, samt både en skulpturpark og en rosenhave.

Action for alle aldre

Det er en glimrende idé at tage på udflugter til andre havnebyer i området. For eksempel sejler der dagligt færger til den fine by Ciutadella, der ligger på Menorca.
Vil du blive på landjorden, er et besøg i Hidropark Alcudia lige noget for børn og barnlige sjæle. Her er der mange forskellige bølgebassiner og vandrutsjebaner, samt både paintball og minigolf.
Der er fantastiske vandreruter i landskabet ved Alcudia. Du kan også leje en bil og køre lidt vest på, hvor den smukke bjergkæde, Serra de Tramuntana, udfolder sig. Her finder du olivenlunde, skyggefulde dale og stejle klipper, blomster og de hyggeligste små landsbyer, hvor dagligdagen leves i et adstadigt tempo. Ved kysterne kan du både snorkle, surfe og vindsurfe, eller du kan prøve de sjove jet-ski.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Alcudia | Sista Minuten till Alcudia

Rejseselskaber med afbudsrejser til Alcudia

 • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
 • Billige afbudsrejser med Corendon
 • Billige afbudsrejser med Escapeaway
 • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
 • Billige afbudsrejser med Spies
 • Billige afbudsrejser med Sunweb
 • Billige afbudsrejser med TripX
 • Billige afbudsrejser med TUI
 • Billige afbudsrejser med Aarhus Charter

Rejsemål med afbudsrejser til Spanien

Afrejselufthavne til Alcudia

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Alcudia

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Alcudia?

Du kan rejse til Alcudia med Bravo Tours, Corendon, Escapeaway, Primo Tours, SOLFAKTOR, Spies, SunCharter, Ticket, TripX og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Alcudia?

Du kan rejse til Alcudia fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Odense, Bornholm (Rønne), Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Alcudia populære?

Ja, afbudsrejser til Alcudia er populære. Vores brugere giver Alcudia 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Alcudia her

Hvad koster afbudsrejser til Alcudia?

Prisen på afbudsrejser til Alcudia skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.068,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Alcudia her

Læs mere om Alcudia på vores blog