Charterrejser til Alcudia

Charterrejser til Alcudia

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige rejser til Alcudia

Alcudia – Mallorcas paradis

Bedøm rejsemål
4,4
(45 bedømmelser)
På den verdensberømte, usammenligneligt formidable ferieø Mallorca, finder man en lille bid af paradis i byen Alcudia. Eftersigende er byens intet mindre end 14 kilometer lange sandstrand øens bedste, mens de bagvedliggende hoteller går for at være de mest luksuriøse, prisvenlige og børnevenlige af slagsen.

Byens geniale beliggenhed giver fantastiske muligheder til den aktive ferie, hvor Mallorcas skønne, naturlige vidundere kan udforskes på alverdens måder. På de fremragende restauranter i Alcudia finder man desuden et usædvanligt godt udvalg af retter lavet på de lokale råvarer og friskfangne fisk fra havet, som selvfølgelig serveres med mallorcansk produceret vin i verdensklasse. Med charterrejser til Alcudia er den perfekte ferie den eneste mulighed.

Stranden Platja d’Alcudia

Den kridhvide sandstrand, der strækker sig længere end øjet kan se, er med sit rolige og lave vand en yderst børnevenlig, stille og afslappende strand. På den brede strand finder man utallige aktivitetscentre, strandbarer, liggestole, volleyball-net og dykkercentre. I aktivitetscentrerne kan man leje vandski og tage med på dykkerudflugter, mens man på de hyggelige strandbarer kan nyde en espresso eller et koldt glas vin.

De fleste af Alcudias hoteller og ressorts ligger ud til Platja d’Alcudia, og findes i alle prisklasser, størrelser og varianter – nogle børnevenlige, nogle med diskoteker, nogle små og romantiske og andre all-inclusive.

Alcudia og omegn

Naturen, der ligger omkring Alcudia, er overraskende afsondret og byder på fantastiske muligheder. Især er vandre- og cykelruterne i den smukke natur anbefalelsesværdige. På sådanne smukke ture bør man uden tvivl lægge et besøg forbi de hyggelige vingårde, hvor smagsprøver glædeligt uddeles.

I Alcudias gamle bydel finder man de bedste tapas-restauranter, shoppemuligheder, arkitektoniske perler og historiske seværdigheder. For ungdommelige sjæle er der desuden her, at Alcudias fantastiske natteliv udspiller sig på de mange barer, dansesteder og diskoteker.

Charterbureauer med charterrejser til Alcudia

Billige charterrejser med Bravo Tours
Billige charterrejser med Eliza was here
Billige charterrejser med Hideaways
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med Sunweb
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med VERDN
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK