Rejser til Mallorca

Rejser til Mallorca

Fantastiske strande, flotte bjerge, livligt natteliv og mange muligheder for shopping og aktiv ferie. Mallorca har alt du kan ønske dig.

Billige rejser til Mallorca

Udvalgte rejsetilbud til Mallorca

Bedøm rejsemål (104 bedømmelser)
4.4

Vælg en charterrejse til Mallorca

Mallorca har det hele til charterturisten, der ikke vil ud på lange afstande for at finde oplevelser. Derfor holder denne baleariske ø stadig sin position som elsket charterdestination.

De Baleariske Øer ligger midt i Middelhavet og hører under Spanien. Mallorca er den største af øerne i øgruppen.

Meget tidligt blev Mallorca kendt som stedet, man tog hen på charterrejse, og destinationen var næsten synonym med Danmarks store rejsekonge Simon Spies. Han var blandt de første til at arrangere ture til øen, der hurtigt blev kendt for sine grisefester.

Sådan er det ikke længere. Efter nogle år med et mindre godt ry er Mallorca nu for længst igen et in-sted. Øen er faktisk blevet et højstatus område, og du skal ikke blive forskrækket, hvis du møder en tv-stjerne, en kendt rockmusiker eller et par fotomodeller på dine rejser til Mallorca, for de bor her nemlig!

I alt regner man med, at der kommer mindst 100.000 danskere til øen hvert år. Det samlede antal turister, som rejser til Mallorca, ligger i omegnen af 10 millioner gæster. Alligevel fremtræder Mallorca som nypudset og ren, og der satses stort på at fastholde de rige og kendte på øen.

Klimaet på Mallorca

Det er ikke uden grund at mange vælger charterrejser til Mallorca, da øen nyder godt af at ligge midt i Middelhavet. Sommervejret kvitterer for beliggenheden med temperaturer omkring 30 grader og ingen regn. Især på Mallorcas nordlige kyst ved Alcudia finder man meget børnevenlige strande, der besøges år efter år af børnefamilier, der vil på charter til Mallorca for at være sikre på sol, vand og strand.

Charterferie på De Baleariske Øer

Mange gæster kommer til Mallorca flere gange gennem et helt liv. De opfatter Mallorca som deres primære chartermål, og bruger Mallorca som afsæt til de andre øer i øgruppen, Ibiza, Menorca.eller Formentera

Ibiza
Med god grund er Ibiza kendt som party-øen. Her er fest og farver på alle tider af døgnet, og især unge fra hele Europa valfarter til øen for at feste, møde hinanden og nyde livet under Middelhavets stjernehimmel. Det er her livet leves i overhalingsbanen på charterturen, men det er dog et af de langt mere sikre og trygge steder at være ung og feste.

Menorca
Hvis du er til små landsbyer med lokale, der fanger deres egen fisk og har lyst til at snakke med turister, er Menorca sagen. Øen har langtfra så mange turister som Mallorca, og der er noget uspoleret over Menorca, der er lidt mindre end Mallorca.

Formentera
Den mindste af De Baleariske Øer er Formentera. Den har nogle helt fantastisk romantiske strande, og her kan man nyde en afslappet stemning. Formentera har nemlig ikke så mange turister, og et endagsbesøg til øen kan derfor give mange et pusterum i ferien.

Mallorca har alt til charterferien

På charterrejser til Mallorca kommer du aldrig til at kede dig. Mallorca har en række seværdigheder fx den smukke katedral i Palma, der er hovedstad i regionen. Overalt er der en række borge og klostre, der fortæller om tidligere tiders mere urolige forhold på øerne. Herudover er Palma også en skøn by at shoppe i, hygge sig eller bare til at slentre rundt i. Naturligvis kan du også finde den helt rigtige restaurant for at nyde noget af den gode mallorcinske mad med lidt spansk vin.

Aktive charterrejser på Mallorca

Mange vælger at leje cykel eller scooter for at bruge ferien lidt mere aktivt, og for at komme rundt og se sig omkring, når de tager på charter til Mallorca.

Over hele Mallorca er der gode vandreruter, så turister på ferie snører ofte vandreskoene og tager på udflugter. Det er en nærmest meditativ måde at opleve øens geografi, natur og kulturhistorie på.

Cala d'Or
Cala d'Or er et feriested på den sydøstlige kyst af Mallorca, Spanien.
Ved Cala d'Or kan du nyde afslappende dage ved smukke bugter med nogle af Mallorcas bedste strande med deres krystalklart vand.

Playa de Palma
Den smukke strand ved Palma, Playa de Palma er et attraktivt feriemål i sig selv, her finder du palmer og en strandpromenade, det tiltrækker familier til svømning og vandsport i Palma-bugten. Her er der masser af oplevelser under din ferie på Mallorca. Cala Mayor, der ligger tæt på Palma, lokker og er en af de mest eksklusive badebyer på Mallorca.

Palma Nova
Palma Nova er en by på den spanske baleariske ø Mallorca, i kommunen Calvià. Palma Nova var en af ??de første turistmål på øen. Her finder du oplevelser for alle.

Playa de Muro
Playa de Muro i den nordøstlige del af Palma de Mallorca er et meget populært turiststed i betragtning af dets længde - seks kilometer er det den længste på øen. Det er en sjov, familievenlig strand, der bugner af hoteller, restauranter, isbarer, caféer og en bred vifte af tjenester, herunder børneområder.

Playa de Muro
Playa de Muro i den nordøstlige del af Palma de Mallorca er et meget populært turiststed i betragtning af dets længde - seks kilometer er det den længste på øen. Det er en sjov, familievenlig strand, der bugner af hoteller, restauranter, isbarer, caféer og en bred vifte af tjenester, herunder børneområder.

Cala Ratjada
Cala Ratjada ligger i Capdepera Kommune, på den nordlige del af Mallorca har en livlig fiskerihavn, dejlige badebugter og et hyggeligt forlystelsesliv.

Andre går op i et højere gear og deltager i Mallorcas årlige maratonløb, der får flere og flere deltagere. Naturligvis kan man som feriegæst også blot tage en kortere løbetur. Ruterne på Mallorca er meget varierede, så der er sværhedsgrader for unge, ældre, rutinerede og nybegyndere.

Børnefamilier foretrækker ofte en tur i vandland, og her fornægter Mallorcas mange år som destination for tusindvis af charterrejser sig ikke. Find et vandland til din families behov, og alle bliver glade.

Det er næsten unødvendigt at sige det, for en klassisk charterdestination som Mallorca har naturligvis også strande for enhver smag. Og på strandene er der ikke nogle ønsker for aktiviteter og vandsport, der ikke kan opfyldes, uanset om det drejer sig om jetski, windsurfing, dykning, snorkling eller bare en gang beachvolley med vennerne.

Natteliv på romantiske Mallorca

Mallorca har altid tiltrukket festglade unge og ældre med dets meget farverige natteliv. Singler og par med hang til at danse, har haft helt unikke forhold, for Mallorca har altid indrettet sig efter den til enhver tid gældende stil og musiksmag. Her er noget for alle, når du går ud om aftenen og i natten for at muntre dig på baren, diskoteket eller natklubben. Og måske blomstrer romantikken, når man møder nye mennesker. Uanset er natten i hvert fald skøn under stjernehimlen.

Charterrejser til Mallorca går aldrig af mode – det er "charter classico".

Søg også rejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Charterresor till Mallorca | Charterreiser til Mallorca

Charterrejser til rejsemål i Spanien

Hvad koster rejser til Mallorca?

Rejser til Mallorca koster ofte et sted mellem kr. 1.500 og kr. 3.000. Vi tjekker priserne løbende, og sidst vi målte, var prisen kr. 1.725. Tjek selv priser her.

Hvilke rejseselskaber har rejser til Mallorca?

Rigtig mange rejsebureauer har rejser til Mallorca - blandt andet Spies, TUI, Apollo og Atlantis Rejser. Sammenlign bureauernes rejser her.

Er Mallorca et populært rejsemål?

Ja, Mallorca er en klassiker til charterferie, og vores brugere giver også Mallorca 4,2 ud af 5 stjerner. Giv selv din bedømmelse af Mallorca her.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Mallorca?

Du kan rejse til Mallorca fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Odense, Bornholm (Rønne), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Mallorca

 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Corendon
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med Nazar
 • Billige charterrejser med Primo Tours
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med SunCharter
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI
 • Billige charterrejser med Aarhus Charter

Find rejsen til Mallorca her

Læs mere om Mallorca på vores blog