Rejser til Mallorca

Rejser til Mallorca

Fantastiske strande, flotte bjerge, livligt natteliv og mange muligheder for shopping og aktiv ferie. Mallorca har alt du kan ønske dig.

Billige rejser til Mallorca

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Mallorca

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

VIVA Sunrise
VIVA Sunrise 1-værelses lejlighed
Alcudia 6. apr fra Billund 7 nætter
1.995,- Vælg
Hotel Pabisa Sofia
Hotel Pabisa Sofia Standard
Mallorca 3. apr fra København 7 nætter
2.130,- Vælg
Globales Verdemar Apartments
Globales Verdemar Apartments 1-værelses lejlighed med balkon/terrasse og havudsigt
Santa Ponsa 30. mar fra Billund 7 nætter
2.199,- Vælg
Africamar Aparthotel
Africamar Aparthotel Dobbeltværelse med balkon
Can Picafort 3. apr fra København 7 nætter
2.231,- Vælg
Ola Cala D’OR
Ola Cala D’OR STUDIO WITH BALCONY
Cala dor 8. apr fra København 7 nætter
2.283,- Vælg
Aparthotel Aquasol
Aparthotel Aquasol 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
Palma Nova / Magaluf 14. apr fra Billund 7 nætter
2.299,- Vælg
Don Miguel Playa Hotel
Don Miguel Playa Hotel Dobbeltværelse
Playa de Palma 8. apr fra København 7 nætter
2.324,- Vælg
Sant Salvador Petit Hotel
Sant Salvador Petit Hotel Værelse (havudsigt)
Felanitx 3. apr fra København 7 nætter
2.377,- Vælg
Pierre & Vacances Apartamentos Mallorca Cecilia
Pierre & Vacances Apartamentos Mallorca Cecilia Studio med balkon
Porto Colom 3. apr fra København 7 nætter
2.381,- Vælg
Hotel Amic Gala
Hotel Amic Gala Standard
Palma de Mallorca 3. apr fra København 7 nætter
2.443,- Vælg
EIX Lagotel Holiday Resort
EIX Lagotel Holiday Resort Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
Playa de Muro 3. apr fra København 7 nætter
2.499,- Vælg
Vista Park
Vista Park 2-vær. lejl. (2-4 pers.)
Ca´n Picafort 11. maj fra Aarhus 7 nætter
2.499,- Vælg
Guya Wave Hotel
Guya Wave Hotel Værelse med balkon el. terrasse
Cala Ratjada 27. apr fra Aalborg 7 nætter
2.563,- Vælg
Hipotels Cala Bona Club
Hipotels Cala Bona Club Studio med balkon el. terrasse
Cala Bona 27. apr fra Aalborg 7 nætter
2.677,- Vælg
Hipotels Coma Gran
Hipotels Coma Gran Studio med balkon el. terrasse
Cala Millor 27. apr fra Aalborg 7 nætter
2.783,- Vælg
Manaus
Manaus Dobbeltværelse med balkon
El Arenal 22. maj fra Hamborg 9 nætter
3.799,- Vælg
Linda
Linda Dobbeltværelse med balkon
Can Pastilla 26. mar fra Hamborg 7 nætter
4.085,- Vælg
Bedøm rejsemål (119 bedømmelser)
4.4

Vælg en charterrejse til Mallorca

Mallorca har det hele til charterturisten, der ikke vil ud på lange afstande for at finde oplevelser. Derfor holder denne baleariske ø stadig sin position som elsket charterdestination.

De Baleariske Øer ligger midt i Middelhavet og hører under Spanien. Mallorca er den største af øerne i øgruppen.

Meget tidligt blev Mallorca kendt som stedet, man tog hen på charterrejse, og destinationen var næsten synonym med Danmarks store rejsekonge Simon Spies. Han var blandt de første til at arrangere ture til øen, der hurtigt blev kendt for sine grisefester.

Sådan er det ikke længere. Efter nogle år med et mindre godt ry er Mallorca nu for længst igen et in-sted. Øen er faktisk blevet et højstatus område, og du skal ikke blive forskrækket, hvis du møder en tv-stjerne, en kendt rockmusiker eller et par fotomodeller på dine rejser til Mallorca, for de bor her nemlig!

I alt regner man med, at der kommer mindst 100.000 danskere til øen hvert år. Det samlede antal turister, som rejser til Mallorca, ligger i omegnen af 10 millioner gæster. Alligevel fremtræder Mallorca som nypudset og ren, og der satses stort på at fastholde de rige og kendte på øen.

Klimaet på Mallorca

Det er ikke uden grund at mange vælger charterrejser til Mallorca, da øen nyder godt af at ligge midt i Middelhavet. Sommervejret kvitterer for beliggenheden med temperaturer omkring 30 grader og ingen regn. Især på Mallorcas nordlige kyst ved Alcudia finder man meget børnevenlige fantastiske strande, der besøges år efter år af børnefamilier, der vil på charter til Mallorca for at være sikre på sol, vand og strand.

Charterferie på De Baleariske Øer

Mange gæster kommer til Mallorca flere gange gennem et helt liv. De opfatter Mallorca som deres primære chartermål, og bruger Mallorca som afsæt til de andre øer i øgruppen, Ibiza, Menorca.eller Formentera

Ibiza
Med god grund er Ibiza kendt som party-øen. Her er fest og farver på alle tider af døgnet, og især unge fra hele Europa valfarter til øen for at feste, møde hinanden og nyde livet under Middelhavets stjernehimmel. Det er her livet leves i overhalingsbanen på charterturen, men det er dog et af de langt mere sikre og trygge steder at være ung og feste.

Menorca
Hvis du er til små landsbyer med lokale, der fanger deres egen fisk og har lyst til at snakke med turister, er Menorca sagen. Øen har langtfra så mange turister som Mallorca, og der er noget uspoleret over Menorca, der er lidt mindre end Mallorca.

Formentera
Den mindste af De Baleariske Øer er Formentera. Den har nogle helt fantastisk romantiske strande, og her kan man nyde en afslappet stemning. Formentera har nemlig ikke så mange turister, og et endagsbesøg til øen kan derfor give mange et pusterum i ferien.

Mallorca har alt til charterferien

På charterrejser til Mallorca kommer du aldrig til at kede dig. Mallorca har en række seværdigheder fx den smukke katedral i Palma, der er hovedstad i regionen. Overalt er der en række borge og klostre, der fortæller om tidligere tiders mere urolige forhold på øerne. Herudover er hovedbyen Palma også en skøn by at shoppe i, hygge sig eller bare til at slentre rundt i. Naturligvis kan du også finde den helt rigtige restaurant for at nyde noget af den gode mallorcinske mad med lidt spansk vin.

Aktive charterrejser på Mallorca

Mange vælger at leje cykel eller scooter for at bruge ferien lidt mere aktivt, og for at komme rundt og se sig omkring, når de tager på charter til Mallorca.

Over hele Mallorca er der gode vandreruter, så turister på ferie snører ofte vandreskoene og tager på udflugter. Det er en nærmest meditativ måde at opleve øens geografi, natur og kulturhistorie på.

Cala d’Or
Cala d’Or er et feriested på den sydøstlige kyst af Mallorca, Spanien.
Ved Cala d’Or kan du nyde afslappende dage ved smukke bugter med nogle af Mallorcas bedste strande med deres krystalklart vand.

Playa de Palma
Den smukke strand ved hovedbyen Palma, Playa de Palma er et attraktivt feriemål i sig selv, her finder du palmer og en strandpromenade, det tiltrækker familier til svømning og vandsport i Palma-bugten med de børnevenlige sandstrande. Her er der masser af oplevelser under din ferie på Mallorca. Cala Mayor, der ligger tæt på Palma, lokker og er en af de mest eksklusive badebyer på Mallorca.

Palma Nova
Palma Nova er en by på den spanske baleariske ø Mallorca, i kommunen Calvià. Palma Nova var en af de første turistmål på øen. Her finder du oplevelser for alle.

Playa de Muro
Playa de Muro i den nordøstlige del af Palma de Mallorca er et meget populært turiststed i betragtning af dets længde – seks kilometer er det den længste på øen. Det er en sjov, familievenlig strand, der bugner af hoteller, restauranter, isbarer, caféer og en bred vifte af tjenester, herunder børneområder.

Palma Nova
Palma Nova er en smuk ferieby beliggende på Mallorcas sydkyst. Med sine fantastiske strande og det krystalklare vand er det ikke underligt, at Palma Nova er en af de mest populære turistdestinationer i Spanien.

Cala Mayor
Cala Mayor er et andet smukt sted på øen, der er kendt for sine dramatiske klipper og afsondrede bugter. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde Mallorcas naturlige skønhed.

Cala Ratjada
Cala Ratjada ligger i Capdepera Kommune, på den nordlige del af Mallorca har en livlig fiskerihavn, dejlige badebugter og et hyggeligt forlystelsesliv.

Uanset om du er på udkig efter en livlig ferieby eller en stille, skjult perle, har Mallorca noget for enhver smag. Så begynd at planlægge din rejser til Mallorca i dag – du vil ikke fortryde det!

Andre går op i et højere gear og deltager i Mallorcas årlige maratonløb, der får flere og flere deltagere. Naturligvis kan man som feriegæst også blot tage en kortere løbetur. Ruterne på Mallorca er meget varierede, så der er sværhedsgrader for unge, ældre, rutinerede og nybegyndere.

Børnefamilier foretrækker ofte en tur i vandland, og her fornægter Mallorcas mange år som destination for tusindvis af charterrejser sig ikke. Find et vandland til din families behov, og alle bliver glade. Mallorca er et fantastisk sted at rejse med børn. Der er smukke strande, kilometerlange strande og børnevenlige sandstrande. Og det bedste er, at strandene også er forældrevenlige! Så hvis du leder efter et godt sted at rejse med din familie, er Mallorca den perfekte destination.

Det er næsten unødvendigt at sige det, for en klassisk charterdestination som Mallorca har naturligvis også strande for enhver smag. Og på strandene er der ikke nogle ønsker for aktiviteter og vandsport, der ikke kan opfyldes, uanset om det drejer sig om jetski, windsurfing, dykning, snorkling eller bare en gang beachvolley med vennerne.

Natteliv på romantiske Mallorca

Mallorca har altid tiltrukket festglade unge og ældre med dets meget farverige natteliv. Singler og par med hang til at danse, har haft helt unikke forhold, for Mallorca har altid indrettet sig efter den til enhver tid gældende stil og musiksmag. Her er noget for alle, når du går ud om aftenen og i natten for at muntre dig på baren, diskoteket eller natklubben. Og måske blomstrer romantikken, når man møder nye mennesker. Uanset er natten i hvert fald skøn under stjernehimlen.

Det spanske køkken på Mallorca

Når de fleste mennesker tænker på det spanske køkken, tænker de straks på tunge retter som paella eller svinefødder. Selv om disse retter findes i Spanien, er de ikke repræsentative for hele landets madkultur. Faktisk kan Mallorca prale af et bredt udvalg af lækre og sunde retter, som vil gøre dig tilfreds uden at være overdrevent mæt.

En af de bedste ting ved at spise på Mallorca er den afslappede atmosfære på restauranterne. Uanset om du nyder et afslappet måltid med venner eller en romantisk middag for to, vil du altid føle dig velkommen på Mallorcas hyggelige restauranter. Og selvfølgelig er intet måltid komplet uden et glas (eller to) af den lækre lokale vin.

Du finder nemt gode restauranter lille også udenfor hovedstaden Palma. Når du rejser til Mallorca, skal du sørge for at stoppe ved en af de mange gode ægte mallorca restauranter og prøve noget af øens fantastiske mad. Du vil ikke blive skuffet

Charterrejser til Mallorca går aldrig af mode – det er “charter classico”.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Mallorca

Hvad koster rejser til Mallorca?

Rejser til Mallorca koster ofte et sted mellem kr. 1.500 og kr. 3.000. Vi tjekker priserne løbende, og sidst vi målte, var prisen kr. 1.725. Tjek selv priser her.

Hvilke rejseselskaber har rejser til Mallorca?

Rigtig mange rejsebureauer har rejser til Mallorca - blandt andet Spies, TUI, Apollo og Atlantis Rejser. Sammenlign bureauernes rejser her.

Er Mallorca et populært rejsemål?

Ja, Mallorca er en klassiker til charterferie, og vores brugere giver også Mallorca 4,2 ud af 5 stjerner. Giv selv din bedømmelse af Mallorca her.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Mallorca?

Du kan rejse til Mallorca fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Odense, Bornholm (Rønne), Aalborg og Århus (Tirstrup)

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Mallorca | Charterresor till Mallorca

Andre rejsemål til De Baleariske Øer

Charterbureauer med charterrejser til Mallorca

 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Corendon
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med Primo Tours
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI
 • Billige charterrejser med Aarhus Charter