Rejser til Cala dor

Rejser til Cala dor

Billige rejser til Cala dor

Bedøm rejsemål
4,4
(11 bedømmelser)
Selvom Mallorca er en mindre ø, så finder du på øen nogle store og smukke områder, der tiltrækker mange turister grundet den grønne natur og det næsten azurblå hav. Cala dor er et område på Mallorcas sydøst-kyst, hvor du finder mange resorts. Men dette område er specielt også kendt for sin marina, hvor mange store både og yachts holder til. Der er altså tale om et sted, hvor du også finder den mere velhavende befolkning og turister på Mallorca, som gerne vil slappe af ved kystens mange smukke strande.

Rejser til ren afslapning

Cala dor befinder sig på en meget solrig side af Mallorca, hvilket vil sige, at solen skinner på områdets strande det meste af dagen. Lige netop derfor er strandende også blevet yderst populære, da de emmer af en hyggelig og afslappende stemning, som du bare kan dase hen i. Hvis du foretrækker rejser, hvor du både kan slappe af samtidig med, at du oplever en natur, som du ikke finder herhjemme, så er Cala dor en oplagt rejsedestination, da du i området også finder mange smukke klipper og natur, som arter sig på en helt specielt måde.

Nyd havudsigten

Hvis du bestiller fly og hotel til Cala dor, så kan du næsten ikke undgå at bo indenfor god gåafstand til havet. Havet omgiver store dele af området og er derfor også det der kendetegner dette kystområde. Så hvis du ønsker at finde pakkerejser til Cala dor, kan du benytte Travelmarket.dk som hjælp til at finde et hotel, du synes passer til dine behov. Du kan blandt andet finde hoteller, der ligger tæt på følgende områder:
  • Cala Marcal - Stor strand med turkisblåt vand omgivet af klipper
  • Es Forti – En fæstning med udsigt over området der er blevet et historisk landmærke
  • Porto Petro – Stor havn med både og caféer

Charterbureauer med charterrejser til Cala dor

Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Nazar
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med Sunweb
Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.