Mallorca med all inclusive

Mallorca med all inclusive

Oplev Mallorca med all inclusive-rejser

Mallorca har alt, hvad hjertet begærer, og er med sit dejlige klima og fantastiske seværdigheder en oplagt mulighed, når rejsen skal være all inclusive.

Strande på Mallorca
Mallorca byder på nogle af de lækreste strande i Europa og det er nemt, at finde lige netop de strande, der passer til ens behov. De fleste strande findes på den sydlige og østlige del af øen og er som regel velbesøgte i sommermånederne. Disse er også de mest børnevenlige og byder på flere former for vandaktiviteter for alle. Her er et par forslag til dig, der er klar på en tur i bølgerne:

Es Trenc – Stranden ligger i et naturbeskyttet område og udsigten er derfor ikke blevet ødelagt af turismen og store hoteller. Her finder du det fineste, hvide sand og turkisblåt vand. Her er der plads til både at bygge sandslotte og spille strandtennis, da stranden er over 2 km lang. Derudover er det også muligt at købe sin frokost på en af de små strandbarer.

Playa de Mallorca – Denne strand er for dig, der gerne vil bo tæt på byen, men samtidig have muligheden for at tage en dukkert i det friske Middelhav. Stranden ligger øst for Palma og er flere kilometer lang. Her ligger mange hoteller med all inclusive-muligheder kun et stenkast væk.

Magaluf Beach – Stranden ligger på den sydvestlige del af øen og er ca. 900 meter lang med en forholdsvis ny strandpromenade. Her finder du masser af aktiviteter på vandet i form af vandski, jet-ski, bananbåd og paragliding. Stranden er omringet af hoteller og større ressorts med alt, hvad hjertet begærer og det skal nævnes, at området især tiltrækker mange unge festglade mennesker.

Lækre spanske tapas
Da Mallorca er kendt for sit lækre køkken og især tapas, må man ikke snyde sig selv for dette, når man besøger øen. Mange retter bliver serveret med Sobrassada, som er en krydret pølse lavet af svin og paprika, som de lokale holder meget af. Derudover laver man på øen en lokal udgave af den spanske pallea med friskfangede skaldyr, som især er værd at prøve.

Der er masser af muligheder, når der er tapas på menuen og menukortet byder typisk på lækre grillede grøntsager, friske skaldyr og mørt kød. Især i hovedstaden Palma er der masser af restauranter og muligheder for alle.

Oplev den utrolige natur
Mallorca er en frodig ø og byder på mange smukke naturoplevelser. Udover de mange strande og små bugter er der også masser af oplevelser i vente, hvis man er klar på at snøre vandrerstøvlerne og gå en tur på øen. Her er et par oplagte muligheder:

Serra de Tramuntana – er en fantastisk bjergrække beliggende i det nordvestlige hjørne af Mallorca. Her er der gode ruter at udforske og smukke landskaber, der bare venter på, at blive oplevet. Er man allerede ude for at udforske dette område, er det anbefalelsesværdigt, at slå et smut forbi byen Soller.

Soller – Byen er smukt beliggende i bjergene og er især kendt for sine gamle toge, der stadig tages i brug. Togene kører mellem centrum og havnen, hvor der ligger mange hyggelige restauranter lige ned til vandet, hvor man kan tage sig en dukkert efter frokosten.

S'Abulfera – er en stor sump nær byen Alcudia på den nordlige del af øen. Her er det muligt, at spotte et stort antal fuglearter og især omkring klipperne ved Fortmento er mulighederne gode, hvis man vil se de mange smukke havfugle.

Cuevas del Drach – De fantastiske grotter tæt ved byen Porto-Christo i det sydøstlige hjørne af øen er en oplevelse værd. Her bliver man ført 25 meter ned under jorden til en 170 meter lang flod, der løber gennem grotten. Dette er en anbefalelsesværdig oplevelse for både børn og voksne.

Mallorca byder på det meste og er du typen, der ikke vil tænke på planlægning og blot vil læne dig tilbage og nyde ferien, er der masser af hoteller på Mallorca, der byder på all inclusive-rejser.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.