Afbudsrejser til Gran Canaria

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner afbudsrejser fra... Sammenlign charterrejser for mange rejsebureauer og mange flere Hos Travelmarket kan du finde afbudsrejser til Gran Canaria. Formidable badestrande, dejligt byliv, lokal kunst, spektakulær natur, utallige aktiviteter, formidable restauranter og en dejlig, afslappet stemning – sådan er Gran Canaria. Hav en fantastisk rejse til Gran Canaria.

Find en billig afbudsrejse til Gran Canaria

Bedøm rejsemål
4,3
(3 bedømmelser)
Med en billig afbudsrejse til Gran Canaria får du både formidable badestrande, fantastisk byliv, storslået natur og et hav aktiviteter og seværdigheder.
Gran Canaria har noget for alle.

Gran Canarias strandliv

Langt de fleste af Gran Canarias feriegæster tager til øen for at opleve dens fantastiske badestrande og den dejlige, afslappede stemning, der er her.
Har du købt en billig afbudsrejse til øens hovedby, Las Palmas, kan du gå ned på byens strand, Playa de las Canteras, der ligger i en halvmåneformet bugt. Det er en glimrende badestrand, og her er utallige vandaktiviteter, du kan prøve – og så ligger stranden meget tæt på byen, så du kan få både strandliv og byliv på én gang.
De fleste danskere tager til de to store badestrande på Gran Canarias sydkyst. Navnene Playa del Inglés og Maspalomas lyder derfor velkendt i danske ører.
Playa del Inglés er en af de største strandferiebyer i Europa, og udover dens fantastiske badestrande er her glimrende muligheder for shopping, gode restaurantbesøg og festligt natteliv.
Ved Maspalomas finder du imponerende, gyldne sandstrande og skønt badevand, hvor børnene kan lege og plaske rundt dagen lang. Her kan du også finde enorme sanddyner, der minder feriegæsterne om store ørkner.
Og så er der gode muligheder for at spille golf ved både Playa del Inglés og Maspalomas.

Aktiv ferie, spændende kultur og lokale perler på Gran Canaria

Uanset om du er på Gran Canaria for at dase i solen, for at komme i god vandre-form eller for at opleve noget af øens fantastiske kultur, finde du et hav af glimrende muligheder her.
Er du til hæsblæsende action på din ferie, kan du både kaste dig over forskellige vandaktiviteter, som surfing, jet-ski, vandski og dets lige, og du kan leje heste og opleve naturen fra hesteryg. Og så kan du leje både jeeps og scootere, så du kan komme rundt på Gran Canaria på egen hånd.
Kulturelskere synes godt om Las Palmas’ forskellige, lokale gallerier, museer og historiske bygninger, der blandt andet tæller et fint Christoffer Colombus-museum. Det er også meget spændende at tage ud til de mindre byer i øens bjerge og opleve det lokale, og noget mere afslappet liv, som de lokale beboere har her. Der er faktisk steder på Gran Canaria, som du kan opleve, uden at der er andre feriegæster der. Så køb dig en billig afbudsrejse, og find dig din helt egen uopdaget perle på Gran Canaria – det er alle pengene værd.

Gran Canarias fantastiske natur

Når du er på ferie på Gran Canaria, er det en glimrende idé at leje en bil og køre rundt og opleve den fantastiske natur, der findes her.
Den nordlige del af øen har et subtropisk klima, hvorfor der er meget grønt og frodigt. Alle steder er der fyldt med farverige blomster og grønne træer, og ved havet kan du finde smukke bugter og skønne strande.
På Gran Canarias mellemste og centrale del er der mere bjergrigt og spektakulært. Her vil du finde smukke, lyseblå bjergsøer omgivet af grønne bjergsider, myldrende dyreliv imellem træer og buske, og smukke sommerfugle og spændende fugle i luften. Det er også på denne del af øen, at du kan finde den berømte vulkan Teide, der absolut er et besøg værd!Det er et meget dejligt område til lange vandreture, og når du nu er her, er det med at holde hvil og spise en lækker middag på en lokal restauranter i en af de små, hyggelige bjerglandsbyer, du kan finde her.
Den sydligste del af Gran Canaria er præget af et ørkenagtigt landskab, og det er her, du finder de mest kendte af øens glimrende sandstrande. Det er en fantastisk oplevelse at se de enorme sanddyner, der findes på denne del af øen, og du vil straks tænke på store ørkner, når du går rundt med dine bare tæer i det solopvarmede sand. Det er en skøn fornemmelse.
 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK