All Inclusive rejser til Gran Canaria

All Inclusive rejser til Gran Canaria

Billige All Inclusive rejser til Gran Canaria

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Gran Canaria

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

TUI Suneo Marina Elite
TUI Suneo Marina Elite Toværelses lejlighed
Puerto Rico, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 4. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
5.496,- Vælg
Maspalomas Resort by Dunas
Maspalomas Resort by Dunas 2-Værelses Lejlighed
Maspalomas, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 28. okt fra Billund 7 nætter
All Inclusive
6.198,- Vælg
Altamadores
Altamadores 2-værelses lejlighed med stor terrasse mod poolområdet
Amadores, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 23. okt fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
6.395,- Vælg
Riu Papayas
Riu Papayas Dobbeltværelse
Playa Del Ingles, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 19. okt fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
6.918,- Vælg
Hotel Livvo Costa Taurito
Hotel Livvo Costa Taurito Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Taurito, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 12. okt fra Billund 7 nætter
All Inclusive
7.479,- Vælg
Hotel LIVVO Lago Taurito
Hotel LIVVO Lago Taurito Dobbeltværelse King
Gran Canaria, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 4. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
8.605,- Vælg
Riu Gran Canaria
Riu Gran Canaria Dobbeltværelse
Las Meloneras, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 4. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
8.616,- Vælg
LABRANDA Costa Mogán
LABRANDA Costa Mogán Standard Junior Suite
Puerto de Mogan, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 11. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
10.515,- Vælg
Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels
Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels Deluxe-værelse med balkon el. terrasse
San Agustin, Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien 4. okt fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
11.624,- Vælg
Bedøm rejsemål (16 bedømmelser)
4.4

Gran Canaria er fuld af oplevelser

Gran Canaria er med sit varme klima, smukke natur og flotte oplevelser en oplagt destination, når valget falder på all inclusive-rejser.

Dejligt klima og mange muligheder i naturen
Klimaet på Gran Canaria er varmt og behageligt. Om sommeren ligger temperaturen konstant på mellem 25 – 35 grader, mens den om vinteren kan bevæge sig ned på ca. 15 grader. I bjergene er temperaturen dog køligere og her skal man regne med omkring 10 grader.

Når naturen skal opleves, er der masser af muligheder, på denne skønne ø. Besøg bl.a. den store temapark Palmitos Park, der byder på fantastisk natur, med et utal af forskellige eksotiske fuglearter, inklusive store ørne. Derudover har parken også sit eget delfinbassin, hvor der i højsæsonen dagligt laves opvisninger, med de fascinerende dyr.

Derudover er Gran Canaria oplagt for dig, der godt kan lide at vandre eller køre på mountainbike ude i skoven og i bjergene. Har du ikke selv en mountainbike, er det muligt at leje en flere steder på øen. Der er også gode ruter på landevejene til racercyklen, hvis man er mere til denne form for cykling.

Er du typen, der nyder en god lang vandretur, har øen masser af stisystemer og forudbestemte ruter langs floder og gennem bjerggrotter, der alle byder på utrolige scener.

Besøg bl.a. Guayadeque i Agüimes, der består af en række grotter inde i klipperne, hvor øens første beboere levede i sin tid. Der bor efter sigende stadig mennesker i grotterne i dag, som følger den gamle kultur og livsstil.

En dag på stranden
Gran Canaria har masser af indbydende strande og især den sydlige del af øen lokker med lange smukke sandstrande. Her er et par muligheder:

Playa del Inglés – Stranden ligger i byen Maspalomas på sydspidsen af øen og er med sine ca. 5 km en af de mest kendte strande på øen. Her finder man masser af underholdning, udover det dejlige strandliv, da mange hyggelige restauranter og cafeer ligger helt ned til stranden. Følger man stranden helt til sin ende, træder man til sidst ud i Maspalomaørkenens flotte klitter, hvor man bl.a. kan opleve en tur på ryggen af en kamel eller komme på jeep-safari.

I byen finder man også øens bedste natteliv, hvor man også møder lokalbefolkningen efter fyraften.

Playa de Amadores – Stranden ligger vest for Maspalomas, lige ud for byen Puerto Rico, og betragtes som en af øens absolut bedste strande, da den kun er få år gammel. Her er sandet kridhvidt og der er masser af plads at boltre sig på. Følger du strandpromenaden, kan du gå til Puerto Rico på ca. 20 min, hvor du finder masser af hyggelige restauranter og strandbarer. I selve Puerto Rico er der yderligere mulighed for at stille shoppetrangen i de mange små butikker.

Aktiviteter i varmen
Gran Canaria byder på masser af sjove aktiviteter og især surfing, golf og dykning er i højsædet på øen. For surfentusiaster er det værd at vide, at øen også bliver kaldt ”Atlanterhavets Hawaii”, da vinden på den nordlige del af øen er i særklasse, når bølgerne skal nydes på et surfboard. Men også sydpå ved Playa del Inglés kan man være heldig.

Er man mere til 18 huller på golfbanen, er der masser at komme efter. Gran Canaria har nemlig Spaniens ældste golfklub og masser af andre nyere baner, der bare venter på at blive spillet på. Golfbanerne finder man primært på den sydlige del af øen.
Vil du udforske havbunden, er du kommet til det helt rette sted i Europa. Gran Canaria byder nemlig på fantastiske undervandmuligheder med iltflasken på ryggen. Her kan du dykke ned til et gammelt skibsvrag ved as Palmas eller se de flotte djævlerokker om efteråret ved Sardina del Norte.

Til Gran Canaria all inclusive

Hovedbyen Las Palmas byder på alt, hvad hjertet begærer, når der skal shoppes og storbyen skal nydes. Her finder du også øens bedste hoteller, hvor der selvfølgelig er mulighed for at udnytte de mange all inclusive-muligheder, hoteller og resorts byder på. Hotellerne kan også hjælpe med at arrangere forskellige ture og udflugter til øens mange seværdigheder.

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie i Spanien

Afrejselufthavne til Gran Canaria

Find rejsen til Gran Canaria her