En solrig strandpromenade med rækker af parasoller og solsenge ved vandkanten.

Rejser til Tenerife

Hvert år tager mange danskere på charterrejser til Tenerife og nyder strandene, maden og den dramatiske natur. Tenerife har noget for alle. Sammenlign priser her.

Billige rejser til Tenerife

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Tenerife

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Hamborg

Masaru
Masaru 1-værelses lejlighed
Puerto de la Cruz 4. jun fra Billund 7 nætter
2.245,- Vælg
Virginia II
Virginia II 2-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
Los Cristianos 4. jun fra Billund 7 nætter
2.645,- Vælg
Sunwing Fañabé Beach
Sunwing Fañabé Beach 1-værelses lejlighed med balkon mod poolområdet
Playa de las Americas 4. jun fra Billund 7 nætter
2.695,- Vælg
Parque Vacacional Eden
Parque Vacacional Eden STANDARD CAPACITY 2 PERSONS
Tenerife 8. jun fra København 7 nætter
2.896,- Vælg
Apartamentos Playa de Los Roques
Apartamentos Playa de Los Roques Lejlighed (havudsigt) (1 soveværelse)
Los Realejos 8. jun fra København 7 nætter
3.060,- Vælg
Santa Barbara Golf & Ocean Club
Santa Barbara Golf & Ocean Club Lejlighed (1 soveværelse)
Golf del Sur 8. jun fra København 7 nætter
3.395,- Vælg
Bedøm rejsemål (135 bedømmelser)
4.2

Find charterrejsen til Tenerife her

Et af de mest populære rejsemål for danskerne er den dejlige ferie ø Tenerife. En ferieø som næsten alle danskere kender, og som mange af os har besøgt på en af årets charterferier. 

Hvad skal du lave på Tenerife?
Rejser til Tenerife byder på fantastiske muligheder for at slikke sol blandt svajende palmer på både stranden og ved poolen, men Tenerife er meget mere. Er du til shopping eller kultur, byder hovedstaden Santa Cruz på mange forskellige fristelser på din charter til Tenerife. Og er du til sjov med familien, lokker Tenerife med flere spændende forlystelsesparker. Overvej at besøge Tenerife på De Kanariske Øer på din næste ferie. Øen er ikke kun varm, men byder også på en smuk natur, som du ikke finder andre steder! Rejser til Tenerife er blevet meget populær blandt skandinaviske rejsende, siden den blev tilgængelig for næsten 50 år siden. I dag kommer mange mennesker til de Kanariske øer blot på grund af det behagelige klima.

Naturen på Tenerife
De fleste mener, at Tenerife er den af De Kanariske Øer, som byder på de bedste og mest afvekslende naturområder. Rundt om den venter utallige skønne naturoplevelser, blandt andet i hele 42 forskellige beskyttede naturområder på øen. Er du en af dem, der vælger charterrejser til Tenerife, er der helt sikkert noget smukt at se på. Tenerife er den største af De Kanariske Øer, ud for Vestafrika og byder på store oplevelser. Det er domineret af Mt. Teide, en sovende vulkan, der med sine 3.718 meter er Spaniens højeste bjerg. Øen har mange strande (med sand fra gul til sort) og udvejsområder, herunder Los Cristianos og Playa de las Américas. Klimaet året rundt på Tenerife er behageligt og her er der muligheder for hele familien for en lækker ferie på de skønne strande, aktiv ferie eller de gode golfbaner.

De bedste strande
Selvom Tenerife byder på fantastisk natur og kultur, kommer de fleste turister til øen for at slappe af og nyde livet på øens mange skønne strande, når de rejser til Tenerife. Her er en kort beskrivelse af nogle af favoritstrandene- og strandområderne, der besøges på charterrejser til Tenerife.

Playa de las Américas
Ahhhh – Det er ikke uden grund, at “amerikanernes strand” nok er den allermest kendte strand på Tenerife. Playa de las Américas er en fantastisk familievenlig strand med gyldent sand, palmetræer og dejligt varmt turkisblåt vand, som langt de fleste dage er meget roligt. Playa de las Américas er et feriested i det sydlige Tenerife tæt på Costa Adeje. Det blev bygget i 1960’erne ved siden af byen Los Cristianos og strakte sig vest til Costa Adeje. Playa de las Americas har barer, natklubber, mange restauranter, attraktioner og strande, hvoraf de fleste er menneskeskabte med importeret sand fra Afrika på grund af mørket i det oprindelige vulkanske sand på De Kanariske Øer. Playa de las Américas er et centrum for natteliv på Tenerife.

Los Christianos
Strandene ved Los Christianos byder – som strandene ved Playa de las Américas – på dejligt gyldent varmt strandsand, der knaser mellem tæerne, når man smilende går ned til solstolen for at nyde endnu en dag i solen. Den del af stranden, der ligger ved Playa las Vistas, er nemt tilgængelig for handicappede, og langs hele stranden er der gode muligheder for at købe snacks og forfriskninger.

Santa Cruz
Santa Cruz de Tenerife er en havneby på Tenerife på De Kanariske Øer. Med sine velbevarede bygninger i den gamle bydel der bl.a inkluderer den koloniale kirke for den ubesmittede undfangelse. Palacio de Carta fra 1700-tallet har barokke og neoklassiske træk.
Tenerife er også kendt for sin Carnaval de Santa Cruz, en kæmpe før-fastetidsfestival med parader, musik, dans, farverige kostumer og deltagere fra alle De Kanariske Øer. Karnevallet tiltrækker turister fra hele verden og er en af det helt store begivenheder på De Kanariske Øer.

Los Cristianos
Los Cristianos er en by på den sydvestlige kyst af Tenerife, den største af Spaniens Kanariske Øer. En bred promenade ligger i havnen langs Los Cristianos Beach, et knudepunkt for vandsport. Sælgere på det nærliggende Los Cristianos marked sælger håndværk og tøj. Mod nordøst ligger Monkey Park, en praktisk zoologisk have med forskellige primater plus papegøjer og leguaner. Sammenlignet med Playa de las Americas er Los Cristianos et meget mere roligt sted. De fleste hval- og delfinsafarier starter fra havnen i Los Gigantes, fra Puerto Colón nær Playa de las Americas og fra havnen i Los Cristianos.

Playa de Las Américas og Los Cristianos, her nydes livet ved stranden og de har alt hvad et turisthjerte måtte begære med

Los Gigantes
Los Gigantes er de gigantiske klippeformationer, Acantilados de Los Gigantes, der stiger fra havet til en højde på 500-800 meter, hvorefter byen er opkaldt. Los Gigantes betyder “Kæmperne”. Bestemt et besøg værd på din ferie på Tenerife.

Andre strande
Ovenstående strandområder er naturligvis ikke de eneste på Tenerife. El Médano er populær blandt adrenalinjunkies, naturister tager ofte til Playa La Tejita, og du finder sort vulkansand på Playa Los Abrigos. Derudover er der mange andre mindre kendte strande. Også må man heller ikke glemme de meget populære strandresorts Costa Adeje, Los Gigantes og Puerto de la Cruz.

Klimaet på Tenerife
På grund af sin placering i Atlanterhavet langt syd fra den spanske kyst, er klimaet på Tenerife dejligt året rundt. Det er også en af grundene til, at Tenerife er populær blandt os danskere til alt fra juleferier til sommerferier. Selv når sneen daler ned over Danmark, kan du på charterrejser til Tenerife nyde solen ved stranden eller poolen.

Tenerife er på størrelse med Lolland, Falster og Møn til sammen.

Gå på opdagelse på rejsen til Tenerife

1. Hvad du kan forvente, når du besøger Tenerife
Tenerife er en smuk ø, der tilbyder de besøgende en lang række aktiviteter og attraktioner. Uanset om du ønsker at bruge din tid på at slappe af på stranden, udforske øens mange vandrestier eller nyde nattelivet i en af Tenerifes byer, er der noget for enhver smag på denne ø.

2. De forskellige områder på øen og hvad de har at byde på
Tenerife er opdelt i to hovedområder – det nordlige og det sydlige. Den nordlige del af øen er hjemsted for de fleste af Tenerifes turistattraktioner, herunder hovedstaden Santa Cruz og den populære ferieby Puerto de la Cruz. Den sydlige del af øen er generelt mere rolig og afslappet.

Det sydlige Tenerife er hjemsted for nogle af øens mest populære turistattraktioner. Hovedstaden, Santa Cruz, er en livlig storby med et varieret udvalg af butikker, restauranter og barer. Havnen er også et fantastisk sted at gå en tur, se skibene komme og gå, og nyde den friske havluft. Lige uden for Santa Cruz ligger strandene Las Teresitas, som byder på gyldent sand og krystalklart vand. For dem, der er på udkig efter noget mere eventyrligt, er der vandrestier gennem bjergene i Anaga Rural Park. Og selvfølgelig ville intet besøg på det sydlige Tenerife være komplet uden en tur til den verdensberømte vulkan Teide-bjerget. Med sine over 3.700 meter er det det højeste bjerg i Spanien og byder på en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Uanset om du er på udkig efter kultur, afslapning eller eventyr, har det sydlige Tenerife noget at byde på for alle.

Tenerife er et helt specielt sted, og den nordlige region er ingen undtagelse. Fra de fantastiske strande i Puerto de la Cruz til de barske bjergtoppe i Anaga-bjergene er der noget at beundre rundt om hvert hjørne. Besøgende kan udforske de maleriske landsbyer La Orotava og Icod de los Vinos, opleve øens unikke flora og fauna i Parque del Drago eller blot slappe af og nyde solen på en af de mange sorte sandstrande. Uanset hvad dine interesser er, kan du helt sikkert finde noget at nyde i det nordlige Tenerife.

3. Hvordan man kommer rundt på Tenerife
Når man rejser til Tenerife så er den bedste måde at komme rundt er i bil. Der findes dog også en række offentlige transportmuligheder, herunder busser og taxaer. Hvis du bor på et af øens feriesteder, kan du opleve, at mange af attraktionerne ligger inden for gåafstand.

4. Hvad du kan lave på din rejse til Tenerife
Der er en række aktiviteter og attraktioner, som du kan nyde på din rejse til Tenerife. Disse omfatter udforskning af øens mange vandreture, besøge Teide Nationalpark, tilbringe tid på stranden og nyde nattelivet i en af Tenerifes byer. Badeferie er populære på Tenerife, og de besøgende bruger ofte tid på at solbade, svømme, windsurfe og sejle på de dejlige strande. Øen er også hjemsted for en række golfbaner, hvilket gør øen til en populær destination for golfspillere. For dem, der er interesseret i natteliv, tilbyder byerne Santa Cruz og Playa de las Americas et udvalg af barer, klubber

5. Hvor skal du bo på din rejse til Tenerife?
Der er et bredt udvalg af overnatningsmuligheder på Tenerife, fra camping og vandrehjem til hoteller og lejligheder. Hvis du er på udkig efter et mere luksuriøst ophold, er der også en række villaer og feriesteder, som du kan leje på øen. Der er mange populære hoteller over hele øen så det bliver ikke svært at finde et hotel som passer til din ferie på Tenerife.

6. Hvad skal du spise på din rejse til Tenerife
Tenerife er hjemsted for en række lækre traditionelle retter og mange hyggelige restauranter, såsom papas arrugadas (saltkogte kartofler) og mojo (en krydret sauce lavet af peberfrugter, hvidløg og urter). Men der er masser af andet at byde på for dem, der ønsker at prøve noget nyt. Her er nogle af de bedste retter at spise på din rejse til Tenerife.

1. Stegt kanin med kartofler. Denne traditionelle ret er et must-try for enhver kød-elsker. Kaninen marineres i hvidløg, krydderurter og hvidvin, inden den steges til perfektion. Den serveres derefter med sprøde kartofler, hvilket giver et solidt og smagfuldt måltid.

2. Stegt gedeost. Stegt gedeost er en populær forret eller tilbehør og er en lækker måde at prøve noget nyt på. Osten er overtrukket med brødkrummer og steges gyldent, inden den serveres med en sød honning- og sennepsdressing.

3. Caldereta de langosta. Caldereta de langosta er en traditionel hummergryde og er en rig og smagfuld ret, der er perfekt for elskere af fisk og skaldyr. Hummeren tilberedes i en tomat- og hvidløgssauce og serveres med kartofler, brød og et glas hvidvin.

4. Arroz con leche. Arroz con leche er en traditionel spansk dessert lavet af risengrød og kondenseret mælk. Den er fyldig, sød og utrolig lækker.

5. Tarta de Santiago. Tarta de Santiago er en traditionel mandelkage, der er populær på Tenerife. Den er let og luftig og har en fyldig mandelsmag.

6. Helado de canela. Denne kanelis er den perfekte måde at køle ned på en varm dag. Isen er lavet af frisk fløde, mælk og æg, og den er smagt til med kanel og vanilje. Den er fyldig, cremet og absolut lækker.

7. Et par tips til din første af mange rejser til Tenerife
Hvis du planlægger en rejse til Tenerife, får du her et par tips til at få mest muligt ud af dit ophold:
– Lej en bil, så du kan udforske øen i dit eget tempo.
– Book overnatning på forhånd, især hvis du besøger øen i højsæsonen.
– Prøv at undgå at rejse i skoleferierne, da det er den periode, hvor der er mest travlt på øen.
– Pak let tøj og solcreme, da vejret på Tenerife normalt er varmt og solrigt og der er mange dejlige sandstrande.
– Vær forberedt på nogle blæsende dage, da Tenerife ligger i passatvindenes bælte.

Hvornår er det bedst at rejse til Tenerife?

Det bedste tidspunkt at rejse til Tenerife er i månederne april, maj, juni og september. Det er de måneder, hvor vejret er mildt, og der er færre turister. Men hvis du er på udkig efter en mere livlig atmosfære, kan du måske besøge Tenerife i juli og august måned. Vær opmærksom på at priserne i disse måneder vil være højere.

De syv kanariske øer hovedøer er: Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera og El Hierro – samt øen Alegranza. Øgruppen ligger ud for Afrikas nordvestlige kyst i Atlanterhavet, ca. 1.300 km (810 km) fra den nordvestlige del af Afrika og ca. 1.000 km fra Den Iberiske Halvø

Øerne er af vulkansk oprindelse, og de ældste klipper er ca. 20 millioner år gamle. De syv hovedøer er faktisk toppen af bjerge, der rejser sig op af Atlanterhavet. Tenerife er den største ø med sine 2 034 kvadratkilometer (787 kvadratkilometer) og El Hierro er den mindste med 278 kvadratkilometer (107 kvadratkilometer)

Øerne var beboet af det indfødte Guanches-folk indtil det 15. århundrede, hvor de blev erobret af spanierne. Guancherne var et berberfolk, der var beslægtet med de nordafrikanske fastlandsboere. Det menes, at de er indvandret til øerne i i de første århundreder e.Kr. fra den marokkanske kyst

Spanierne bragte sukkerrør, kaffe og tobak til øerne, som blev vigtige afgrøder. De indførte også geder og svin, som har forårsaget stor skade på den oprindelige vegetation ved overgræsning

I dag er De Kanariske Øer et populært turistmål med millioner af besøgende hvert år. Klimaet er mildt og solrigt hele året rundt, hvilket gør det til et perfekt sted at flygte fra de kolde vintre i Europa

Øerne har et subtropisk klima med gennemsnitstemperaturer fra 18-24ºC om vinteren til 24-28ºC om vinteren.

Hvordan finder jeg charterrejser til Tenerife?
Udfyld ovenstående felter og vi søger helt automatisk efter billige charterrejser til Tenerife for dig. Vi søger mange forskellige rejsebureauer, så du kun behøver søge på ét sted.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Tenerife

Hvad koster rejser til Tenerife?

Prisen på rejser til Tenerife skifter ofte. Nogle gange er prisen over kr. 3.000, andre gange under kr. 1.000. Ved vores seneste pristjek var prisen kr. 2.245,-.

Hvilke rejseselskaber har rejser til Tenerife?

Mange forskellige rejsebureauer har rejser til Tenerife. Du kan blandt andet rejse med Spies, TUI, Apollo og mange andre.

Er rejser til Tenerife populære?

Ja, Tenerife er et populært og velbesøgt rejsemål for mange danskere. Vores brugere bedømmer Tenerife til 4,1 stjerner ud af 5 mulige.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Tenerife?

Du kan rejse til Tenerife fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Tenerife | Charterresor till Teneriffa

Andre rejsemål til De Kanariske Øer

Charterbureauer med charterrejser til Tenerife

 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI
 • Billige charterrejser med Aarhus Charter