Rejser til Tenerife

Rejser til Tenerife

Udfyld nedenstående felter og vi søger helt automatisk efter billige charterrejser til Tenerife for dig. Vi søger mange forskellige rejsebureauer, så du kun behøver søge på ét sted.

Find charterrejsen til Tenerife her

Bedøm rejsemål
4,1
(104 bedømmelser)
Et af de mest populære rejsemål for danskerne er den dejlige ferie ø Tenerife. En ferieø som næsten alle danskere kender, og som mange af os har besøgt på en af årets charterferier.

Hvad skal du lave på Tenerife?
Rejser til Tenerife byder på fantastiske muligheder for at slikke sol blandt svajende palmer på både stranden og ved poolen, men Tenerife er meget mere. Er du til shopping eller kultur, byder hovedstaden Santa Cruz på mange forskellige fristelser på din charter til Tenerife. Og er du til sjov med familien, lokker Tenerife med flere spændende forlystelsesparker.

Naturen på Tenerife
De fleste mener, at Tenerife er den af De Kanariske Øer, som byder på de bedste og mest afvekslende naturområder. Uanset hvor på øen du er på din charter til Tenerife, knejser vulkanen Teide sig op over dig i en højde på 3.718 meter. Rundt om den venter utallige skønne naturoplevelser, blandt andet i hele 42 forskellige beskyttede naturområder på øen. Er du en af dem, der vælger charterrejser til Tenerife, er der helt sikkert noget smukt at se på.

De bedste strande
Selvom Tenerife byder på fantastisk natur og kultur, kommer de fleste turister til øen for at slappe af og nyde livet på øens mange skønne strande, når de rejser til Tenerife. Her er en kort beskrivelse af nogle af favoritstrandene- og strandområderne, der besøges på charterrejser til Tenerife.

Playa de las Américas
Ahhhh – Det er ikke uden grund, at “amerikanernes strand” nok er den allermest kendte strand på Tenerife. Playa de las Américas er en fantastisk familievenlig strand med gyldent sand, palmetræer og dejligt varmt turkisblåt vand, som langt de fleste dage er meget roligt.

Los Christianos
Strandene ved Los Christianos byder - som strandene ved Playa de las Américas - på dejligt gyldent varmt strandsand, der knaser mellem tæerne, når man smilende går ned til solstolen for at nyde endnu en dag i solen. Den del af stranden, der ligger ved Playa las Vistas, er nemt tilgængelig for handicappede, og langs hele stranden er der gode muligheder for at købe snacks og forfriskninger.

Andre strande
Ovenstående strandområder er naturligvis ikke de eneste på Tenerife. El Médano er populær blandt adrenalinjunkies, naturister tager ofte til Playa La Tejita, og du finder sort vulkansand på Playa Los Abrigos. Derudover er der mange andre mindre kendte strande. Også må man heller ikke glemme de meget populære strandresorts Costa Adeje, Los Gigantes og Puerto de la Cruz.

Klimaet på Tenerife
På grund af sin placering i Atlanterhavet langt syd fra den spanske kyst, er klimaet på Tenerife dejligt året rundt. Det er også en af grundene til, at Tenerife er populær blandt os danskere til alt fra juleferier til sommerferier. Selv når sneen daler ned over Danmark, kan du på charterrejser til Tenerife nyde solen ved stranden eller poolen.

Tenerife er på størrelse med Lolland, Falster og Møn til sammen.

Hvad koster rejser til Tenerife?

Prisen på rejser til Tenerife skifter ofte. Nogle gange er prisen over kr. 3.000, andre gange under kr. 1.000. Ved vores seneste pristjek var prisen kr. 2.198. Se de aktuelle priser her.

Hvilke rejseselskaber har rejser til Tenerife?

Mange forskellige rejsebureauer har rejser til Tenerife. Du kan blandt andet rejse med Spies, TUI, Apollo og mange andre. Se alle rejsebureauerne her.

Er rejser til Tenerife populære?

Ja, Tenerife er et populært og velbesøgt rejsemål for mange danskere. Vores brugere bedømmer Tenerife til 4,1 stjerner ud af 5 mulige. Bedøm Tenerife her.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Tenerife?

Du kan rejse til Tenerife fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Tenerife

Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med TUI
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.