Rejser til Tenerife

Rejser til Tenerife

Hvert år tager mange danskere på charterrejser til Tenerife og nyder strandene, maden og den dramatiske natur. Tenerife har noget for alle. Sammenlign priser her.

Billige rejser til Tenerife

Udvalgte rejsetilbud til Tenerife

Bedøm rejsemål (117 bedømmelser)
4.1

Find charterrejsen til Tenerife her

Et af de mest populære rejsemål for danskerne er den dejlige ferie ø Tenerife. En ferieø som næsten alle danskere kender, og som mange af os har besøgt på en af årets charterferier.

Hvad skal du lave på Tenerife?
Rejser til Tenerife byder på fantastiske muligheder for at slikke sol blandt svajende palmer på både stranden og ved poolen, men Tenerife er meget mere. Er du til shopping eller kultur, byder hovedstaden Santa Cruz på mange forskellige fristelser på din charter til Tenerife. Og er du til sjov med familien, lokker Tenerife med flere spændende forlystelsesparker.

Naturen på Tenerife
De fleste mener, at Tenerife er den af De Kanariske Øer, som byder på de bedste og mest afvekslende naturområder. Uanset hvor på øen du er på din charter til Tenerife, knejser vulkanen Teide sig op over dig i en højde på 3.718 meter. Rundt om den venter utallige skønne naturoplevelser, blandt andet i hele 42 forskellige beskyttede naturområder på øen. Er du en af dem, der vælger charterrejser til Tenerife, er der helt sikkert noget smukt at se på.

De bedste strande
Selvom Tenerife byder på fantastisk natur og kultur, kommer de fleste turister til øen for at slappe af og nyde livet på øens mange skønne strande, når de rejser til Tenerife. Her er en kort beskrivelse af nogle af favoritstrandene- og strandområderne, der besøges på charterrejser til Tenerife.

Playa de las Américas
Ahhhh – Det er ikke uden grund, at “amerikanernes strand” nok er den allermest kendte strand på Tenerife. Playa de las Américas er en fantastisk familievenlig strand med gyldent sand, palmetræer og dejligt varmt turkisblåt vand, som langt de fleste dage er meget roligt.

Los Christianos
Strandene ved Los Christianos byder - som strandene ved Playa de las Américas - på dejligt gyldent varmt strandsand, der knaser mellem tæerne, når man smilende går ned til solstolen for at nyde endnu en dag i solen. Den del af stranden, der ligger ved Playa las Vistas, er nemt tilgængelig for handicappede, og langs hele stranden er der gode muligheder for at købe snacks og forfriskninger.

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, ud for Vestafrika. Det er domineret af Mt. Teide, en sovende vulkan, der med sine 3.718 meter er Spaniens højeste bjerg. Øen har mange strande (med sand fra gul til sort) og udvejsområder, herunder Los Cristianos og Playa de las Américas. Klimaet året rundt på Tenerife er behageligt og her er der muligheder for hele familien for en lækker ferie på de skønne strande eller de gode golfbaner.

Santa Cruz
Santa Cruz de Tenerife er en havneby på Tenerife på De Kanariske Øer. Med sine velbevarede bygninger i den gamle bydel der bl.a ??inkluderer den koloniale kirke for den ubesmittede undfangelse. Palacio de Carta fra 1700-tallet har barokke og neoklassiske træk.
Tenerife er også kendt for sin Carnaval de Santa Cruz, en kæmpe før-fastetidsfestival med parader, musik, dans, farverige kostumer og deltagere fra alle De Kanariske Øer. Karnevallet tiltrækker turister fra hele verden og er en af det helt store begivenheder på De Kanariske Øer.

Playa de las Americas
Playa de las Américas er et feriested i det sydlige Tenerife tæt på Costa Adeje. Det blev bygget i 1960'erne ved siden af ??byen Los Cristianos og strakte sig vest til Costa Adeje. Playa de las Americas har barer, natklubber, restauranter, attraktioner og strande, hvoraf de fleste er menneskeskabte med importeret sand fra Afrika på grund af mørket i det oprindelige vulkanske sand på De Kanariske Øer. Playa de las Américas er et centrum for natteliv på Tenerife.

Los Cristianos
Los Cristianos er en by på den sydvestlige kyst af Tenerife, den største af Spaniens Kanariske Øer. En bred promenade ligger i havnen langs Los Cristianos Beach, et knudepunkt for vandsport. Sælgere på det nærliggende Los Cristianos marked sælger håndværk og tøj. Mod nordøst ligger Monkey Park, en praktisk zoologisk have med forskellige primater plus papegøjer og leguaner. Sammenlignet med Playa de las Americas er Los Cristianos et meget mere roligt sted. De fleste hval- og delfinsafarier starter fra havnen i Los Gigantes, fra Puerto Colón nær Playa de las Americas og fra havnen i Los Cristianos.

Playa de Las Américas og Los Cristianos, her nydes livet ved stranden og de har alt hvad et turisthjerte måtte begære med

Los Gigantes
Los Gigantes er de gigantiske klippeformationer, Acantilados de Los Gigantes, der stiger fra havet til en højde på 500-800 meter, hvorefter byen er opkaldt. Los Gigantes betyder "Kæmperne". Bestemt et besøg værd på din ferie på Tenerife.

Andre strande
Ovenstående strandområder er naturligvis ikke de eneste på Tenerife. El Médano er populær blandt adrenalinjunkies, naturister tager ofte til Playa La Tejita, og du finder sort vulkansand på Playa Los Abrigos. Derudover er der mange andre mindre kendte strande. Også må man heller ikke glemme de meget populære strandresorts Costa Adeje, Los Gigantes og Puerto de la Cruz.

Klimaet på Tenerife
På grund af sin placering i Atlanterhavet langt syd fra den spanske kyst, er klimaet på Tenerife dejligt året rundt. Det er også en af grundene til, at Tenerife er populær blandt os danskere til alt fra juleferier til sommerferier. Selv når sneen daler ned over Danmark, kan du på charterrejser til Tenerife nyde solen ved stranden eller poolen.

Tenerife er på størrelse med Lolland, Falster og Møn til sammen.

Hvordan finder jeg charterrejser til Tenerife?
Udfyld ovenstående felter og vi søger helt automatisk efter billige charterrejser til Tenerife for dig. Vi søger mange forskellige rejsebureauer, så du kun behøver søge på ét sted.

Søg også rejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Charterresor till Teneriffa | Charterreiser til Tenerife

Charterrejser til rejsemål i Spanien

Hvad koster rejser til Tenerife?

Prisen på rejser til Tenerife skifter ofte. Nogle gange er prisen over kr. 3.000, andre gange under kr. 1.000. Ved vores seneste pristjek var prisen kr. 2.198. Se de aktuelle priser her.

Hvilke rejseselskaber har rejser til Tenerife?

Mange forskellige rejsebureauer har rejser til Tenerife. Du kan blandt andet rejse med Spies, TUI, Apollo og mange andre. Se alle rejsebureauerne her.

Er rejser til Tenerife populære?

Ja, Tenerife er et populært og velbesøgt rejsemål for mange danskere. Vores brugere bedømmer Tenerife til 4,1 stjerner ud af 5 mulige. Bedøm Tenerife her.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Tenerife?

Du kan rejse til Tenerife fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Tenerife

 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Corendon
 • Billige charterrejser med Detur
 • Billige charterrejser med Eliza was here
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med NordcoTours
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI
 • Billige charterrejser med Aarhus Charter

Find rejsen til Tenerife her

Læs mere om Tenerife på vores blog