En tropisk strand med palmetræer og klart blå himmel.

Rejser til Fuerteventura

CANARIEØERNES PERLE: Den skønne ø, Fuerteventura, er et oplagt sted for den næste charterrejse med familien, der vil have en aktiv ferie.

Billige rejser til Fuerteventura

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Fuerteventura

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Hamborg

Hotel Puerto Caleta
Hotel Puerto Caleta Lejlighed (1 soveværelse)
Fuerteventura 28. maj fra Hamborg 7 nætter
2.758,- Vælg
Elba Lucia Sport & Suite Hotel
Elba Lucia Sport & Suite Hotel Studio med balkon el. terrasse
Nuevo Horizonte 28. maj fra Hamborg 7 nætter
2.934,- Vælg
Hesperia Bristol Playa
Hesperia Bristol Playa Lejlighed med balkon el. terrasse (1 soveværelse)
Corralejo 28. maj fra Hamborg 7 nætter
2.981,- Vælg
Pierre & Vacances Resort Fuerteventura OrigoMare
Pierre & Vacances Resort Fuerteventura OrigoMare Comfort Studio
Lajares 30. maj fra Hamborg 7 nætter
3.020,- Vælg
Bahia Calma Beach
Bahia Calma Beach Studio med balkon el. terrasse
Costa Calma 28. maj fra Hamborg 7 nætter
3.230,- Vælg
Playitas Resort
Playitas Resort 2-Værelses Lejlighed
Las Playitas 14. maj fra Billund 7 nætter
3.237,- Vælg
Occidental Jandia Playa
Occidental Jandia Playa Værelse med balkon el. terrasse
Jandia 27. maj fra Hamborg 7 nætter
3.752,- Vælg
Bedøm rejsemål (97 bedømmelser)
4.3

Find dit livs charterrejse til Fuerteventura

I forhold til flere af de andre af øerne i De Kanariske Øer – eksempelvis Gran Canaria og Lanzarote – er Fuerteventura måske en lille smule overset. Det bør charterrejsende ikke lade sig afskrække af, da øen er et helt fantastisk sted, hvis man vil have en charterrejse med lidt mere af det hele.

Fra Fuerteventuras Punta de la Entallada er der omkring 100 kilometer til Cape Juby i Marokko på Afrikas kyst, og klimaet bærer naturligvis præg af dette. En forholdsvis konstant vind sørger dog for, at temperaturen holder sig på under behagelige 30 grader stort set hele året rundt. Fuerteventura, der ligger på samme breddegrad som Florida og Mexico, har således et forudsigeligt vejr. Det gør øen velegnet til helårsferie og elsket af børnefamilier, der vil have varme, men ønsker at beskytte børnene.

Fuerteventura er kendt for sine sjove markeder blandt andre i Morro Jable og Corralejo, hvor der hver dag samles hundredvis af købere og sælgere.

Øen har et fantastisk klima for aloe vera planten, der er grundlag for mange produkter blandt andet bliver den brugt som lægeplante.

En chartertur til Fuerteventura giver også mulighed for at smage på de lækre lokale fiskeretter, der indeholder garanteret friske skaldyr og dejlige fisk fra havet ved øen.

Las Dunas – klitterne

De kæmpestore klitter, Las Dunas, får liv og føde fra det fineste bløde, nærmest hvidgule sand, der føres med passatvinden over havet fra Afrika. Klitterne er i konstant forandring, og man har ikke været på Fuerteventura, hvis man ikke har prøvet en gåtur i Las Dunas.

Klitterne når helt ud i det blå, krystalklare hav, der er så karakteristisk for den dejlige ø i havet.

Fuerteventura er kendt for disse sandklitter og sine 150 kilometer sandstrande. Det meste af jorden på øen er dog sten og klippe. Fuerteventura har derfor både de lækreste, gyldne og hvide sandstrande og de mørke, dramatiske og meget specielle sorte sandstrande, der skyldes vulkansk aktivitet.

Strandenes dejlige spanske navne Playa de Sotavento, Playa de Jandia, Costa Calma og Playa de Cotillo er sød musik i ørerne hos alle de turister, der har besøgt den dejlige ø med det behagelige klima.

Fuerteventura er lige omkring 100 kilometer lang og 30 kilometer på det bredeste sted.

Vulkanøen Fuerteventura

Forskere betragter ofte Fuerteventura som den ældste af De Kanariske Øer. Øen er bygget op af vulkansk aktivitet over forskellige tidsperioder. Det sidste udbrud fandt sted for 7.000 år siden, så hvis man vil se den slags i sin ferie, må man til naboøen Lanzarote, men den er også kun en kort bådtur væk – tag bilfærgerne mellem Corralejo på Fuerteventura og Playa Blanca på Lanzarote.

Man kan dog nøjes med en tur med den lille færge til øen Los Lobos, der kan ses fra byen Corralejo på Fuerteventura. I reservatet på øen har dyre- og planteliv de bedste betingelser og al den fred og ro, der kendetegner et rigtigt paradis.

Fuerteventura er derfor ikke kun sol og skønne strande, selvom den slags naturligvis vejer tungt, når man bestiller en charterferie. Fuerteventura har bare så meget ekstra; vulkaner, erosion af bjerge, der giver kontraster og spil i klipperne, imponerende klitter, reservater og store fuglebeskyttelses-områder.

På Fuerteventura kan feriegæster også komme ind i de dystre huler og grotter, der giver ekko af bølgernes skvulp.

Øen er præget af de mange små og store fiskerlejer, turisterne kan dvæle ved på deres ture rundt på øen. Det kan varmt anbefales at leje en bil, for der er så mange små steder, der blot venter på at blive opdaget.

Aktiv på Fuerteventura

Der er utallige muligheder, for at have en aktiv ferie på Fuerteventura. Den svalende vind på øen er elsket af windsurfere, kitesurfere og traditionelle surfere. Denne type vandsport er derfor en af de helt store aktiviteter på øen. De kommer i titusindvis i en stadig strøm – Fuerteventura er verdenskendt som surferparadis.

Naturligvis kan man også svæve hen over bølgerne på vandski og vandscooter eller dykke ned under vandet og opleve det fantastiske undervandsliv af fisk, vulkanske sten, planter og koraller. Eller hvad med at vinde over kæresten i tennis, ride eller cykle inden I går ud i den romantiske aften og nyder hinandens selskab.

Der er mange attraktioner for turister som eksempelvis Betancuria Museum for Arkæologi og Etnografi, men man kan jo også bare tage et smut i Baku Waterpark i Corralejo.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Fuerteventura

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Fuerteventura?

Du kan rejse til Fuerteventura fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Fuerteventura | Charterresor till Fuerteventura

Andre rejsemål til De Kanariske Øer

Charterbureauer med charterrejser til Fuerteventura

  • Billige charterrejser med Apollo
  • Billige charterrejser med Bravo Tours
  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies