Tre personer leger i bølgerne ved stranden på en solrig dag. De ser ud til at have det sjovt med at hoppe og lege i det skummende havvand.

Fuerteventura – strandløvernes paradis

Travelmarket

Fuerteventura, den næststørste af de Kanariske Øer, har ikke mindre end 150 fantastiske strande spredt langs øens kyst. Her er forslag til, hvad I kan give jer til, når I trænger til en pause fra liggestol og bølgeskvulp.

Find billige afbudsrejser til Fuerteventura her og find billige flybilletter til Fuerteventura her

  • Inspiration og gode råd
  • De billigste chartertilbud til Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste af de Kanariske Øer, ca. 3 gange så stor som Bornholm. Den er den ældste af de syv vulkanøer og også den tyndest befolkede. Faktisk består det meste af øen af ørken og lavasten.

Men Fuerteventuras store aktiv er dens mange fantastiske strande. Over 150 strande kanter Fuerteventuras kyst, mange af dem øde og uberørte.

Og Fuerteventuras strande tiltrækker turister fra hele Europa. Særligt er de meget populære blandt englændere og tyskere, og ikke mindst tyskerne har medbragt naturismen, nøgenbadningen, der ofte ikke er begrænset til særlige områder, men blot dyrkes blandt andre solbadere.

Er du til dykning, så kig ned på havnen i en af feriebyerne, hvor udbyderne af dykkerudflugter holder til. Og er du til windsurfing, så besøg strandene på Fuerteventuras østkyst, hvor surfskolerne ligger på rad og række.

Men er man ikke til strandliv, så er der ikke specielt meget at se på på Fuerteventura. Naturen består primært af ørken og sten, og her er langt fra det udbud af forlystelser og turistattraktioner man finder på de andre Kanariske Øer.

Men trænger man trods alt til et afbræk fra strandlivet, så kan man tage til byen Corralejo på Fuerteventuras nordkyst med udsigt til Lanzarote og den lille ø Los Lobos. Den gamle bydel er charmerende, autentisk og forholdsvis uberørt af turisterne og har et hyggeligt havneområde og en lille bystrand. Udenfor Corralejo ligger nationalparken Las Dunas som tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Og har I børn med, så prøv en tur i vandrutsjebanerne i BAKU vandland udenfor Corralejo. Eller tag færgen over det lille stræde til Lanzarotes sydkyst og byen Costa Blanca.

Ved La Lajita på det sydlige Fuerteventura kan I besøge Oasis Park og opleve eksotiske dyr og er du til kunst, så besøg byen La Oliva hvor du finder et par muséer. I den gamle hovedstad Betancuria finder I en hyggelig dal med hvide huse og en gammel kirke.

Vil I opleve det autentiske Fuerteventura, så besøg Pozo Negro ved Fuerteventuras østkyst, hvor livet stadig leves som i gamle dage. Ved Ajuy på vestkysten kan I besøge en stor hule.

Efter at spanierne erobrede øen i 1402 blev den brugt som deporteringssted for uønskede personer. Militæret har haft øvelsesområde på Fuerteventura og den spanske fremmedlegion har stadig hovedkvarter på øen.

Det er let at komme til Fuerteventura. Mange charterarrangører har rejser dertil, og ofte kan man få en billig afbudsrejse til Fuerteventura. Du kan også finde en billig flybillet til Fuerteventura ved at bruge vores chartersøgemaskine og vælge “Kun fly” under specifikationer – så får du overblik over billige, direkte flybilletter til Fuerteventura.

Fotos:
Foto © istockphoto / ManuelVelasco

Playitas Resort
Las PlayitasPlayitas ResortSpanien (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
3.506,-Vælg
Playitas Annexe
Las PlayitasPlayitas AnnexeSpanien (7 nætter)3-Værelses Lejlighed I Anneks
4.173,-Vælg
Coral Cotillo Beach
FuerteventuraCoral Cotillo BeachSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
4.382,-Vælg
LACASA Cotillo
FuerteventuraLACASA CotilloSpanien (7 nætter)2-Værelses Lejlighed Superior
4.415,-Vælg
Las Marismas
CorralejoLas MarismasSpanien (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
5.523,-Vælg
Barcelo Corralejo Sands
CorralejoBarcelo Corralejo SandsSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
6.069,-Vælg
Pierre & Vacances Resort Fuerteventura OrigoMare
LajaresPierre & Vacances Resort Fuerteventura OrigoMareSpanien (8 nætter)Comfort Studio
7.747,-Vælg
KN Hotel Matas Blancas
Costa CalmaKN Hotel Matas BlancasSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
7.847,-Vælg
Hotel Royal Suite
Costa CalmaHotel Royal SuiteSpanien (8 nætter)All inclusiveFamilieværelse med balkon el. terrasse
8.197,-Vælg
Elba Lucia Sport & Suite Hotel
Nuevo HorizonteElba Lucia Sport & Suite HotelSpanien (7 nætter)Lejlighed (udsigt til poolen) med balkon el. terrasse (1 soveværelse)
8.370,-Vælg
Occidental Jandia Playa
JandiaOccidental Jandia PlayaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
9.349,-Vælg
Occidental Jandia Playa
JandiaOccidental Jandia PlayaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
9.397,-Vælg
R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites Hotel
TarajalejoR2 Romantic Fantasia Dreams & Suites Hotel Spanien (7 nætter)All inclusiveRomantic dobbeltværelse med balkon el. terrasse
9.670,-Vælg

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.