En solrig strandpromenade med rækker af parasoller og solsenge ved vandkanten.

All Inclusive rejser til Tenerife

Billige All Inclusive rejser til Tenerife

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Tenerife

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Hamborg

Alua Atlantico Golf Resort
Alua Atlantico Golf Resort Værelse (havudsigt) med balkon el. terrasse
San Miguel - Tenerife 11. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
5.142,- Vælg
Playa Olid Suites & Apartments
Playa Olid Suites & Apartments 1 soveværelse Premium Lejlighed (Altan Eller Terrasse)
Costa Adeje 18. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
5.331,- Vælg
Park Club Europe
Park Club Europe Dobbeltværelse
Playa de las Americas 21. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
5.595,- Vælg
Villa Adeje Beach
Villa Adeje Beach STUDIO CAPACITY 3
Tenerife 4. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
6.144,- Vælg
Globales Tamaimo Tropical Hotel
Globales Tamaimo Tropical Hotel Standard Studio
Los Gigantes 21. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
9.435,- Vælg
Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife
Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife junior suite almen swim-up pool (Swim-Up - adults kun)
Golf del Sur 11. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
10.313,- Vælg
Bedøm rejsemål (21 bedømmelser)
4.4

Oplev Tenerife med all inclusive-rejser

Tenerife er en perle i Atlanterhavet og er, udover at være den største af de Kanariske øer, også en fantastisk oplevelse med masser af all inclusive-rejser.

Paradis for vandhunde
Ligesom flere af de andre Kanariske øer er Tenerife også et fantastisk paradis for dykkere, som vil udforske havbunden i Atlanterhavet.

Her kan du støde på mange forskellige rokkearter, mindre hajer og et utal af farverige fisk. Der bliver arrangeret ture fra flere dykkerskoler på øen, men kan også arrangeres gennem de fleste større hoteller på øen. Derudover har den nordlige del af øen perfekte vindforhold til vindsurfing og surfing. De fleste strande kan tilbyde udleje af jet-ski, speedbåde og en tur på bananbåden.

Derudover er det også muligt at opleve havet på overfladen, da dyrelivet, ud for Tenerife, byder på især delfiner og hvaler. Her anbefales det at købe en samlet bådtur, der sejler ud om morgenen, for at se de fascinerende dyr. Ofte er der også tid til selv at tage en dukkert.

En vulkan omringet af frodig natur

Tenerifes centrum består af den store vulkan Teide, som med sine knap 4.000 meter også er Spaniens højeste bjerg. Her får du en helt unik naturoplevelse, som starter i naturparken Las Cañadas, der ligger i to kilometers højde, hvor man møder en stor lavaslette, der minder om scener fra en anden planet og derfor også har medvirket i flere filmoptagelser. Herfra går en kabelbane op langs vulkanen og når man er fremme, har du en helt fantastisk udsigt over øen.

Rundt om vulkanen er naturen mere frodig og der er gode muligheder for at se sjældne eksotiske fugle på vandreturen i disse områder.

Det gode by- og strandliv
I det sydvestlige hjørne af øen ligger de to byer Los Christianos og Playa de las Americas. De to byer er nok øens mest solsikre spots, hvilket gør dem til et populært sted for solhungrende turister og børnefamilier. Her er klimaet perfekt til den store strandtur og bademulighederne er mange i det friske Atlanterhav. Begge byer byder på gode hoteller med mange all inclusive-muligheder og her finder man også lækre restauranter og gode shoppe-muligheder.

Omkring Los Christianos er der også gode muligheder for, at finde golfkøllerne frem, da der både ligger baner med 9 og 18 huller.

Hovedstaden Santa Cruz
I hovedstaden Santa Cruz, på den nordlige del af øen, får man et andet spændende indtryk af øen, da strandlivet ikke er så markant her som syd på. Ud over de mange gode butikker, er der også mulighed for at besøge byens interessante muser bl.a. det arkæologiske museum, der fortæller historien om øens oprindelige indbyggere og resten af dens historie.

Om morgenen kan du opleve det travle marked med friske grøntsager, friske fisk, levende dyr og smukke blomster fra hele øen.

Nordøst for Santa Cruz kan man fortsætte eventyret og opleve en af Europas få tilbageværende urskove, der bl.a. består af laubærtræ. Flere steder på ruten vil du opleve fantastiske udsigter.

Læn dig tilbage og nyd livet
Tenerife er en oplagt ø, når livet skal nydes og ferien indtræffer. Her har du alle muligheder for, at tage på all inclusive-rejser og nyde de mange gode oplevelser på stranden, i naturen eller i byerne. De mange gode hoteller på øen tilbyder ophold med både all inclusive-muligheder og mindre sammensatte rejser og samtidig kan de fleste hoteller hjælpe med at booke de mange ture og aktiviteter på øen.

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie til De Kanariske Øer

Afrejselufthavne til Tenerife