Rejser til Fuengirola

Rejser til Fuengirola

Billige rejser til Fuengirola

Udvalgte rejsetilbud til Fuengirola

Bedøm rejsemål (15 bedømmelser)
4.7

Fuengirola er beliggende på Costa del Sol i Spanien og ligger derfor ud til vandet. Dette er således også grunden til, at byen er blevet kendt for sine mange smukke sandstrande, hvor du finder noget af det fineste sand i Spanien. Men Fuengirola er også blevet kendt for middelalderslottet Moorish Sohail, som er blevet centrum for mange store middelalderarrangementer og koncerter. Hvis du rejser til Fuengirola om sommeren, kan du blandt andet tage til middelalderfestival og på middelaldermarked på slottet. Befolkningen i Fuengirola er således meget stolte af deres middelalderarv og kultur.

Oplev rejser med et rigt dyreliv

Udover det middelalderlige udtryk så er Fuengirola også kendt for byens omfattende dyre- og planteliv. En af de største og mest populære attraktioner i byen er derfor også blevet Bioparc Fuengirola, som er en dyrepark der, med respekt for naturen og dyrene, har bevaret det naturlige forhold mellem dyrene og de indhegninger, de befinder sig i. Dette betyder, at du her vil opleve forskellige dyrearter, der interagerer med hinanden, som var de ude i naturen. Dette er derfor også blevet en af Fuengirolas mest specielle oplevelser.

Udforsk Spaniens smukkeste strande

Hos Travelmarket.dk kan du finde fly og hotel i form af pakkerejser til Fuengirola, så du kan komme ned og slappe af i sydens sol. Denne afslapning kan med fordel finde sted på en af byens mange kendte strande, som er beliggende i smukke naturomgivelser. På flere af gaderne nær strandende kan du også finde små lokale gadeboder, hvilket er en del af den spanske kultur. Du kan blandt andet besøge disse strande:

  • Avenida Carvajal, som er en strand der, lægger sig op ad flere shoppingmuligheder
  • CostaWaterPark, der er et populært vandland med en tilhørende strand
  • Playa de Los Boliches, som er en af byens største og mest populære sandstrande med en dertilhørende promenade

Charterrejser til rejsemål i Spanien

Charterbureauer med charterrejser til Fuengirola

  • Billige charterrejser med Bravo Tours
  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med Sunweb
  • Billige charterrejser med Ticket
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Fuengirola her

Læs mere om Fuengirola på vores blog