Rejser til Malaga

Rejser til Malaga

Billige rejser til Malaga

Verdensberømte Malaga

Bedøm rejsemål
4,5
(100 bedømmelser)
I al sin klassiske, hyggelige havnebys charme, ligger den verdensberømte feriedestination Malaga i det sydlige Spanien, ud til det varme Middelhav. Malaga bugner af overdådige strande, hvor bølgerne roligt skyller ind over det knitrende sand.

Malagas charmerende havn byder på lokal vin, fisk fra havet og tapas i solnedgangens lys, mens man i de brostensbelagte gader finder en masse nye museer og gallerier.

Malaga er den ideelle ferieby, hvor alle behov kan kombineres og opfyldes. Malagas gamle bydel byder på historiske og kulturelle seværdigheder, strandene på nydelse og afslapning, naturen på aktive fornøjelser og nattelivet på gode fester. Med charterrejser til solrige Malaga kan drømmeferien blive en realitet.

Malaga by

Livet i Malaga centreres omkring strandene og den smukke havn, hvor udendørscaféer, butikker og promenaden fylder luften med stemning, liv og glæde. I det seneste år har Malaga gennemgået en blomstrende udvikling, sådan så byen i dag er et strålende eksempel på det moderne blandet med det traditionelle, klassiske Spanien.

Fra den traditionelle, historiske tid finder man den enestående katedral i bymidten, som aldrig blev færdigbygget grundet uenigheder om dens arkitektoniske udtryk. I dag funkler den således som en mikstur af forskellige stilarter. På toppen af Malaga finder man et historisk unikt eksempel på Malagas påvirkning af den smukke, arabiske kultur: den overdådige borg Castillo de Gibralfaro.

Malagas liv

På strandene, i havnen og i de små, hyggelige gader finder man et hav af elegante, klassiske og prisvenlige tapasbarer. De fleste steder serveres der gratis tapas med de to første drikkevarer, hvilket især er til glæde for rejsende på budget. Om aftenen fyldes tapasbarerne med mennesker, musik og vin, og hyggelige fester starter så småt.

På de kridhvide sandstrande i Malaga finder man aktivitetscentre, hvorfra man kan tage på dykkerudflugter og lignende.

At rejse til Malaga er et sandt paradis.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.