Rejser til Costa Dorada

Rejser til Costa Dorada

FERIEGULD: Spaniens gyldne kyst – Costa Dorada – er en lang strand med 20 byer på Cataloniens sydkyst ud mod Middelhavet. Det er charterferiens højborg.

Billige rejser til Costa Dorada

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Costa Dorada

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Inter2 Aparthotel Salou
Inter2 Aparthotel Salou Studio med balkon el. terrasse
Salou 1. maj fra Aalborg 7 nætter
1.931,- Vælg
Costa Verde
Costa Verde Lejlighed
Cambrils de Mar 11. maj fra Billund 7 nætter
2.084,- Vælg
Golden Donaire Beach
Golden Donaire Beach Værelse med balkon
La Pineda 27. apr fra Billund 7 nætter
2.135,- Vælg
Ohtels La Hacienda
Ohtels La Hacienda Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Tarragona 11. maj fra Billund 7 nætter
2.425,- Vælg
Parador de Tortosa
Parador de Tortosa Dobbeltværelse
Tortosa 24. maj fra Aarhus 7 nætter
5.859,- Vælg
Hotel Subur
Hotel Subur Dobbeltværelse
Sitges 24. maj fra Aarhus 7 nætter
6.388,- Vælg
Bedøm rejsemål (87 bedømmelser)
4.5

Få gyldne stunder på charterrejsen til Costa Dorada

La Costa Dorada i den nordlige del af Spanien eller Daurada, som kysten hedder på catalansk, ligger ud mod Middelhavet med sine skønne, gyldne og kilometerlange sandstrande.

Hele 216 kilometer strækker den gyldne kyst sig, og hver en meter er elsket af charterturisterne, der kommer her for sandet, det varme vand og den dejlige sol. Det er charterrejse, når det er bedst.

Derfor hører La Costa Dorada da også til blandt de meget traditionelle rejsemål, der har været her ligeså længe, der har været charterrejser.

Strandleg i sandet

Børnefamilierne flokkes for at holde ferie ned langs kysten, for vandet er for det meste lavt og trygt for store og små.

Samtidig er sandet så gyldent og fint, som navnet antyder, og desuden er her noget af Middelhavets klareste vand.

De rekreative muligheder på kysten er talrige, hvad med en tur på jetski, en tur i motor- eller sejlbåd, dykning, snorkling eller bare en god gang beachvolley? Her er det hele – også legepladser til de mindste. Børnefamilierne er tænkt ind i de fleste aktiviteter og vandsportsmuligheder, og der spænding og adventure til de unge.

Mange steder langs Costa Dorada har feriegæster også mulighed for at dyrke ridning, spille squash eller tennis, få et slag minigolf, køre gokart foruden enhver tænkelig form for vandsport.

Landsbyer og fiskerlejer

De store turistområder langs strandene på Costa Dorada har udviklet sig ud fra gamle fiskerlejer og små landsbyer. Mange er bygget tæt ved højtliggende, gamle borge, der skulle beskytte mod angreb fra sørøvere og pirater, dengang området var langt mindre fredeligt.

Mellem det salte Middelhav og bjergene er der store områder fyldt med romantiske byer og landbrugsområder, hvor vinmarker, olivenlunde, johannesbrød , hasselbuske og mandeltræer vokser i den frodige, men ret tørre jord.

Byer og natteliv

De mange byer langs med kysten er et eldorado for feriegæster, der vil svinge benene møre under de dundrende toner til tidens musik.

Her er et uudtømmeligt overflødighedshorn af caféer, barer, restauranter, klubber og diskoteker.

Naturligvis kan man tage til Barcelona, men det er faktisk ikke nødvendigt. I den skønne, varme og hede nat på La Costa Dorada er genertheden lagt på hylden, og kun livsglæden og musikken er tilbage.

Som turist benytter mange naturligvis lejligheden til at smage lidt på de lokale retter, og også her på kysten er det en god ide. Man kan sagtens spise sig mæt i pizzaer og burgere, men hvorfor ikke prøve de lokale fiskeretter fra nogle af verdens måske bedste fiskerestauranter? Skyllet ned med god lokal hvidvin.

Til storbyen Barcelona

Når man er på Costa Dorada og har fået taget den første dukkert i det krystalklare blå Middelhav, så er en tur til storbyen Barcelona en god mulighed.

Byen er hovedstad i den del af Spanien, der kaldes Catalonien. Landsdelen har eget sprog og eget flag.

Den berømte La Rambla er fuld af liv og eksklusive butikker, og shopping er næsten et must.

Barcelona kan ikke forklares på få linjer, ligesom byen heller ikke kan forklares logisk. Det er som om, fantasien har fået frit spil. Antonio Gaudi er blot en af mange, der har givet de indre fantasifostre og lyster løs i en næsten vanvittigt anfald. Han bedst kendte værk – La Sagrada Familia – står endnu ikke færdig, og det i sig selv er også forunderligt for turister fra hele verden.

På Travelmarket.dk kan du hele tiden holde øje med den aktuelt billigste charterrejse til den gyldne kyst – La Costa Dorada.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Costa Dorada

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Costa Dorada?

Du kan rejse til Costa Dorada fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Costa Dorada | Charterresor till Costa Dorada

Andre rejsemål til Katalonien

Charterbureauer med charterrejser til Costa Dorada

 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX