Afbudsrejser til Costa Dorada

Afbudsrejser til Costa Dorada

Billige afbudsrejser til Costa Dorada

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Costa Dorada – rejs til et spansk ferieparadis

Er du til hvide sandstrande, en drink på terrassen imens du nyder solnedgangen efterfulgt af en dukkert i Middelhavets klare vand? Eller hvad med at få indblik i den eksotiske catalanske kultur med euforiske fodboldkampe, listige tangoklubber og fremragende mad? Lyder det alt sammen meget godt, så er Costa Dorada helt sikkert noget for dig!

Om regionen og afbudsrejsen

Costa Dorada, der betyder den gyldne kyst, er betegnelsen for en del af den nordøstlige kystlinje i Spanien, der går fra Barcelona til Ebro-deltaet. Costa Dorada ligger i Catalonien, så den regionale hovedstad, Barcelona, er inden for dagsrejse-afstand.

I syden vil du se bønder arbejde i store markområder, mens du oppe nordpå kan se et af de få steder i Europa, flamingoerne holder til, men fælles for det hele er den smukke spanske natur.

De største seværdigheder i Costa Dorada

Er du til kultur, men samtidig nyder at ligge i en strandstol og holde Siesta, vil Tarragona være en oplagt by at besøge. Grandiose romerske amfiteatre og en enorm viadukt blandet med dejlige sandstrande og et brusende byliv, er hvad denne hyggelige by kan byde på.

Et besøg i Port Aventura, Europas anden største forlystelsespark, vil også være et must at opleve, hvad end du er afsted med familien, eller du blot også er af den overbevisning, at man aldrig bliver for gammel til vilde rutsjebaner og fis og ballade.

Og man kan selvfølgelig ikke komme uden om fantastiske Barcelona, om du så er til vilde shopping-ture, hyggelige caféer eller spansk kunst og arkitekter. Og så selvfølgelig regionens stolthed, F.C. Barcelona, hvor Messi og de andre løber rundt hver uge på Camp Nou og betager enhver fodboldfan.

At Costa Dorada er noget for dig, tør vi godt hævde, for der er nemlig dejlige oplevelser at tage med hjem, hvad end du er til.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Costa Dorada | Restplasser til Costa Dorada

Rejseselskaber med afbudsrejser til Costa Dorada

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med Sunweb
  • Billige afbudsrejser med Ticket
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Costa Dorada?

Du kan rejse til Costa Dorada med Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, Ticket og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Costa Dorada?

Du kan rejse til Costa Dorada fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Costa Dorada populære?

Ja, afbudsrejser til Costa Dorada er populære. Vores brugere giver Costa Dorada 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Costa Dorada her

Hvad koster afbudsrejser til Costa Dorada?

Prisen på afbudsrejser til Costa Dorada skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1.045,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Costa Dorada her

Læs mere om Costa Dorada på vores blog