Charterrejser til Portugal

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner charterrejser fra.... Sammenlign charterrejser for mange rejsebureauer og mange flere Leder du efter en billig charterrejse til Portugal, kan du finde den her på Travelmarket. Familievenlige Portugal har de skønneste badestrande, dejligt byliv, meget smuk og unik natur, sjove aktiviteter og attraktioner, og du kan spise lækker mad og rigtig nyde livet her. Hav en dejlig rejse til Portugal.

Billige charterrejser til populære destinationer

Fra København

Funchal (Madei... 2.198,-
Faro 2.298,-
Vilamoura 2.498,-
Boliqueime 3.447,-
Madeira 3.487,-
Senhora da Rocha 3.598,-
Albufeira 3.598,-
Faja de Ovelha 3.692,-
Armacao de Pera 3.698,-
Castro Marim 3.902,-

Fra Billund

Faro 2.798,-
Vilamoura 2.998,-
Senhora da Rocha 3.498,-
Albufeira 3.498,-
Armacao de Pera 3.698,-
Estoril 4.498,-
Setúbal 4.498,-
Funchal (Madei... 4.798,-
Ponta Delgada ... 4.998,-
Castro Marim 5.498,-

Fra Aalborg

Funchal (Madei... 4.680,-
Ponta Delgada ... 5.398,-
Vila Franca do... 5.998,-
Furnas 6.398,-
Sao Miguel 6.798,-

Portugal – Europas sande mester

» Portugal
Bedøm rejsemål
4,5
(27 bedømmelser)
I Europas sydvestlige egne, med kilometervis af kyststrækning ud til Atlanterhavet, under sydens subtropiske himmelstrøg, ligger Europas sande mester, Portugal. Med verdenskendte øgrupper som Azorerne og Madeira, en verdensberømt vinproduktion, gyldne sandstrande, en lang, lang historie, ufatteligt venlige mennesker, en frisk, livlig og optimistisk livsholdning og enestående, farverige byer, er Portugal uden tvivl et af Europas mest mulighedsrige, begivenhedsrige, elegante og charmerende lande.

Prisniveauet er også et af de lavere i Europa, og de subtropiske himmelstrøg blandet med golfstrømmens varme vinde, har givet Portugal nationalparker og en natur fuldstændigt uden sammenligning. Find charterrejser til Europas ukronede konge og oplev et land der kan opfylde alle dine drømme til den perfekte ferie.

Steder i Portugal

De verdenskendte byer Porto og hovedstaden Lissabon, er to pulserende, livlige storbyer som man ikke finder andre steder i verden. I Lissabon finder man geniale, alternative kvarterer, hvor jazz, vin og livsglæde flyder blandt de ungdommelige beboere, samt traditionelle, historiske og kulturelle perler i byens smukke bymidte. I Porto finder man klasseeksemplet på den romantiske, portugisiske kultur, hvor solen langsomt stiger ned over havnens gule gadelamper og pastelfarvede bygninger.

Langs Portugals kyst ud til Atlanterhavet finder man et hav af små, traditionelle landsbyer, hvor livet foregår i sit helt eget tempo. Fælles for de fleste byer i Portugal er, at stress, jag, larm og støj ikke er velkomne, hvilket giver de portugisiske byer en charme, ro og glæde som er svær at finde i nogle andre europæiske byer.

Øgrupperne Azorerne og Madeira er Portugals to hjertebørn, som bestemt bør være en rejsedestination, hvis man er til det rolige, afsondrede, luksuriøse og børnevenlige liv på øer.

Portugal bugner af nationalparker, bjerge, vulkaner og mange andre naturlige vidundere, som man kan besøge fra de fleste byer i hele landet.

Oplev det usammenlignelige Portugal.

Fakta

Lokalt navn: República Portuguesa
Hovedstad: Lissabon (600.000)
Areal: 92.345 km2
Primære sprog: Portugisisk
Største religion: Romersk katolsk
Indbyggere: 9.927.400
Styreform: Republik
Geografi: Portugal breder sig over den vestlige del af Den Iberiske Halvø.
Selvom landet kliner sig op af Spanien er dets landskab meget anderledes end naboens.
Vilde blomster, skove, bjerge og bakker får Portugal til at se mere hyggeligt, varieret og mindre barskt ud end Spanien.
Portugal byder også på øen Madeira og øgruppen Azorerne.
Begge steder møder man unikke landskaber af både grøn og frodig natur og mere brutale klippeformationer.

Rejseforberedelse

Bedste rejsetid
Portugal er dejligt hele året. Om sommeren lokker de dejlige strande ved Algarvekysten, og om vinteren kan man gå på opdagelse i storbyer som Porto og Lissabon, som byder på mange historiske og kulturelle oplevelser. Eller man kan tage på udflugter ud til små hyggelige landsbyer og vingårde.

Rejselitteratur
Køb dine guidebøger her

Pas og visum
Planlægger du en rejse til udlandet, er det vigtig, at dit pas er gyldigt. Du skal være opmærksom på, at det ikke altid er nok, at passet er gyldigt i det tidsrum, du rejser. En del lande kræver, at dit pas skal være gyldigt i månederne efter udrejse af landet. Inden du rejser, er det også vigtigt, at du undersøger, om der kræves visum til de lande, du ønsker at besøge. Du kan få informationer om dette ved de enkelte landes ambassader eller ved det danske udenrigsministerium. Ofte er det muligt at få visum ved indrejse i landet, men vil du undgå ventetid og eventuelle problemer, er det en god ide at søge om visum, inden du rejser hjemmefra.

Helbred og vaccinationer
Inden din afrejse bør du altid tjekke om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer for at rejse i landet. Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Danske Lægers Vaccinations Services webside sikkerrejse.dk. Her kan du også booke tid til vaccination i hele landet.

Toldregler
Når man rejser i udlandet kan det være fristende at købe lidt ekstra spiritus eller parfume med hjem til at forsøde dagligdagen, men må man egentlig det? Toldreglerne ændres fra tid til anden, ligesom der er forskel på, om man har opholdt sig indenfor EU eller udenfor EU. Derfor bør man inden afrejse tjekke toldreglerne, så man ved, hvor meget det er tilladt, man køber med hjem.

Pakkeliste
Står du og skal ud og rejse, er det vigtigt, du overvejer, hvad du vil pakke i kufferten eller rygsækken.
Hvad der skal med på turen, afhænger naturligvis af, hvor du skal hen, og hvor længe du skal være væk. Det er altid en god ide at undersøge ting som vejrforhold og eventuelle regler om påklædning i de lande, du gerne vil besøge. Vi har lavet en pakkeliste med ting, der er vigtige at medbringe. Et-to par bukser/nederdele Trøjer/skjorter Undertøj Strømper Godt fodtøj Badetøj, shorts og t-shirts (hvis der er varmt) Lille taske eller rygsæk til penge, solbriller og så videre Gyldigt Pas Eventuelt visum Forsikringspapirer Flybilletter Kreditkort Lidt lokal valuta Eventuelt Vaccinationsattest Toiletsager Solcreme Lille håndklæde Aspirin eller Paracetamol mod smerter og feber Diarrépiller Insektspray Plaster Kondomer Nål og tråd

Husk inden afrejse
Inden du tager på ferie, er der nogle praktiske ting, som er værd at huske. Bekræft eventuelle flybilletter Husk at lukke alle vinduer og lås døren inden afrejse Træk stikket ud til fjernsyn, computer, kaffemaskine og andre el-installationer. Få naboer eller venner til at holde øje med hjemmet, fjerne aviser og post samt vande dine blomster Hvis du er væk i længere tid, så flyt eventuelt din adresse, bed i alle tilfælde familie eller venner om at tjekke din post, betale husleje og regninger.

Lokale forhold

Valuta
Valutaen er Euro. Du kan altid se den seneste kurs på valuta her

Nødhjælp
For at tilkalde hjælp i Portugal skal man ringe på følgende nummer: Ambulance, brandmyndigheder og politi (112)

Drikkepenge
Man giver som regel 10 procent I drikkepenge på restauranter. Taxichauffører får normalt 10-15 procent. På caféer og barer er det nok at give nogle småmønter.

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Portugal.

Vægt og mål
I Portugal benytter man følgende måleenheder: Vægt: kilo Længde: meter

Fotografering
Portugiserne er et afslappet folkefærd, og man behøver ikke tage særlige hensyn, når man fotograferer. Selvfølgelig er det altid god one at spørge først, hvis man vil tage billeder af enkeltpersoner. Og på religiøse steder bør man ligeledes undersøge, om det er accepteret at fotografere.

Drikkevand
Det er relativt sikkert at drikke vandet i Portugal, men der er meget klor i. Et godt råd er dog at købe vandet de første par uger, man er i landet

Elektricitet
I Portugal benytter man følgende strømkilde: 220 volt AC/50 Hz, med undtagelse af nogle få afsidesliggende områder der har 110 volt.

Åbningstider
Banker har åbent fra 8.30 til 15.00 (mandag-fredag). Butikker har åbent fra 9.00 til 13.00 og fra 15.00 til 19.00 (mandag-fredag). Om lørdagen er der åbent fra 9.00 til 13.00.

Mad og drikke
Det portugisiske køkken har et overdådigt udbud af fiskeretter, og når portugiserne serverer brød, kan man også altid være sikker på at få god kvalitet. Mange steder i Portugal bruges der rigeligt med hvidløg og olivenolie i maden. Prøv i øvrigt den krydrede piri-piri sauce, der serveres til mange retter. Til at læske ganen kan man vælge mellem pragtfulde portugisiske vine. Men prøv også den portugisiske øl Sagres brand.

Forhold for handicappede
Mange steder i Portugal er der taget særlige hensyn til handicappede. Der er også en udbredt vilje til at hjælpe, så landet er udmærket at rejse i som handicappet. Rejser man rundt selv, bør man dog på forhånd have undersøgt forholdene på de steder, man ønsker at besøge.

Helligdage
Nytårsdag, 1. januar Befrielsesdagen, 25. april Arbejderdag 1. maj Camôes Dag, 10. juni Assumption Dagen (Marias optagelse i himlen), 15. august Republikkens Dag, 5. oktober Alle Helgenes Dag, 1. november Uafhængighedsdagen,1. december Kvindens Dag, 8. december Juledag 25. december Flytbare helligdage Karneval, i februar eller marts Langfredag, marts eller april.

Overnatning / Hotel

Camping
Der er et hav af campingmuligheder over hele Portugal. Det er som meget andet i landet billigt og godt at campere. De fleste campingpladser ligger lidt uden for byerne.

Hoteller
Der er et varieret udbud af hoteller i Portugal. Der er dyre, luksuriøse hoteller, mellemklasse hoteller og helt billige hoteller. Søger du en særlig hoteloplevelse så prøv hotelorganisationen Hotel de Charme, som har specialiseret sig i vidunderligt hyggelige små hoteller. Hotel de Charme har hovedkontor på følgende adresse: Hotels de Charme Praça do Príncipe Real, 11-r/c 1200 Lisbon Portugal (Telefon: 351-1-347-0146, fax 315-1-346- 1976)

Pension
Gæstehuse, B&B eller private indkvarteringsmuligheder findes over hele landet. Kig efter E for estalgen (inn).

Vandrehjem
Vandrehjem og hostels, hvor man sover på sovesale, finder man mange steder I Portugal.

Andre overnatningsformer
Noget relativt nyt i Portugal er kombinerede lejligheder og hoteller. Man bor altså i en lejlighed, men nyder samtidig godt af hotellets serviceydelser. Kig efter et A for at finde disse steder.

Lokal transport

Fly
Der er indenrigsafgange mellem Porto, Lissabon, Azorerne og Madeira. Book flybilletter her.

Bus
Busser er cirka en tredjedel billigere end tog i Portugal og kommer også ud i krogene af landet. Det statsejede Rodoviára Nacional dækker hele landet undtagen den nordligste del.

Tog
Der er mange hurtigtoge i Portugal blandt andet IR, IC og Servico Alfas, som er de hurtigste og mest luksuriøse. Tognettet rækker ud til store og mellemstore byer i landet. Togselskabet i landet hedder CP, Caminhos de Ferro Portugueses, EP.

Taxi
Det er nemt at få en taxi de fleste steder i Portugal, og det er en billig og behagelig fornøjelse. I store byer bruges taxameteret, men i mindre skal man aftale en pris.

Billeje
I alle større byer og i lufthavne i Portugal kan man leje biler. Man skal være 21 år får at leje en bil. Kig efter lokale biludlejere, der er billigst.

Båd eller færge
Der sejler færger fra Lissabon til Madeira og. Tag også færgen fra Bilbao i Nordspanien og kom den vej ind Portugal.

Andre transportformer
I de store byer er der ud over de almindelige transportformer også sporvogne og metro.

Specielle forhold
Top Er man golfentusiast er Portugal det rigtige sted at feriere. Over hele landet er der gode muligheder for at spille golf, og især Lissabonkysten og Algarvekysten har gode golfbaner.

Seværdigheder i Portugal

Byen Portimâo (Algarve)
Portimâo er en af de største byer og fiskerihavne ved Algarvekysten.
Under et besøg I byen behøver man dog ikke nøjes med at se på fisk.
Byen er nemlig også kendt for sine møbler og kurveting, og der er basis for at gøre en god handel.

Øen Pico (Azorerne)
På øen Pico får man en fornemmelse af uberørthed. Af noget oprindeligt.
Bjergene med sne på toppen, hvalerne, de gamle fiskere og vinbønderne.
Et besøg på Pico er som at træde ind i en miniatureverden, der er bygget op omkring alt, hvad der er naturligt, og hvor det eneste der kan forstyrre stilheden er bittesmå hyggelige landsbyer med udsigt over Atlanten.

Øen Santa Maria (Azorerne)
På skråningerne på Santa Maria, den underste af Azorerne, ligner enorme trapper indhyllet I vinranker. Den charmerende ø Santa Maria er et af Azorernes smukkeste steder.
Her til byen Vila Do Porto kom Columbus efter sin første tur til Amerika. Og man forstår, hvorfor han tog dertil, når man først har set Santa Marias smukke udsigter og landskaber, der er badet I et konstant sollys.

Cascais bugten (Estoril)
I Cascais er bugten hovedattraktionen i byen. Det er en oplevelse at gå på stien, der løber langs bugten, og betragte kontrasterne imellem farvestrålende lokale fiskerbåde og de hvide millionyachter, der også ankommer til havnen.

Estoril bakke (Estoril)
Tæt på Estoril ligger Estoril bakke, som er 109 meter høj.
Det er måske ikke så meget i et land, der kan prale af bjerge, men stedet byder på andet end sine meter.
Bakken er berømt for sine træer, især palmer, eukalyptus- og fyrretræer.

Nossa Senhora da Vitória kapellet (Estoril)
I Nossa Senhora da Vitória kapellet i Cascais finder man et helgenbillede af St.Anthony.
Billedet var med da et lokalt infanteriregiment kæmpede mod franskmændene under krigen på den Pyrenæiske Halvø fra1808-14.
Citadellet er fra 1700-tallet og er den portugisiske præsidents residens. Tæt på ligger også forhistoriske gravsteder man kan besøge.

Byen Faro (Faro)
Vil man have et historisk og kulturelt supplement til badeferien, skal man besøge Faro.
Faro er Algarvekystens hovedstad og har en masse monumenter at vise frem.
Blandt andet den romerske katedral, Sâo Francisco Kirken og Nossa Senhora da Assuncâo.
Byen byder også på museer, blandt andet Infante Dom Henrique, Antoniano og Ramalho Ortigâo museet.

Byen Funchal (Funchal - Madeira)
Funchal er Madeiras næsten fem hundrede år gamle hovedstad og er med sine 120.000 indbyggere øens største by. Byen siges at have fået sit navn, fordi der engang voksede enorme mængder fennikel i området. Funchal ligger helt unikt, på toppen af noget, der har form som et amfiteater, og som starter på stranden og rejser sig op imod byen.

Jerónimos Klosteret og Torre de Belém tårnet (Lissabon)
Bygningen af Jerónimos Klosteret i Portugals hovedstad Lissabon begyndte i 1502 og blev færdiggjort i slutningen af samme århundrede. Klosteret overlevede et jordskælv i 1755. Tæt ved kan man også se tårnet Torre de Belém, der sandsynligvis er et af de mest fotograferede monumenter I Portugal.

Den engelske kirke (Madeira)
Kirken er placeret næsten i centrum af byen Funchal og ligger smukt I en skyggefuld have på Rua do Quebra Costas. Kirken er et af de 44 bispedømmer i den engelske kirke, og den er værd at besøge især på grund af den beliggenhed.

Område og byseværdigheder

Område:
Algarve
Azorerne
Madeira
By:
Estoril
Faro
Funchal (Madeira)
Lissabon
Porto

Charterrejser til rejsemål i Portugal

Charterrejser til Portugal med udvalgte charterbureauer

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK